PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Jel netko možda zna kako da na sad novom Sony 55XE7077 kada spojim soundbar (Samsung), a da ga pali sa TV-om (kao što sam imao na starom Samsung TV-u). Soundbar je spojen optičkim kablom u TV i TV ga ne raspoznaje na TV (kod soundbara) već na digital in, u prijevodu moram ručno palit soundbar i to mi je bez veze ako mi je sve ferceralo na starom Samsung TV-u iz 2015. godine.

Mislim da nikako jer svoj Samsung Soundbar palim ručno. Isto imam Sony TV. Nije idealno, ali naviknuo sam se. Moj ima samo optički kabel pa ne znam ima li razlike u zvuku kad se spaja na HDMI, ali sad si mi dao mislliti jer sam se planirao prebaciti kad tad na neki Sony Soundbar sa HDMI. Ako se gubi kvaliteta zvuka onda mi to baš i nije isplativ potez.

Kupite Logitech Harmony. Čudo od daljinskog.

Ne bi smjelo biti nikakvog gubitka kvalitete osim da ti soundbar ne podržava neki codec, al onda će ili raditi ili neće. No uvijek podržava LinearPCM :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...

Ne bi smjelo biti nikakvog gubitka kvalitete osim da ti soundbar ne podržava neki codec, al onda će ili raditi ili neće. No uvijek podržava LinearPCM :-)

Koliko košta i trebao bi raditi čuda 

Nije mi baš toliki problem imati 2 daljinska, a dosta vremena se ionako služim smartphoneom za kontrolu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Koliko košta i trebao bi raditi čuda 

Nije mi baš toliki problem imati 2 daljinska, a dosta vremena se ionako služim smartphoneom za kontrolu.

Bed je dok imaš 3-4 daljinska, TV, receiver, MaxTV pa možda još nešto. Pa ti onda objasni ženi i klincima kako popaliti sve to.

Ovako stisneš jedan gumb i on sve popali i pogasi i zna koji uređaj je za šta.

Ali da, svi osim Harmony 600 i Harmony 650 modela su preskupi. Ja imam jedan za dnevnu i jedan za spavaću. :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina

Nadam se da će ga nastaviti nadograđivati ovim tempom. Baš mi se svidio. Dosta igram single player content dok stignem.

Jučer me neki rally mission challenge iznervirao, al dok sam ga završio gold reko sad ću baš lijepo zaspati :-) I onda vidim da su neki forumaši koje imam za frendove bili još bolji, pa sunce vam vaše :-)

Dobar mi je handling auta na rally utrkama, do sad nisam u rallyu toliko uživao u drugim igrama. Makar i dalje mi je asfalt veći gušt :-) 

12 godina
PlayStation 4

Odlicno sto dolazi update ali bolje bi bilo da naprave nesto u kampanji. Ovaj league mod sto ie dosao update je meni iskreno totalno bezveze, nema nikakvog progesa,trofeja. Stavili su tek toliko da stave jer su ljudi kenjali.

kampanju sam rijesio 100% sve sa zlatom i to mi je bilo zanimljivo i jedva sam cekao slobodno vrijeme da spojim volan i igram a ovaj league mod cu odigrat tek toliko da imam i to odigrano. 

Nadam se da ce doci jos sadrzaja ili cu se morati okrenuti sport modu i online trkama.  Vidim da za jedan trofej treba skupiti 91 pobjedu u sport modu e to je izazov 😊

EDIT: haha bitanga mene je rally mod nervirao totalno igrao sam ga preko kurca stalno. Jao ali vidjeri ces kad ces ganjati zlato na nurburgringu, pa kad vozis 3-4 minute i napravis gresku pa isponova.  Imao sam sve zlato i samo cijeli krug srebro ali nakon dosta pokusaja sam uspio. Nemoram ti ni opisivati koje olaksanje sam osjetio kad sam vidio da sam napravio vrijeme za zlato.  Mucio sam se jos sa par trka ostalo sam rjesio dosta glatko. 

I one utrke gdje moras stedjeti gorivo i kalkulirati kad ces u boks i koliko puta ces u boks su mi jebene iako sam se na jednoj dosta mucio da dodem do zlata mislim da je to bilo na interlagosu od 15 krugova.

sto se tice akcija na storeu vidim da ima far cry primal za cca 110-120kn zaboravio sam tocno u lipu cijenu. Ima tko ovdje da je odigrao

ovu igru? Kakva je? 

EDIT2: dirt rally DLC VR verzija je isto na popusti za smijesne novce, posto imam dirt rally trebao bi kupiti samo VR DLC za 50-60kn. Ima itko da je igrao prvenstveno me zanima kakva je grafika,jel bolja od GT SPORT VR jer on kriminalno izgleda?

isprike svima na dugom postu.

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 11:28 (omomomomoomm).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ima koji online shop iz vana da si uzmem neki bundle do 2k kn? kod nas su cijene jos uvijek napuhane..jos od izlaska 2014...i kolko bi me otprilike dosla carina?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

...reko sad ću baš lijepo zaspati :-) I onda vidim da su neki forumaši koje imam za frendove bili još bolji, pa sunce vam vaše :-)

...

Maknes ih s friend liste i mirno spavas   

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...
ima koji online shop iz vana da si uzmem neki bundle do 2k kn? kod nas su cijene jos uvijek napuhane..jos od izlaska 2014...i kolko bi me otprilike dosla carina?

Cemu?

Njuskalo ti je puno konzola s garancijom. Cak je i Pro oko 2k. 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dobro je da dolazi update sa jos auta, ali top prioritet bi im trebao biti dodavanje novih staza. Ne samo da ih je malo, vec i u toliko malo imamo 3 ovala sa nekoliko varijacija....a neke od staza su zesci shit za vozit (Horse thief mile i Streets of willow).

Sljedeca stvar na kojoj hitno moraju poraditi je fucking penalty sistem u Sport modu. Kako ja mogu biti kriv ako me netko napuca odozada....koliko mi se samo puta dogodilo da vodim, a lik me pobere u zavoju, izbaci van staze i zavrsim na +10 mjesta sa 10-20s penala, naravno jos za nagradu dobijem negativni SR drop....a takve likove nije briga zato sto ovako zavrse na postolju, a SR rating vrate kroz 1-2 daily utrke od 8-10 krugova.

Dodatno je totalni bullshit DR rating - nije mi jasno kako mi rating stalno pada (pao sam sa C na D) a ja u svakoj utrci osvajam pozicije. Ok, ne pobjeđujem bas cesto, ali niti ne gubim pozicije...

Meni je Sport mode totalno demotivirajući...

1 0 hvala 0
10 godina
Maddog_HR kaže...

Dobro je da dolazi update sa jos auta, ali top prioritet bi im trebao biti dodavanje novih staza. Ne samo da ih je malo, vec i u toliko malo imamo 3 ovala sa nekoliko varijacija....a neke od staza su zesci shit za vozit (Horse thief mile i Streets of willow).

Sljedeca stvar na kojoj hitno moraju poraditi je fucking penalty sistem u Sport modu. Kako ja mogu biti kriv ako me netko napuca odozada....koliko mi se samo puta dogodilo da vodim, a lik me pobere u zavoju, izbaci van staze i zavrsim na +10 mjesta sa 10-20s penala, naravno jos za nagradu dobijem negativni SR drop....a takve likove nije briga zato sto ovako zavrse na postolju, a SR rating vrate kroz 1-2 daily utrke od 8-10 krugova.

Dodatno je totalni bullshit DR rating - nije mi jasno kako mi rating stalno pada (pao sam sa C na D) a ja u svakoj utrci osvajam pozicije. Ok, ne pobjeđujem bas cesto, ali niti ne gubim pozicije...

Meni je Sport mode totalno demotivirajući...

Ne znam zakaj imas takve probleme, ja u 95% slucajeva naiđem na super ekipu. Dogodi se da te neko bubne od iza i ja sam to znao napravit kad se vozi na razmaku od 0.200 sec , jbg padne mi koncentracija ili ovaj ispred prerano koci. 

Da penalty sistem nije savrsen, al ne predstavlja mi neku prepreku za igranje. Najveci problem je nedostatak moje koncentracije. 

evo gledaj ovog lika 

Njih 5 se utrkuje jedan do drugog sa minimalnim razmakom i to cisto. Pa di to jos ima u online racingu ?

Inace lik je forza fanatik no u ovom trenutku zbog Sport moda mu je Granturismo bolja igra. 
Ak gledas vise njegovih videa vidjet ces kak je skoro uvijek u Forzi prvi dok u GT-u ima tek par pobjeda, sam veli da je tam puno brza i ozbiljnija ekipa, a u forzi online je kaos, bit je prezivjet prvi krug da te netko ne sjebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 13:13 (Santana).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Maddog_HR 

Ne pisem iz osobnog iskustva.

Ekipa prakticira, da bude zadnja bez penala, pa dizu rank na osnovu toga. Ili sam u krivu?

Na nekim drugim forumima se isto zale, gdje si ti iza "protivnika" i priljepljen si mu na guzicu da si samnjis otpor zraka. A on namjerno stisne kocnicu, ti dobijes penal, a on siba dalje. Pa vjerujem da prate sve primjedbe i mozda slazu promjene u sustavu penala. Vjerujem da to nije bas jednostavno za sloziti, a da budu svi zadovoljni i da bude 100% bezgresno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 13:20 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Chaky kaže...

Ekipa prakticira, da bude zadnja bez penala, pa dizu rank na osnovu toga. Ili sam u krivu?

Na nekim drugim forumima se isto zale, gdje si ti iza "protivnika" i priljepljen si mu na guzicu da si samnjis otpor zraka. A on namjerno stisne kocnicu, ti dobijes penal, a on siba dalje. Pa vjerujem da prate sve primjedbe i mozda slazu promjene u sustavu penala. Vjerujem da to nije bas jednostavno za sloziti, a da budu svi zadovoljni i da bude 100% bezgresno.

Ma to je nemoguce za slozit. Da je moguce u pravim utrkama bi ukinuli suce i AI bi sve radio besplatno :D

Debila ce bit bez obzira na to kak je taj sistem dobar kao i u svemu.

17 godina
Santana kaže...
Chaky kaže...

Ma to je nemoguce za slozit. Da je moguce u pravim utrkama bi ukinuli suce i AI bi sve radio besplatno :D

Debila ce bit bez obzira na to kak je taj sistem dobar kao i u svemu.

Ma moguće je:

- ako naglo kočiš na ravnini i lik se zabije u tebe, dobijete obojica negativne bodove.

- ako naglo kočiš pred zavojem i lik se zabije u tebe tako da izletiš van (čime ti upropasti partiju) on dobije minutu kazne, a ti ništa, pa nek se drugi put zabija. I još mu oduzmu pare i auto iz single playera. Siguran sam da ne bi bilo zabijanja više :-)

Evo, popravio sam igru :-P

17 godina
Santana kaže...

Inace lik je forza fanatik no u ovom trenutku zbog Sport moda mu je Granturismo bolja igra. 
Ak gledas vise njegovih videa vidjet ces kak je skoro uvijek u Forzi prvi dok u GT-u ima tek par pobjeda, sam veli da je tam puno brza i ozbiljnija ekipa, a u forzi online je kaos, bit je prezivjet prvi krug da te netko ne sjebe.

Forza mi je dosta ozbiljnija igra što se tiče singleplayera. Vozni model mi je puno bolji i osjećaj brzine također.

A i force feedback feeling je puno dotjeraniji, stvarno možeš osjetiti podlogu ispod auta što mi u GT Sportu nije baš dotjerano do te razine.

Međutim u single playeru možeš rezat zavoje kako god poželiš, posred livade bez ikakvih kazni.

Multiplayer u Forzi sam odigrao jedan, i to je bila ratna zona. Zato mi je GT Sport puno prihvatljiviji, samo kad bi bio malo više fer.

F1 2017 nisam još probao multiplayer.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Od 10 utrka, mozda u 1-2 naiđem na fer ekipu...a imam SR S.

Ali već sam komentirao i slažem se s kolegom - kazne za prljave vozače su nikakve. SR drop, koji lako vratiš kroz par utrka.

Po meni takve vozače treba drastično kazniti - nakon trećeg negativnog SR-a tijekom utrke dobiješ lijepo black flag ili si ghostan do kraja utrke, pa tako ne možeš više nanijeti štetu drugima + drastična kazna u minutaži + oduzimanje vozila ili kredita nakon utrke, pa ti grindaj u singleplayeru da ga opet kupiš. A kao bonus nakon dvije tri tako odvezene utrke lijepo dobiješ dan odmora od multiplayera.

Vjerujem da bi dobar dio ekipe onda razmišljao kako će voziti, onaj drugi dio bi u potpunosti odustao od Sport moda.

Naravno - uvijek će biti trolova, ali drastičnim metodama bi im se broj značajno smanjio.

Problem je što bi se u tom slučaju i smanjila prodaja igre, pa čisto sumnjam da je to Sonyu i PDu u interesu. Ionako je broj onih koji igraju Sport mode minimalan naspram broja prodanih kopija

http://www.kudosprime.com/gts/stats.php?stat_preset=sport_play_ratio

1 0 hvala 0
7 godina

Bilo bi mnogo lijepo kad bi ove godine izaša kakav bundle sa God of War

15 godina
duke3d kaže...

Bilo bi mnogo lijepo kad bi ove godine izaša kakav bundle sa God of War

Evo izlazi 20.04.

https://www.bug.hr/igre/sony-objavio-datum-izlaska-nove-igre-u-serijalu-god-of-war-2528

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na PSN storu novo "Deal of the Week" 

ghost recon wildlands

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-DOTW240118/1?emcid=pa-st-111284

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 11:55 (stribs).

4 0 hvala 4
17 godina
stribs kaže...

ghost recon wildlands

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-DOTW240118/1?emcid=pa-st-111284

Zanimljivo, Deluxe je jeftiniji od Standarda :-)

14 godina
Bitanga kaže...
stribs kaže...

ghost recon wildlands

vjerovatno greska, na uk storeu je skuplji za 3 funte. treba iskoristiti priliku dok nisu skuzili =)

PSN Tokioplastic292
17 godina
LordSnow kaže...
Bitanga kaže...
stribs kaže...

ghost recon wildlands

vjerovatno greska, na uk storeu je skuplji za 3 funte. treba iskoristiti priliku dok nisu skuzili =)

Ubisoft zna zabrijati da je Deluxe na popustu, a Standard nije. Čudna neka brija :-)

17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 23:50 (Bitanga).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...

onda nebi bilo game pass-a :D

7 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Maddog_HR kaže...

Od 10 utrka, mozda u 1-2 naiđem na fer ekipu...a imam SR S.

Ali već sam komentirao i slažem se s kolegom - kazne za prljave vozače su nikakve. SR drop, koji lako vratiš kroz par utrka.

Po meni takve vozače treba drastično kazniti - nakon trećeg negativnog SR-a tijekom utrke dobiješ lijepo black flag ili si ghostan do kraja utrke, pa tako ne možeš više nanijeti štetu drugima + drastična kazna u minutaži + oduzimanje vozila ili kredita nakon utrke, pa ti grindaj u singleplayeru da ga opet kupiš. A kao bonus nakon dvije tri tako odvezene utrke lijepo dobiješ dan odmora od multiplayera.

Vjerujem da bi dobar dio ekipe onda razmišljao kako će voziti, onaj drugi dio bi u potpunosti odustao od Sport moda.

Naravno - uvijek će biti trolova, ali drastičnim metodama bi im se broj značajno smanjio.

Problem je što bi se u tom slučaju i smanjila prodaja igre, pa čisto sumnjam da je to Sonyu i PDu u interesu. Ionako je broj onih koji igraju Sport mode minimalan naspram broja prodanih kopija

http://www.kudosprime.com/gts/stats.php?stat_preset=sport_play_ratio

Ja sam već dugo Sportmanship rank S, a neko vrijeme sam Driver rank A. Najbolje trke, s najkulturnijim vozačima i s najviše obzira, imao sam dok sam bio rank B. Ovi u A se uopće ne libe izgurat te s ceste, najnormalnija stvar. Ili napravit divebomb u unutrašnju stranu zavoja brzinom kojom nema šanse da bi inače prošao zavoj, ali eto zna da si ti tu pa će zakočit i skrenit s tvojim autom. A za preteći nekoga, moraš bit mađioničar ili iskoristit tuđu pogrešku. Jučer vozim Nurburgring u Gr3 i brži sam od lika ispred sebe, sustignem ga u par zavoja i kad ga hoću prestići on skreće lijevo desno lijevo desno po cijeloj stazi, gura me iz unutarnje strane zavoja u vanjsku, bez pardona. Ja kad vidim da je netko osjetno brži od mene, da me u jedan dva kruga sustigao ko od šale, pustim ga da prođe, očito je čovjek brži. I po mom iskustvu, Francuzi su najgori. Sa Španjolcima nikad nisam imao problema, ali francuz ako je na stazi, to je njegova staza. U Driver rank B se ljudi vjerojatno još uvijek trude napredovati u A, a ne izgubiti SR. Primjerice, dešavalo mi se da kad me netko lupi otraga i pogura van idealne linije, da čovjek pričeka i prepusti mi mjesto. To i ja radim, ako sam pogrešno procjenio i prljavo te pretekao, sačekam da me pretekneš i idemo probat bolje.

Druga stvar koja je problematična kod sustava kazni je što se nekad incidenti događaju na stazi, a da nitko nije siguran tko je u pravu. Na primjer, prvi zavoj je uvijek kritičan. Nekog lupiš u prvom zavoju, jer je tebe neko lupio u tom prvom zavoju i pogurao te na auto ispred sebe. Sjebeš tom autu ispred sebe putanju i on ti sad hoće vratit pa te u prvom sljedećem zavoju izgura sa staze da se osveti. Po njegovom, u pravu je, ti si lupio njega, on je lupio tebe pa ste 1:1. Mada nisi ni kriv ni dužan. Teško bi ikad igra razlučila takve stvari koga kaznit, koga ne.

Po meni, PD treba uvesti sljedeće stvari:

1. funkcionalno plavo svjetlo (vidi se na npr. Mercedesu AMG GT '16, s desne strane prednje šajbe) i mahanje plavih zastava sa strane ceste, što obavještava vozača ispred da mora propustiti bržeg vozača iza sebe - ne razumijem zašto to nije podržano, ako već žute i zelene zastave funkcioniraju. Ako to propusti učiniti, dobije crnu zastavu i crno svjetlo i ako i dalje se bahati, dobije diskvalifikaciju. Jednostavno. Igra to može izračunati, nije neka mudrost, ako kroz dva kruga vozač ispred vozi 1,57, a vozač iza je ostvario 2 kruga pretjecanja i vremena primjerice 1,55-1,56, vozač koji vozi 1,57 bi morao dobit upozorenje ako se nepošteno brani na stazi. Možeš jednom zatvorit unutarnju stranu zavoja, ali ne možeš tri puta mijenjati smjer i štopati vozača iza sebe.

2. divebomb kažnjavati s prolaskom kroz pit. Igri je vjerojatno jednostavno skužiti da se neki zavoj može proći s tom i tom maksimalnom brzinom ili kočenjem od te i te točke. Ako je igrač prešao obje te granice i prošao kroz zavoj tako što se zabio u nekog i s time izgubio brzinu te ostvario poziciju, eto ti prolazak kroz pit pa to radi opet.

3. definitivno ban multiplayera na 1 ili više dana za vozače koji stvarno voze bezobzirno.

Ima na youtube-u gomila videa nekog lika, neki JOT381, lik vozi ko kreten, ne bira sredstva kako će preteć i nije mu nikakvi problem zabit se u guzicu unutar zavoja tako da ljepo izletiš van, a on nastavi jednu poziciju iznad. Lik ima gomilu pobjeda u daily races, a u svakoj trki bar nekoga prljavo pretekne. Eto, to bi PD morao nekako pratiti i sankcionirati, oduzeti takvima DR i tjerati ih na poštenije utrkivanje.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dobri prijedlozi...ima ih gomila i na Redditu i GT Planetu.

Ali bojim se da ništa od toga neće biti implementirano iz razloga koji sam već naveo - broj igrača bi masovno pao, a samim tim i prodaja.

Činjenica je da je PD izbacio poludovršen proizvod i da im prodaja na svim tržištima zbog toga pada - par mjeseci nakon izlaska igru možeš kupiti u pola cijene kakva je bila kad je releasana. To ti sve govori....

Jbga -  volim GT, igrao sam ih sve do sad. Igrat ću i dalje. Ali razočaran sam GTSom - igra je prekrasna, model vožnje je dobar, ali me izrazito smeta ekstreman nedostatak sadržaja, pa čak i odnosu na GT6 koji je isto bio lagano razočarenje. Nakon toliko godina razvoja su fakat napravili žešći fail...iskreno se nadam da će ispraviti nedostatke Sport moda, i dodati nove sadržaje (prvenstveno staze, ali i aute i druge feature koje smo imali u prethodnim GTima)....ili će uvidjeti pogrešku pa izbaciti GT7 koji bi bio klasični GT, sa dodanim Sport modom.

1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel netko planira kupiti Monster Hunter: World?

Igra jednoglasno dobiva fenomenalne ocjene.

1 Kupujem
13 Možda na sniženju
3 Ne bi igr'o ni da je džabe
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
DeniZg kaže...

Igra jednoglasno dobiva fenomenalne ocjene.

Ja cu defitnitivno uzet samo ne odma, imam jos nekih stvari za odigrat.

8 godina
stribs kaže...

ghost recon wildlands

Ja sam igru kupio na božićnom sniženju i od tada sam skupio 40+ sati. Igra mi još nije dosadila iako su side misije u pravom ubisoftovom stilu jednolične. 

Uglavnom, igra danas dobiva novi besplatni mode Extended Ops. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 11:37 (Vandit).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

40 recenzija. Sve pozitivne. 91% prosjek. 1 ocijena 75%. 

Namjeravao sam uzeti na prvom popustu, ali sad vise nisam siguran.

Nista, bacam se na pretrazivanje cijena i steelbuca. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice