PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.418.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
big_guy kaže...
Maznuo netko,hvala onome tko god je, ugodnu zabavu želim :)

A je seronja tko god da ti je uzeo kod... 

Prsti mu otpali

13 godina
sigurno neko iz hdz-ove mladezi
16 godina
neaktivan
Nema veze,odigrao igru meni dosta. Stavio na oglas tako da mogu last of us uzet.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
big_guy kaže...

Mogao ti je makar hvala stisnut tu.

.... da znamo ko je.

17 godina
big_guy kaže...

Covjek uci dok je ziv. A na vlastitim greskama se najbolje uci.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Strava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
big_guy kaže...

Naš je narod stvarno je*ena stoka... samo da je ukrasti ili negdje mukte proći.

"Sretnom dobitniku" želim neki strujni udar od groma koji će mu spaliti sve uređaje doma.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

za koju igru su kodovi bili?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
9 godina
Q-Tip kaže...
big_guy kaže...

Naš je narod stvarno je*ena stoka... samo da je ukrasti ili negdje mukte proći.

"Sretnom dobitniku" želim neki strujni udar od groma koji će mu spaliti sve uređaje doma.

Mah to bi se svagdje dogodilo. 
U svakom drustvu ima takvih gdje god bio na planeti. (a pogotovo na internetnu)

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
13 godina
Crljo kaže...
big_guy kaže...

Prsti mu otpali

Joystick mu se potrgao na tome, al stvarno razocaravajuce, ovaj forum drzim mjestom gdje je vecina postena i onda ovako nesto

Ako nista drugo nadam se da ce big_guy imat srece s daljnjom nabavom igara da mu se kompenzira za ovo

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 18:03 (Johnny4286).
12 godina
neaktivan

nije ni bitno za koju su igru ili dlc, poanta je da na forumu ima ljudi koji popale jebenu igru.

jbg, škola je tu, drugi put treba paziti na screenove sa ključevima, pinovima, imei kodovima, brojevima kartica, adresama i svim ostalim kaj može poslužit  šupcima da se okoriste preko tuđe grbače.

Ke?!
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

slažem se, al ne pitam u tom smislu, nego ako čovjek želi odigrati kupljeno, a ja je imam (ili netko drugi ako je voljan), da mu pošaljem doma da na miru odigra.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jeftina škola za big guya.

Zamislite da mu PSN kupovina nije radila pa da je postavio slike kreditne kartice.

Nadam se da će mu se bogovi Playstationa smilovati i da bu mu proradio METRO redux.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...

Jeftina škola za big guya.

Zamislite da mu PSN kupovina nije radila pa da je postavio slike kreditne kartice.

Nadam se da će mu se bogovi Playstationa smilovati i da bu mu proradio METRO redux.

Ne znam jel može kontaktirati možda PSN pa da mu pomognu nać pizduna. Sigurno ga lako mogu naći ako može dokazati da su to baš njegovi kodovi nekako + da prizna da je sucker. I još kad bi netko imao ovlasti za tako nešto na supportu.

Spavaš li mirno lopužo Liscu?!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 18:53 (Bitanga).
12 godina

Kako je smotan, moguće je da mu nitko nije mahnuo kodove nego ih ukucava u krivi account.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kako je smotan, moguće je da mu nitko nije mahnuo kodove nego ih ukucava u krivi account.

Hvala na komplimentu :D
Ma nisam uopce išao za tim da bi neko mogao drapnuti kodove nego samo pitao i postavio sliku mahnito.Nema veze sta sad,kako mislis krivi account?Imam samo jedan na ps-u.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
PlayStation 4

stvarno pookvareno i drsko!

ak nemas para za igru pitaj ...nemoras krast...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

A nije bas da socijalni slucajevi kupuju PS-ove, mislim da je tu do cistog postenog, rvatine, glasaca ADZ-a stovatelja Tonsona koji nekim cudom zna koristiit pc a plejstejšon je "osvojio" na namjesetoj seoskoj tomboli.

MadeInCroatia
16 godina
neaktivan
@DeniZg
Metro je proradio,prešao ga i mjenjao za NBA 2k17 :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
10 godina
Johnny4286 kaže...
Crljo kaže...
big_guy kaže...

Prsti mu otpali

Joystick mu se potrgao na tome, al stvarno razocaravajuce, ovaj forum drzim mjestom gdje je vecina postena i onda ovako nesto

Ako nista drugo nadam se da ce big_guy imat srece s daljnjom nabavom igara da mu se kompenzira za ovo

Mozda je neko ko nije regan na forum jer svi mpgu citat temu? 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
PlayStation 4

A jebote zivotnog uspjeha, ukrast kodove za jebenu igru, bas je gnjida tko god da je to napravio...

fakat smo jadan narod u 3pm

Bolje da nisam ovo vidio, samo se nazivciram 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš su živi klošari ljudi postali.

Ne zamarajte se toliko ljudi,svejedno je bio samo kod za harley quinn story pack,15 ak kn na psnu tako da nije velika šteta.

Uglavnom,baš mi je bila dosadna igra na počrtku sa batmobilom ali sve izuzev toga je čista bomba.Istina svaku borbu sa batmobilom sam prezirao ali jedva čekao riješiti da vidim daljni rasplet priče.Za mene najbolja igra iz serijala,preporuke svakome.

Ako tko želi kupiti dogovorit ćemo se samo moram napomenuti kod je iskorišten 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
nike
13 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

A nije bas da socijalni slucajevi kupuju PS-ove, mislim da je tu do cistog postenog, rvatine, glasaca ADZ-a stovatelja Tonsona koji nekim cudom zna koristiit pc a plejstejšon je "osvojio" na namjesetoj seoskoj tomboli.

dok sam citao sta se decku dogodilo nisam mogao tek tako otici dalje a da ti nesto ne odgovorim...ev ja sam osobno "hrvatina" i volim thompsona, ne glasujem na izborima ali da izadjem glasovao bih za hdz i svejedno smatram da je osoba koja je ostetila decka obicna supcina...a ti si obicni iskompleksirani troler koji od muke za sve krivi nacionaliste...vrlo poznat stav prisutan kod kojekakvih antifa, liberala, ateista bla bla bla :) pozdrav

16 godina
tomko kaže...
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

dok sam citao sta se decku dogodilo nisam mogao tek tako otici dalje a da ti nesto ne odgovorim...ev ja sam osobno "hrvatina" i volim thompsona, ne glasujem na izborima ali da izadjem glasovao bih za hdz i svejedno smatram da je osoba koja je ostetila decka obicna supcina...a ti si obicni iskompleksirani troler koji od muke za sve krivi nacionaliste...vrlo poznat stav prisutan kod kojekakvih antifa, liberala, ateista bla bla bla :) pozdrav

Ajmo sad na ustaše i partizane, na ovom forumu fali više takvih tema.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

Ima nas socijalnih studenata koji su zadnju lovu od posla ulozili u ovo (jer da, student sam i blesav sam) i sada svaku vecer prije spavanja razmisljaju sto ce biti iduci mjesec u sklopu ps+ 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
12 godina
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

1 comment to trigger them all LUL

These days stupidity is all too prevalent
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav zvijeri i bestije, Tonsoni i jugonostalgicnoj mladezi Hadezea!

Trebam par savjeta ako se ikome da savjetovati!

Gledam uzeti PS4 sa izlaskom nove Fife i postoji na raznim ne-patriotskim stranim stranicama raznorazni bundleovi, naravno, svi bez hrvatskog poreza i jeftiniji.

Pitanje je da li uzeti PS4 ili PS4 Pro. Treba objasniti da sam ja budala koja vec ima visoko kvalitetan komp sa ultrawide monitorom koji funkcionira na 144hz ilitiga potpuno neupotrebljivo u skopu PS4-ke. U biti placam porez na glupost sa kupnjom PS4-ke ali nikad nisam bio posebno bistar.

Drugo pitanje je ako itko zna da li postoji kakva shema da se prikopca Xbox Gamepad na PS4. Nasao sam nesto slicno od Sonyevih 3rd party hardverasa ali koliko sam vidio to su cijene koje se krecu oko cijene same konzole.

Hvala onome kome se da odgovoriti na ova pitanja.

3 0 hvala 0
15 godina
sexytoiletpaper kaže...

Pozdrav zvijeri i bestije, Tonsoni i jugonostalgicnoj mladezi Hadezea!

Trebam par savjeta ako se ikome da savjetovati!

Gledam uzeti PS4 sa izlaskom nove Fife i postoji na raznim ne-patriotskim stranim stranicama raznorazni bundleovi, naravno, svi bez hrvatskog poreza i jeftiniji.

Pitanje je da li uzeti PS4 ili PS4 Pro. Treba objasniti da sam ja budala koja vec ima visoko kvalitetan komp sa ultrawide monitorom koji funkcionira na 144hz ilitiga potpuno neupotrebljivo u skopu PS4-ke. U biti placam porez na glupost sa kupnjom PS4-ke ali nikad nisam bio posebno bistar.

Drugo pitanje je ako itko zna da li postoji kakva shema da se prikopca Xbox Gamepad na PS4. Nasao sam nesto slicno od Sonyevih 3rd party hardverasa ali koliko sam vidio to su cijene koje se krecu oko cijene same konzole.

Hvala onome kome se da odgovoriti na ova pitanja.

Ako uzimas samo zbog fife usparaj malo i uzmi slim. Mislis li jos nesto igrat a tih 100 € vise nije problem uzmi pro. 

MadeInCroatia
13 godina
PlayStation 4

poz kolege gameri

planiram uzeti fifu 18 digitalnu verziju jer sam cesto u pokretu. preko UK store, koji mi je main, fifa je 60 funti dok na drugom US acc, koji koristim kada su dobra snizenja i sl, fifa je 60 dollara, što je dosta velika razlika (30km bih).
sada me zanima, posto ja igram fifu samo online, ako uzmem preko US storea, a igram preko UK acc da li postoji mogucnosti da ce me "bacati" na americke servere i sl. ili ce biti kao da sam uzeo preko UK storea?

hvala unaprijed na odg, nadam se da ste me razumijeli :) 

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice