PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.414.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
sexytoiletpaper kaže...

...
Gledam uzeti PS4 sa izlaskom nove Fife i postoji na raznim ne-patriotskim stranim stranicama raznorazni bundleovi, naravno, svi bez hrvatskog poreza i jeftiniji.

Pitanje je da li uzeti PS4 ili PS4 Pro. Treba objasniti da sam ja budala koja vec ima visoko kvalitetan komp sa ultrawide monitorom koji funkcionira na 144hz ilitiga potpuno neupotrebljivo u skopu PS4-ke. U biti placam porez na glupost sa kupnjom PS4-ke ali nikad nisam bio posebno bistar.

Drugo pitanje je ako itko zna da li postoji kakva shema da se prikopca Xbox Gamepad na PS4. Nasao sam nesto slicno od Sonyevih 3rd party hardverasa ali koliko sam vidio to su cijene koje se krecu oko cijene same konzole.

Hvala onome kome se da odgovoriti na ova pitanja.

Ne znam za stranjske stranice.

Znam da je ekipa uzimala s Amazon.de kad je bio launch konzole. Ako si vani ili imas mogucnost da ti netko pokupi, onda vidi shopove u doticnoj zemlji.

Osobno imam japansku konzolu, donesenu iz Svice 

Ako lova nije problem, onda Pro. Monitor bi trebao moci korisiti s PS4. Samo nece ici u 144Hz naravno, nego manje. Jedino, ako te muci ultrawide format?

Xbox gamepad mozes bez problema prikljuciti na PS4. Samo nece raditi 

Kao sto si i sam vidio, ne isplati ti se to. Igraj na DS4, a lovu ulupaj u Xim4.

Ocekujem hvala.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 11:44 (Chaky).
12 godina

Meni se high-end PC za igranje uvijek činio kao veći porez na glupost nego konzola.

Da uzimam konzolu samo radi FIFA-e (ne znam zašto kad postoji i na PC-u) i da me ne zanima niti jedna od izvrsnih PS4 ekskluziva, onda bih uzeo najjeftiniju moguću, ispravnu konzolu sa Njuškala.

Prikopčavanje raznih gamepada na PS4 nema smisla, to smo već zaključili (skupo, neisplativno i upitna funkcionalnost).

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
DeniZg kaže...

Meni se high-end PC za igranje uvijek činio kao veći porez na glupost nego konzola.

Da uzimam konzolu samo radi FIFA-e (ne znam zašto kad postoji i na PC-u) i da me ne zanima niti jedna od izvrsnih PS4 ekskluziva, onda bih uzeo najjeftiniju moguću, ispravnu konzolu sa Njuškala.

Prikopčavanje raznih gamepada na PS4 nema smisla, to smo već zaključili (skupo, neisplativno i upitna funkcionalnost).

Nisam fan fife niti drugih sportskih igara ali prema informacijama od brata i frendova na PS4 nema cheatera i playerbase je neusporedivo veci.

MadeInCroatia
16 godina
LordSnow kaže...

poz kolege gameri

planiram uzeti fifu 18 digitalnu verziju jer sam cesto u pokretu. preko UK store, koji mi je main, fifa je 60 funti dok na drugom US acc, koji koristim kada su dobra snizenja i sl, fifa je 60 dollara, što je dosta velika razlika (30km bih).
sada me zanima, posto ja igram fifu samo online, ako uzmem preko US storea, a igram preko UK acc da li postoji mogucnosti da ce me "bacati" na americke servere i sl. ili ce biti kao da sam uzeo preko UK storea?

hvala unaprijed na odg, nadam se da ste me razumijeli :) 

Nece...imam us igram na cro, i stalno me baca sa balkancima

battletag:MasnaKrvavic#2275
7 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Jedino sto cu ti reci je da ako nisi vidio FIFU u Ultrawide 144hz ne shvacas koliko je to jebeno. Frendovi koji nemaju mrvu interesa za to i koji su popljuvali moju kupovinu monitora su za to rekli da je fenomenalno i daleko bolje nego na standardnom monitoru/tvu.

7 godina
neaktivan
Chaky kaže...
sexytoiletpaper kaže...

...
Gledam uzeti PS4 sa izlaskom nove Fife i postoji na raznim ne-patriotskim stranim stranicama raznorazni bundleovi, naravno, svi bez hrvatskog poreza i jeftiniji.

Pitanje je da li uzeti PS4 ili PS4 Pro. Treba objasniti da sam ja budala koja vec ima visoko kvalitetan komp sa ultrawide monitorom koji funkcionira na 144hz ilitiga potpuno neupotrebljivo u skopu PS4-ke. U biti placam porez na glupost sa kupnjom PS4-ke ali nikad nisam bio posebno bistar.

Drugo pitanje je ako itko zna da li postoji kakva shema da se prikopca Xbox Gamepad na PS4. Nasao sam nesto slicno od Sonyevih 3rd party hardverasa ali koliko sam vidio to su cijene koje se krecu oko cijene same konzole.

Hvala onome kome se da odgovoriti na ova pitanja.

Ne znam za stranjske stranice.

Znam da je ekipa uzimala s Amazon.de kad je bio launch konzole. Ako si vani ili imas mogucnost da ti netko pokupi, onda vidi shopove u doticnoj zemlji.

Osobno imam japansku konzolu, donesenu iz Svice 

Ako lova nije problem, onda Pro. Monitor bi trebao moci korisiti s PS4. Samo nece ici u 144Hz naravno, nego manje. Jedino, ako te muci ultrawide format?

Xbox gamepad mozes bez problema prikljuciti na PS4. Samo nece raditi 

Kao sto si i sam vidio, ne isplati ti se to. Igraj na DS4, a lovu ulupaj u Xim4.

Ocekujem hvala.

Ne bih ja bio prava 'rvatna da idem okolo i zahvaljujem ljudima. Tako da hvala!

Necu uzimati Xim4 jer mi nije potrebna tipkovnica i mis na ps4 za 1000kn.

Koliko sam vidio, ljudi imaju problema sa 144hz monitorima na PS4 iz nekog razloga a ultrawide jednostavno ne podrzava tako da ce u najboljem slucaju biti blackbars, u najgorem ce budala rastegnuti Ronalda da izgleda kao standardni slavonski Ronaldo nakon kolinja.

A sto se tice gdje bi uzeo, Amazon.co.uk ima sa izlaskom neke bundleove za 230 i 330 funti i to mi se cini kao dobra cijena s obzirom da za te pare kod nas necu naci ni konzolu a kamoli bundle sa igricom (moram jos provjeriti koliko bi me izasao shipping).

12 godina

Ma znam, meni je ultrawide jako zanimljiv. Čak sam razmišljao da uzmem za PC.

Ali, onda si već sam sebi odgovorio na pitanje vezano uz FIFU.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
7 godina
neaktivan

FIFA na PCu je prekrasna.

FIFA na konzolama je natjecateljska i postenija.

Kao sto sam rekao - placam porez na budale jer se hocu natjecati u WL ko covjek.

17 godina
PlayStation 4

Nije to porez na budale.

To je lijek za dusu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekipa sory za offtopic ali da vas pitam koja je realna cijena witcher a 3,rabljeno?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
big_guy kaže...
Ekipa sory za offtopic ali da vas pitam koja je realna cijena witcher a 3,rabljeno?

Na PSNu je GOTY verzija znala biti na akciji za 200 kn.

Imaš novih diskova po toj cijeni na Amazon UK.

12 godina
PlayStation 4

Star Wars Battlefront Season Pass, kao i svi DLC-i su postali besplatni na PSN dućanu.

Zgodno za one koji su ranije kupili Standard Edition. 

A i logično, jer za 2 mjeseca izlazi SW Battlefront 2, koji će biti preheben (radim pre-order).

Moj PC  
2 0 hvala 3
7 godina
neaktivan

Pricekaj sa preorderom. Prica se da ce biti pristojan kockarski P2W (nesto slicno FUTu) a i da ce samo "Season 1" dlc-eva biti besplatan.

16 godina
neaktivan
@Deni
Na disk verziju mislim standard, dobio witchera u zamjenu za Batmana pa ak mi se ne svidi ili ne budem imao vremena za igrat toliku igru da znam koliko da stavim cijenu
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

PS4 PRO je 2800 kn u SD trgovinama preko Diners kartica...ponuda vrijedi samo danas

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sexytoiletpaper kaže...

Pricekaj sa preorderom. Prica se da ce biti pristojan kockarski P2W (nesto slicno FUTu) a i da ce samo "Season 1" dlc-eva biti besplatan.

Ne mogu. Preveliki sam Star Wars i DICE fanboy. 

Al' nisam kupio BF1 Season Pass, ipak se ne dam toliko šišati.

17 godina
big_guy kaže...
@Deni
Na disk verziju mislim standard, dobio witchera u zamjenu za Batmana pa ak mi se ne svidi ili ne budem imao vremena za igrat toliku igru da znam koliko da stavim cijenu

100kn bi trebao dobiti, ako imas srece. Tko sad kupuje, kupuje GoTY s svim DLCima. 

7 godina
neaktivan

I ja sam ali nakon BF1 i SWB sve se pitam sto se DICEu desava.

9 godina
sexytoiletpaper kaže...

I ja sam ali nakon BF1 i SWB sve se pitam sto se DICEu desava.

EA mu se događa

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
13 godina
DeniZg kaže...

Star Wars Battlefront Season Pass, kao i svi DLC-i su postali besplatni na PSN dućanu.

Zgodno za one koji su ranije kupili Standard Edition. 

A i logično, jer za 2 mjeseca izlazi SW Battlefront 2, koji će biti preheben (radim pre-order).

Ja ću vjerojatno kupiti, ali neću preorderati, čekam gameplay finalne verzije i prve recenzije. I naravno, budući da je FPS kupujem na PC-ju, nema šanse da igram online na kontroleru. Probao sam betu Destiny 2 prvo na PS4, pa onda na PC-ju s mišem... to kao da su dvije različite igre.

12 godina

Samo vodi računa da Battlefront na PC-u nije popularan. Ali, možda novi lootbox sistem malo popravi stanje stvari.

Možemo o tome i na Battlefront temi za PS4 koju sam otvorio i gdje pričam sam sa sobom.

14 godina

Pozdrav,

Kolega forumaš Hexfire mi je prije cca mjesec dana preporučio da naručim NBA 2K18 s ShopToa i to je igra s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4NB24-nba-2k18-inc-dlc

Dosta jeftinije nego drugdje, sve skupa oko 350 kn u usporedbi s oko 500 koliko bi me inače došlo da u kunama plaćam preko PSN-a ili naručim negdje iz Hrvatske.

Sada vidim da ima i 2k18 za 60 funti odnosno oko 500 kuna koliko bi već ispalo kada se preračuna. To je s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/MKL2023103053-nba-2k18

Sada me zanima jesam li pogriješio, zašto je ova prva verzija toliko jeftinija, što znači to inc dlc, eto, nadam se da će mi netko znati pojasniti, hvala unaprijed

12 godina
PlayStation 4

Upravo prešao Until Dawn. Fantastična igra.

Malo spori početak, ali kasnije je napeto u 3 p.m.

Mješavina QTE evenata i "mirnog držanja kontrolera" je nešto što nisam još vidio u igrama.

Ne bi mi bilo žao da sam platio punu cijenu za nju.

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja presao "The last of us",kakva igra,radi ovakvih stvari sam i kupio ps4,glava mi je skoro eksplodirala koliko je igra dobra :D

btw: Fifa 18 demo ce se moc skinuti noćas s store-a,12 klubova i 4 stadiona,cca 7 giga download,valjalo bi probati

2 0 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

Pozdrav,

Kolega forumaš Hexfire mi je prije cca mjesec dana preporučio da naručim NBA 2K18 s ShopToa i to je igra s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4NB24-nba-2k18-inc-dlc

Dosta jeftinije nego drugdje, sve skupa oko 350 kn u usporedbi s oko 500 koliko bi me inače došlo da u kunama plaćam preko PSN-a ili naručim negdje iz Hrvatske.

Sada vidim da ima i 2k18 za 60 funti odnosno oko 500 kuna koliko bi već ispalo kada se preračuna. To je s ovog linka https://www.shopto.net/video-games/ps4/MKL2023103053-nba-2k18

Sada me zanima jesam li pogriješio, zašto je ova prva verzija toliko jeftinija, što znači to inc dlc, eto, nadam se da će mi netko znati pojasniti, hvala unaprijed

Nadam se da mi možete što prije odgovoriti jer izlazi sad 15.og pa da otkažem ako mi neće funkcionirati, iako, koliko sam skužio, trebala bi. A skužio sam ovako, ovo inc DLC se odnosi na to da neću moći skidati neki dodatan sadržaj koji proizvođač igre izda i koji se uglavnom mora platiti ako sam dobro shvatio, no 2K nikada ne izade takve nekakve dodatke tako da me za to nije strah. Sad, odnosi li se to na patcheve za igru, tipa neke updateove, fixove, itd, koliko sam shvatio ne?

16 godina
Hazar kaže...
Hazar kaže...

Pozdrav,

Nadam se da mi možete što prije odgovoriti jer izlazi sad 15.og pa da otkažem ako mi neće funkcionirati, iako, koliko sam skužio, trebala bi. A skužio sam ovako, ovo inc DLC se odnosi na to da neću moći skidati neki dodatan sadržaj koji proizvođač igre izda i koji se uglavnom mora platiti ako sam dobro shvatio, no 2K nikada ne izade takve nekakve dodatke tako da me za to nije strah. Sad, odnosi li se to na patcheve za igru, tipa neke updateove, fixove, itd, koliko sam shvatio ne?

Ovu drugu prodaje neki njihov partner - "Sold and Fulfilled by GameIN"

Pošalji im mail pa ih pitaj najbolje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina

Mislim da bi trebala normalno radit igra a Inc DLC bi trebalo biti  included DLC ili ti dodan DLC

Brijem da je mozda taj DLC ovo kaj dobis neke dresove i lovu u igri

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 0:04 (Dacho223).
15 godina
PlayStation 4

Pozdrav svima. Ne posjedujem ps4, ali ga planiram kupiti pa me zanima koja bi bila realna cijena  za rabljeni ps4 običan ili ps4 pro. Imam osjećaj da je na oglasnicima malo to prenapuhano (novi 2300,00, a žele 2000,00 kn za rabljeni) jer goli ps4 sa jednom igrom je gotovo ništa pošto se igre kupuju i koštaju masno. Napišite/glasajte koja bi bila realna cijena za rabljeni ps4 sa jednim joystickom i jednom igrom. Hvala :)

1 1.200,00-1.400,00 kn
11 1.500,00-1.700,00 kn
0 1.800,00-2.000,00 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ja bi ti preporucio da uzmes novi radije.

Razlog je jednostavan. To sto si kupio rabljenu konzolu sa 6 mjeseci garancije jos na njoj znaci da ako se pokvari za 6 mjeseci i 1 dan, popusio si pare. Takoder, ono sto sam istrazivao (iako lako moguce da sam u krivu, to ce bolje znati ekipa ovdje) je da se konzola moze HW bannati sa online funkcija ako je netko tko je posjeduje govno od covjeka i maltretira ljude online.

Ja osobno gledam cijene novih i najvjerojatnije cu otici na bundle nekakav. Mislim da se vise isplati dati jos 500kn gore nego riskirati da ode preuranjeno kvragu.

16 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ja bi ti preporucio da uzmes novi radije.

Razlog je jednostavan. To sto si kupio rabljenu konzolu sa 6 mjeseci garancije jos na njoj znaci da ako se pokvari za 6 mjeseci i 1 dan, popusio si pare. Takoder, ono sto sam istrazivao (iako lako moguce da sam u krivu, to ce bolje znati ekipa ovdje) je da se konzola moze HW bannati sa online funkcija ako je netko tko je posjeduje govno od covjeka i maltretira ljude online.

Ja osobno gledam cijene novih i najvjerojatnije cu otici na bundle nekakav. Mislim da se vise isplati dati jos 500kn gore nego riskirati da ode preuranjeno kvragu.

Ma da se naći po 1800kn na njuški PS4 sa Crashom u paketu od HT-a kaj ljudi uzmu pa prodaju konzolu. Ja osobno čekam Black Friday jer se nadam da bude novih po 200€ na Amazonu ili nekom stranom webshopu, jer kod nas ne bude sigurno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice