PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.439.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

di se moze online kupit psn bon?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
iggy81f kaže...

Ajde stavi link, ja vidim samo za 50$

E sorry, tipfeler. 50 je jbg. Što i nije neki deal pošto je $ dosta visoko.

Zin8 kaže...

Sutra/preksutra kroz dan budem napokon naručio slim + bf1 bundle.

Sancta domenica ga ima po najpovoljnijoj cijeni ( ima i links nešto jeftinije ali nije dostupan bundle).

Molim samo nekog da ako zna za povoljniju ponudu da mi javi i gdje mogu najjeftinije uzet pretplatu na ps+?

Hvala

2 posta prije sam napisao da je 290kuna preko PS Storea. Ali moraš online ići jer preko konzole mi nije nudilo po toj cijeni. Samoj nemoj prije aktivirati 14 day trial ko ja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
PlayStation 4

http://www.bug.hr/vijesti/sony-predstavio-platinum-wireless-headset-ps4/157607.aspx

Niš, čekamo podršku za 3D audio. Imamo 4K HDR tv-e, 7.1 surround itd... Ali bez platinum slušalica i 3d zvuka, to je kao da se igramo na crno-bijelom tv-u.

PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Hexfire kaže...

Hvala

2 posta prije sam napisao da je 290kuna preko PS Storea. Ali moraš online ići jer preko konzole mi nije nudilo po toj cijeni. Samoj nemoj prije aktivirati 14 day trial ko ja.

Pa što nećeš moći aktivirati kad ti istekne 14 dana trail, naravno ako još bude akcija.

P.S. ja sam isto napravio :-) Mislim aktivirao 14 dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 11:52 (hummer0).
14 godina
hummer0 kaže...
Hexfire kaže...

Hvala

Pa što nećeš moći aktivirati kad ti istekne 14 dana trail, naravno ako još bude akcija.

P.S. ja sam isto napravio :-)

Ne, jer traje 5 dana ova promocija. :D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

dje mogu viditi koliko sati imam u kojoj igri,jel ono psn stats ili psn profiles???

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...
Hexfire kaže...

Hvala

P.S. ja sam isto napravio :-)

Ne, jer traje 5 dana ova promocija. :D

Ako kreiram drugi acount na ovom PS-u na kojem imam 14 dana besplatno mislim novi id hoću onda moć kupiti na popustu? Ionako sam ga kreirao prije 2 dana, a nisam kupovao nikakve igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 12:51 (hummer0).
15 godina
hummer0 kaže...

Ako kreiram drugi acount na ovom PS-u na kojem imam 14 dana besplatno mislim novi id hoću onda moć kupiti na popustu? Ionako sam ga imam 2 dana, a nisam kupovao nikakve igre.

možeš kreirati koliko god hoces accounta i na svakom kupiti pretplatu ako bas zelis.

Ako mislis neki drugi acc koristiti za online igre, onda je bitno samo da ti je konzola primarna za onaj account na kojem si kupio pretplatu. S time da istovremeno može biti primarna za više accounta.

PSN - darklydexter
17 godina

eh to i ja cekam 

15 godina
PlayStation 4

Pitanje, šta je bolje uzeti Mafia 3 ili Fifa 17, cijene su im tu negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje, šta je bolje uzeti Mafia 3 ili Fifa 17, cijene su im tu negdje.

Mafia za PC će uskoro biti oko 50kn pa ak imaš mogućnost uzmi tamo, ali teško je baš uspoređivat igre. Po svoj logici bi ti FIFA trebala trajati duže, ali uz nju bi ti plejka mogla trajati kraće 

15 godina
PlayStation 4

jel ima koja racing igrica koja ima mogucnost splitscreena? nesto kao project cars ili drive club

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel ima koja racing igrica koja ima mogucnost splitscreena? nesto kao project cars ili drive club

wrc 6

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
PlayStation 4

e sad je laru croft gust igrat, sve lijepo bez lagga ide

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav.Ako ja imam Ps4,a naprimjer prijatelj Ps4 slim,mozemo li igrat zajedno online?

0 0 hvala 0
10 godina
nidjoPro kaže...
Pozdrav.Ako ja imam Ps4,a naprimjer prijatelj Ps4 slim,mozemo li igrat zajedno online?

Naravno.

11 godina
neaktivan
Hvala puno.
11 godina
neaktivan
Hvala puno.
16 godina
nidjoPro kaže...

Hehehe, uvijek me iznenadi koliko precjenjujem kupce konzola, iako sam dosta kritičan :-D

Ustvari je odgovor NE, morate imati i PS+ pretplatu obojica i igru koju želite igrati. Samo posjedovanje konzole nije jedini uvjet za uspješno zajedničko online igranje. :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Bitanga kaže...
nidjoPro kaže...

Hehehe, uvijek me iznenadi koliko precjenjujem kupce konzola, iako sam dosta kritičan :-D

Ustvari je odgovor NE, morate imati i PS+ pretplatu obojica i igru koju želite igrati. Samo posjedovanje konzole nije jedini uvjet za uspješno zajedničko online igranje. :-P

Djelomično točan odgovor.

Ako obojica kreiraju na svakoj konzoli primarne accove dovoljno je da jedan ima ps +

No to znači i rizik gdje tvoj prijatelj zna pw tvog acca a ti njegovog.

16 godina
toxic kaže...

Ako obojica kreiraju na svakoj konzoli primarne accove dovoljno je da jedan ima ps +

Ah, uvijek zaboravim na balkanski sindrom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 19:37 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Možda. No eto ja i buraz imamo ps4, zašto ne bismo mogli to napraviti ovako?

Da nije legalno ne bi se niti smjelo zar ne?  Koliko ja znam Sony to dopušta

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/playstation-plus/information---benefits/sharing-playstation-plus-benefits-with-a-friend-on-playstation-4/

16 godina
toxic kaže...
Bitanga kaže...
toxic kaže...

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/playstation-plus/information---benefits/sharing-playstation-plus-benefits-with-a-friend-on-playstation-4/

Pročitaj malo bolje. Ovo nipošto ne savjetuje da ti imaš frendovu konzolu kao primary, a on tvoju.

Ovo je običan privremeni login dok si kod frenda (nakon toga piše da obrišeš usera). Piše ti da frend ne može igrati online igre po ovom "guideu".

Nigdje nećeš naći da je dozvoljeno drugima davati svoj account. To što je moguće ne znači i da je dozvoljeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 20:22 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Pročitaj malo bolje. Ovo nipošto ne savjetuje da ti imaš frendovu konzolu kao primary, a on tvoju.

Ovo je običan privremeni login dok si kod frenda (nakon toga piše da obrišeš usera). Piše ti da frend ne može igrati online igre po ovom "guideu".

Nigdje nećeš naći da je dozvoljeno drugima davati svoj account. To što je moguće ne znači i da je dozvoljeno.

A niti je zabranio, nisam vidio da je itko ikada dobio ban radi toga, mozda ako su obojica kreteni pa se posvadaju i onda jedan drugog prijave..

16 godina
toxic kaže...

A niti je zabranio, nisam vidio da je itko ikada dobio ban radi toga, mozda ako su obojica kreteni pa se posvadaju i onda jedan drugog prijave..

Pitaj ih jel dozvoljeno pa ćeš znati jel zabranjeno. Dobili su ljudi ban i za puno benignije stvari.

A to što nitko nije dobio ban radi ovoga nema veze s tim. Ovo je više moralno pitanje (da li plaćati za uslugu koju dobivaš ili iskoristiti njihovu dobru namjeru u svoju korist - prouči načelo dobre vjere), zato i moja opaska o balkanskom mentalitetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 20:42 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Pitaj ih jel dozvoljeno pa ćeš znati jel zabranjeno. Dobili su ljudi ban i za puno benignije stvari.

A to što nitko nije dobio ban radi ovoga nema veze s tim. Ovo je više moralno pitanje, zato i moja opaska o balkanskom mentalitetu.

poprilicno sam siguran da ovo balkanci nisu smislili, vec npr. Ameri i sasvim sigurno to koriste vise od nas "Balkanaca". snaci se u danasnje vrijeme znaci biti "Balkanac". Nisam nista ukrao, platili smo po pola i onda dijelimo.

16 godina
toxic kaže...

poprilicno sam siguran da ovo balkanci nisu smislili, vec npr. Ameri i sasvim sigurno to koriste vise od nas "Balkanaca". snaci se u danasnje vrijeme znaci biti "Balkanac". Nisam nista ukrao, platili smo po pola i onda dijelimo.

Ako misliš da nisi ništa ukrao, zašto onda kažeš da bi popili ban da se posvađate i prijavite jedan drugoga.

Da je ok, ne bi dobili ban. Nevjerojatno je kako pokušavaš opravdati da je moralno to sasvim ispravno ponašanje.

Zašto ne odeš u auto-praonicu i pitaš ih jel možete ti i frend oprati dva auta po cijenu jednoga.

Ili u kinu dobiti dvije ulaznice po cijenu jedne. PSN je usluga koja se plaća po accountu.

Snaći se je jedno, a izigravati dobru vjeru ponuđača usluge nešto sasvim drugo.

Gle, ne kažem ni ja da ne bih to iskoristio da moram, ali ne bih se opravdavao takvih spikama. Rekao bih "ne dam im novce, šta mi mogu" i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 21:08 (Bitanga).
11 godina
neaktivan
Sad ste ga već zakomplicirali. :P

0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

dje mogu viditi koliko sati imam u kojoj igri,jel ono psn stats ili psn profiles???

Ne znam baš postoji li neki web za to. PSN Profiles je tracker za trofeje i mjeri vrijeme koje je proteklo od prvog do zadnjeg osvojenog trofeja u svakoj igri.

17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ako misliš da nisi ništa ukrao, zašto onda kažeš da bi popili ban da se posvađate i prijavite jedan drugoga.

Da je ok, ne bi dobili ban. Nevjerojatno je kako pokušavaš opravdati da je moralno to sasvim ispravno ponašanje.

Zašto ne odeš u auto-praonicu i pitaš ih jel možete ti i frend oprati dva auta po cijenu jednoga.

Ili u kinu dobiti dvije ulaznice po cijenu jedne. PSN je usluga koja se plaća po accountu.

Snaći se je jedno, a izigravati dobru vjeru ponuđača usluge nešto sasvim drugo.

Gle, ne kažem ni ja da ne bih to iskoristio da moram, ali ne bih se opravdavao takvih spikama. Rekao bih "ne dam im novce, šta mi mogu" i gotovo.

mozda ljudi koji imaju iznad prosjecnu placu i mog udati 350 kn godisnje za ps plus odnosno 500 kn svaki mjesec za igre no neki ne mogu.. Ja jos nisam napravio ovo jer mi traje trial od 14 dana a i buraz mi je kupio upravo ps4 pro pa cemo tek kada nam istekne trial vrlo vjerojatno napravitri ovo, dok ja recimo cu kupovat samo fizicke igre..

No ako pogledas na stetu Sony-a je i posudivanje igara jedan drugome, to je isto ne moralno zar ne?

btw usporedujes kruske i jabuke, u auto praoni mi to nece dozviliti kao niti u kinu... Stvar je u tome sto Sony ocito to dozvoljava tj. zmiri na jedno oko, zasto? Zato jer im profit sigurno tako veci nego bi bio..

Recimo ti ne mozes kupiti ps4 plus a hoces igrat online, automatski si nezadovljan i nalazis jos jednog slicnog sebi i takoder ista prica- Dakle Sony kaze bolje da kupe i jedan nego ni jedan.. Isto vrijedi i za digitalne igre.. Pa da Sony zeli to zabraniti zabranio bi. Pogledaj samo na Amazonu i razno raznim stranicama Digitalne igre s ovim forama.... Zmiri se i to je cinjenica. Nije to Balkanizam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 21:26 (toxic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice