sto vam toliko smeta to malo zice od gamepada do glave
ovo sto su skontali da se preko gamepada spajaju sluske je zaista odicna stvar
meni je draze spojiti nego razmisljati jos o bateriji u slusalicama.
sto vam toliko smeta to malo zice od gamepada do glave
ovo sto su skontali da se preko gamepada spajaju sluske je zaista odicna stvar
meni je draze spojiti nego razmisljati jos o bateriji u slusalicama.
Kakve su official sluske za p.s ?
kvaliteta udobnost i sl...
ako misliš na gold, ne mogu se koristiti sa psvr
edit: zapravo se mogu koristiti, ali ne bežično
Upravo haklam malo ovaj COD trial i mogu rec da je grafika dobra i dobro vrti na ps pro kaj se tice kampanje
samo nezam jel ima podrsku za HDR i 4K tj sa koliko je upscale-a
Za dynamic 4k izgleda odlicno iako nema HDR podrsku
Ezio vidi koliko VR dobije sa PRO-om poboljshanja djizs
Ja sam probao sa Logitech G930 tako isto, ali je zvuk pretih na maksimalnom volumeu, pa sam odustao. Upiknem dobre sluške u DS4 i rokaj. Žica smeta, al jebiga, kad ne dozvoljavaju bilo koje BT slušalice onda nemaš izbora.
Ja imam G933 i sve radi bez problema. Pretihe mi definitivno nisu iako ne mogu reći da sam isprobavao maksimalnu glasnoću. Stavio sam ih na max u postavkama PS4 i onda si s kotačićem na sluškama fino narihtaš što ti paše. Bilo bi jebeno da Logitechov software radi i na plejki, ali preživjet ću.
A vraga ću koristit 3.5mm jack kad sam jedva dočekao da mogu sve gamepade doma imati bežićne. Plus, u teoriji bi mi se mogao kontroler vratiti u glavu ako ga bacim prema TV-u nakon nekog sranja u FIFI.
Mozda su G933 bolje, al G930 preko softwarea podešava volume na PCu, nije volume pojačala, pa to preko playke ne radi dovoljno glasno.
Isprobavao sam prije dok sam imao običan PS4, al ni nema veze, imam ih spojene na PC pa neću preštekavati.
Totalno sam ljubomoran što možete koristiti te sluške, siguran sam da je zvuk preheben.
Meni glava zakuha u tome za 2 minute. Možda je i psihološki.
A da, slušalice su full individualna stvar, ovisi o puno stvari. Meni je taj model Logitech slušalica nešto najudobnije što postoji za te pare.
Official Sonyev Wireless Headset mi je bezveze, traljava preklopna izrada i zvuk je prosječan i brzo se prazne. Prodao sam ih nakon par tjedana.
Jucer je stigao patch za laru koji popravlja probleme za losim fpsom u igri. Sad igra napokon radi u 60fpsa
Ja sam ju odigrao na naprednim detaljima i 30 fps lock i igra je predivno izgledala.
Probao sam i to ali nakon igranja u 60fps modu 30 mi se cini kao cisti mazohizam.
Jbg ja uvijek biram vece detalje i 30 fps nego nize detalje i 60 fps-a
Ima li tko zainteresiran da kupi PSN kod od 20 funti za UK PSN? Dobio sam krivi kod i sad nemam šta napraviti sa njim. Dam ga za 65% od cijene (120 kuna)
Molim kontakt na pp. Hvala
Kad dodajem broj telefona u Ps4 account za sigurnosne postavke.Jel sa nulom ili bez?
uvijek bez ako mislis na 385098123456
Da na to mislim, al jučer mi nije prolazilo ni sa nulom niti bez nje.
Danas sam se logirao preko kompa i uspjelo mi je sa nulom.
Hvala na odgovoru! jučer sam nabavio plejku pa sam pun pitanja ;-)
Da na to mislim, al jučer mi nije prolazilo ni sa nulom niti bez nje.
Danas sam se logirao preko kompa i uspjelo mi je sa nulom.
Hvala na odgovoru! jučer sam nabavio plejku pa sam pun pitanja ;-)
ako nema padajući izbornik sa pozivnim brojevima onda se najčešće upisuje 0038598... ili +38598....
Koristi li neko Visa karticu RBA za kupnju na PS Store-u? Meni nakon što kliknem plati iskoči onaj RBA prozor za sigurnu online kupnju, ukucam sve podatke ... ali me opet vrati na taj prozor. Na mail mi dođe poruka da je uspješno autorizirano, ali sa računa nije ništa skinuto, a ni na PSN ne vidi se kuljena igra. Ima li još neko sličan problem?
Koristi li neko Visa karticu RBA za kupnju na PS Store-u? Meni nakon što kliknem plati iskoči onaj RBA prozor za sigurnu online kupnju, ukucam sve podatke ... ali me opet vrati na taj prozor. Na mail mi dođe poruka da je uspješno autorizirano, ali sa računa nije ništa skinuto, a ni na PSN ne vidi se kuljena igra. Ima li još neko sličan problem?
Kupi preko konzole.
ima ko preporuku uzet za koju igru da je do cca 250 kn? tipa avantura itd mislil sam uzet onaj cod novi ali brate mili nedam 650 kn
PS+ godišnja pretplata je 290kn na našem storeu.
ima ko preporuku uzet za koju igru da je do cca 250 kn? tipa avantura itd mislil sam uzet onaj cod novi ali brate mili nedam 650 kn
Uncharted 4, Just Cause 3, TLOU... na njuški.
Kad odigraš prodaš ili razmijeniš.
PS+ godišnja pretplata je 290kn na našem storeu.
Fak, izgleda da sam se zeznuo. Neda mi kupiti po toj cijeni jer sam 5 minuta prije aktivirao 14 day trial , a ovo je valjda samo za one koji još nemaju PS+. Dal se može nešto iskemijati ili prošla baba s kolačima (tj. sa 70 kuna)?
da prosla baba zasto si aktivirao ako si mislio uzet ps + a mi ovdje nismo bzvz aktivni u topicu ,mogao si pitat , sad zans da ubuduce ili drugom
da ne napravi gresku kao ti
da prosla baba zasto si aktivirao ako si mislio uzet ps + a mi ovdje nismo bzvz aktivni u topicu ,mogao si pitat , sad zans da ubuduce ili drugom
Ma nabijem ih na k, nigdje nije pisalo da to vrijedi samo za nove korisnike. Ili je to negdje navedeno sitnim slovima.
Šta da velim, logika mi bila uzeti ovih 14 dana free i nakon toga još 365 dana. Jebi ga sad.
Bajdevej, na Amazonu vam je US godišnja pretplata 40$ trenutno.
Uncharted Collection. Imaš 3 odlične igre, fakat se imaš kaj naigrat. U sancta domenici ti je 170kn uz kod T-COM-15. Dostava je free
Pa CoD ti je prethodna dva dana bio na akciji, fulao si :-)
Ma nabijem ih na k, nigdje nije pisalo da to vrijedi samo za nove korisnike. Ili je to negdje navedeno sitnim slovima.
Šta da velim, logika mi bila uzeti ovih 14 dana free i nakon toga još 365 dana. Jebi ga sad.
Bajdevej, na Amazonu vam je US godišnja pretplata 40$ trenutno.
Ajde stavi link, ja vidim samo za 50$
Sutra/preksutra kroz dan budem napokon naručio slim + bf1 bundle.
Sancta domenica ga ima po najpovoljnijoj cijeni ( ima i links nešto jeftinije ali nije dostupan bundle).
Molim samo nekog da ako zna za povoljniju ponudu da mi javi i gdje mogu najjeftinije uzet pretplatu na ps+?
Hvala
Moze li se kupiti pretplata ili igra putem PS store-a HR sa PBZ poklon karticom?
Moze li se kupiti pretplata ili igra putem PS store-a HR sa PBZ poklon karticom?
Ako je Visa ili Mastercard, može se.
Samo, može ti se desiti kao i meni da ti Sony banira account (riješio to nakon 10 dana) jer misle da ti je račun ukraden ili da koristiš ukradene kartice.