PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Zin8 kaže...
Bitanga kaže...

Pa minimalno traje 5 minuta da se oformi ekipa (na PCu) i onda bus putuje minutu minimalno jer nisi glup da iskočiš na početku kad svi iskaču, pa minuta da sletiš....

I onda svaki puta sve ispočetka. Nije me impresioniralo. Zarazno je, mazohistički, al ne vidim se da bih to igrao duže od 2-3 dana. Nakon 10 partija me više baš i ne vuče.

Podsjetilo me na partiju Starcrafta (karikiram) gdje svaku partiju ispočetka sve gradiš, da bi onda u 2 minute cijela šora bila okončana :-)

A osim toga nikakav reward ne dobivaš, taman i da si prvi.

Da, šteta da nema nekih puškica ili makar skinova kao reward...

A dobro, ako ništa drugo free je, skinut ću dns, pa ako ne prije, sutra malo pucat pa ak mi se svidi i ak nas se skupi više možemo se tu ekipa s foruma malo napucavat, ako se može tak nekaj hostat...

Piše na nekom forumu lik iz Epica da će biti kasnije, al sad nema. Eventualno neki vanity itemi, al ništ gamechanging.

U PvE ostatku igre ima rewardsa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Baš sam te to htio pitati oko rewarda. To je malo bezveze ako niš ne dobiješ.

Doduše postoji "Leaderboards" i "Stats" sekcija, za koju je najavljeno "Coming soon" pa mozda dok do dodaju nekim updateom, dode i sustav nagrada

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
17 godina
PlayStation 4

Probao sam sad, dosta brže danas ide na PCu otkako je free za sve. Očito je višestruko veći broj igrača pa je to pomoglo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Eto, sa random ekipom, close but now cigar, sve u svemu, ugodno za igrati

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Johnny4286 kaže...

Eto, sa random ekipom, close but now cigar, sve u svemu, ugodno za igrati

Probaj solo, teamplay je tek danas došao to još nisam ni probao.

Inače, nije nikakav problem doć među top 10, ako nađeš grm i čučiš tamo. Ekipa se većinom poubija na samom startu :-)

13 godina
neaktivan

Igrao sam solo, ali bas kako si naveo da nije problem doć do top 10, također sam uspio dogurati do top 5, ali samo sa dva killa, dok evo, u team playu sam dogurao do 9, kako god bilo, team play mi se ugodniji cini, vise akcije, samo sto jedan clan uvijek otide negdje na svoju ruku, sto je i postalo nekako realno za ocekivati kad dode do teama s neznancima 

13 godina
DeniZg kaže...

Baš sam te to htio pitati oko rewarda. To je malo bezveze ako niš ne dobiješ.

A što dobiješ u PUBG? Natpis "Winner winner chicken dinner" i to je to. Sad bi vi nekakve haljinice da se možete dobro obući za sljedeću partiju. 

Upravo sam instalirao na PC-ju jer mi je frend rekao da je super i daleko ispoliranije od pubg, pa sutra se prebacujemo. Malo mi je dopi*dio pubg sa svojim hit detectionom i glitchevima koje neće nikad ispraviti.

12 godina

Nemam pojma šta se dobije u PUBG. Ne kupujem early access igre.

Ali bilo bi fora da se može skupljati virtualna valuta za neke skinove (oružja, igrači, avatari i sl.)

Da se osjeti bar nekakva progresija lika/accounta.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
PlayStation 4

Ima novi PS4 Humble Bundle ako je netko zainteresiran -  KLIK :)

p.s. obavezan je USA account za redeemanje

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

3 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

jel mi moze neko objasniti kako funkcionise ovaj humble bundle 

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

a kakav je taj fortnite, jel zarazno, i je li p2win moze li se razaznati, mislim da ga skinem na pcu

jel se to igra da se svi stvbroe na mapu i ko zadnji prezivi pobjedio je?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 10:56 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LordSnow kaže...

ne znam kako bi ti pojasnio koja stvar te zanima, ugl najmanje 1 dolar platiš za igre, možeš više ako hoćeš jer to ide u humanitarne svrhe

14 godina
hanteed kaže...
LordSnow kaže...

ne znam kako bi ti pojasnio koja stvar te zanima, ugl najmanje 1 dolar platiš za igre, možeš više ako hoćeš jer to ide u humanitarne svrhe

evo npr ovaj drugi paket gdje stoji 8 dolara, jel to znaci da ja biram koju jednu igru cu uzeti za 8 dolara ili paket svih ovih igara placam 8 ili vise dolara?

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 11:06 (LordSnow).
16 godina
LordSnow kaže...
hanteed kaže...
LordSnow kaže...

evo npr ovaj drugi paket gdje stoji 8 dolara, jel to znaci da ja biram koju jednu igru cu uzeti za 8 dolara ili paket svih ovih igara placam 8 ili vise dolara?

Dobivaš cijeli paket, tj. igre iz prvog i drugog paketa sve zajedno, ništa ne biraš nego sve dobivaš - to je za paket od 8$.

17 godina
neaktivan
LordSnow kaže...
hanteed kaže...
LordSnow kaže...

Samo obrati paznju, da to mozes aktivirati samo na US Accountu (i slicnim zemljama).

Nije to prepreka, lako napravis novi Account samo za te igre.

Steta sto se brzo rasprodao Top Tier, jer se stvarno isplati.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 11:33 (Chaky).
9 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 14:08 (Dambo04).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iduci mjesec na Plusu je free MGS PP i Amenusa Collection!

7 0 hvala 4
14 godina
Tygaa kaže...

ma daj, oklen ti info?? 

edit: sad vidio Twitter da je sluzbeno, do yaya   

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 17:46 (Spike1983).
17 godina
Chaky kaže...
LordSnow kaže...
hanteed kaže...
LordSnow kaže...

Samo obrati paznju, da to mozes aktivirati samo na US Accountu (i slicnim zemljama).

Nije to prepreka, lako napravis novi Account samo za te igre.

Steta sto se brzo rasprodao Top Tier, jer se stvarno isplati.

Mene zanima Deponia iz tog bundlea, a imam i koristim samo HR account.

Ako kreiram recimo US account da bi instalirao igru te igrao sa mojim HR accountom, kršim li neka PS/Sony prava?

Xbox: Muskarcina
11 godina
neaktivan

Budem ti ja posudio account ako hoćeš.

17 godina
PlayStation 4

Kupio sam već najjeftiniji bundle, samo radi Deponie.

Sad se mislim kreirat US account ili ne, radi gore navedenog razloga :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja koristim taj US account i sve radi normalno. Ne boj se.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja uzeo mgs 5 za 10 funti a sad ga oni dzabe daju haha

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...

ja uzeo mgs 5 za 10 funti a sad ga oni dzabe daju haha

Srećom sam odustao od kupnje, a već par put sam bio blizu da uzmem :D. Mislim da ću odsad sve ovo što me površno zanima preskakati i čekati da kad tad dođe na PS+.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Tygaa kaže...

Kako si uspio od Amnesia dobiti Amenusa, da si ćevapima tipkao bolje bi napisao. 

Razbijam glavu koji je to klinac, nikad čuo za igru, a onda nađem da je Amnesia Collection. 

Dobar mjesec, MGS sam skoro nedavno kupio, dobro je da nisam. 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Izgleda da smo svi nedavno skoro kupili MGS 

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
hanteed kaže...

a kakav je taj fortnite, jel zarazno, i je li p2win moze li se razaznati, mislim da ga skinem na pcu

jel se to igra da se svi stvbroe na mapu i ko zadnji prezivi pobjedio je?

Da ne pratim ovaj podforum ne bi ni znao za tu igru. Zaintrigirali me kolege pa rekoh idem probati. Uglavnom, odigrao pet partija, sveukupno bio živ pet minuta. Meni je ok koncept, sviđa mi se svijet i zabavno je za odigrati onako brainless. 

12 godina

Millijun ljudi je zaigralo Fortnite na dan izlaska.

Mene ne pale te BR igre, ali mi je drago da ima jedna i na PS4.

A da ne velim da su praktički pokvarili launch PUBG-u na Xboxu. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 20:43 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Comment na YT videu za ps+ igre 

MadeInCroatia
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Jel uzeo netko EVE Valkyrie Warzone sad dok nema više VR requirement?

U dilemi sam, igrao bih, al dok gledam filmiće ne čini mi se preludo nešt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice