...
Gledam uzeti PS4 sa izlaskom nove Fife i postoji na raznim ne-patriotskim stranim stranicama raznorazni bundleovi, naravno, svi bez hrvatskog poreza i jeftiniji.
Pitanje je da li uzeti PS4 ili PS4 Pro. Treba objasniti da sam ja budala koja vec ima visoko kvalitetan komp sa ultrawide monitorom koji funkcionira na 144hz ilitiga potpuno neupotrebljivo u skopu PS4-ke. U biti placam porez na glupost sa kupnjom PS4-ke ali nikad nisam bio posebno bistar.
Drugo pitanje je ako itko zna da li postoji kakva shema da se prikopca Xbox Gamepad na PS4. Nasao sam nesto slicno od Sonyevih 3rd party hardverasa ali koliko sam vidio to su cijene koje se krecu oko cijene same konzole.
Hvala onome kome se da odgovoriti na ova pitanja.
Ne znam za stranjske stranice.
Znam da je ekipa uzimala s Amazon.de kad je bio launch konzole. Ako si vani ili imas mogucnost da ti netko pokupi, onda vidi shopove u doticnoj zemlji.
Osobno imam japansku konzolu, donesenu iz Svice
Ako lova nije problem, onda Pro. Monitor bi trebao moci korisiti s PS4. Samo nece ici u 144Hz naravno, nego manje. Jedino, ako te muci ultrawide format?
Xbox gamepad mozes bez problema prikljuciti na PS4. Samo nece raditi
Kao sto si i sam vidio, ne isplati ti se to. Igraj na DS4, a lovu ulupaj u Xim4.
Ocekujem hvala.