PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.430.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

DeniZg dobro zbori, jer je u tom intervjuu Cerny rekao da PS4 Pro ima u biti dva graficka cipa. Jedan radi konstantno i ponasa je kao obicni PS4.

Tek kad ubacis igru koja je patchana za PS4 Pro, pali se drugi cip.

Po tome, ako igra nije patchana (Witcher 3, GTA5, itd.) ne bi trebalo biti razlike izmedu PS4 i PS4 Pro.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Zato treba pricekat da konzola izađe i vidjet kak to sve bude

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Zato treba pricekat da konzola izađe i vidjet kak to sve bude

Ma naravno. Još je tu hrpa nepoznanica.

Ali i dalje ne kužim poantu "podjele" PRO-a. Sami su rekli da je poanta istog da se "bori" sa PC-em, onda bi po svakoj logici bilo imperativ da i te "stare" igre izgledaju što je bolje moguće. Pa ti koje žele privući s PC-a će prvo htjeti odigrati te igre koje su već vani, nitko neće kupiti PRO da bi igrao samo ono što će tek doći. I sad ne samo da neće izgledati bolje, nego će možda imati i identična štucanja hardvera u nekim situacijama jer se istom ne dopušta isporučiti veću snagu? Jebe lud zbunjenog...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

Konzole nisu PC koji ima API koji omogućava da se igra vrti bolje na jačoj grafičkoj. Na konzolama promjene frekvencije utječu na izvođenje igre i vrlo vjerojatno bi bilo kakva promjena brzine procesora ili grafičke uzrokovala crashanje igre ili konzole. Zato frekvencije moraju ostati iste, ili se igre moraju patchati kako bi radile na drukčijim frekvencijama.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina

A i stare igre na PCu kad zavrtiš na novoj mašini izgledaju isto. Samo se vrte u više FPSa. Neke prastare ne mogu se ni pokrenuti.

PSN - DeniZg80
16 godina
Hexfire kaže...

To je ko kad daš 5000 kuna za novu GeForceicu i onda ti lockaju Mafiju na 30 FPS-a.

Pa da, mora tako biti, da svi imaju isto iskustvo :-) A ne da jednom igra radi lošije, a drugom ko ima više para bolje. To nema smisla :-P

16 godina
DeniZg kaže...

A i stare igre na PCu kad zavrtiš na novoj mašini izgledaju isto. Samo se vrte u više FPSa. Neke prastare ne mogu se ni pokrenuti.

Krivo, na novoj mašini sigurno igre ne izgledaju isto kao i na starijoj, jer si na starijoj vrtio na low/medium quality da dobiješ prihvatljivi FPS, a na novoj na ultra ako si kupio 2 SLI kartice po 3k kn svaku :-)

Ako uvijek imaš top PC koji sve vrti na ultra samo je razlika u FPSu i to te ne smeta, onda da, izgledaju isto.

17 godina
protjeran
PlayStation 4

Pozdrav. Zanima me jel na jednoj ps4 konzoli moze biti vise primarnih account-a. Ukoliko moze, kako doznati koliko ih je

0 0 hvala 0
15 godina
virtuozo kaže...

Pozdrav. Zanima me jel na jednoj ps4 konzoli moze biti vise primarnih account-a. Ukoliko moze, kako doznati koliko ih je

Ne može. Jedna konzola, jedan primary account.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
virtuozo kaže...

moze, ali ne primarnih accounta jer to ne postoji. konzola moze biti primarna za vise accounta.

PSN - darklydexter
15 godina

Neznam kako onda ja nisam uspio staviti da mi konzola bude primary za oba accounta koja imam. Morat ću opet probati. Mada i nema nekog smisla jer igre pokrećem samo s jednog.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 2:13 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad će biti dostupne PS Plus igre za skidanje? Jel to bude u ponoć,podne, kad? Valjda će danas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da je dosad uvijek bilo prvi četvrtak u mjesecu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
PlayStation 4

Milsim da je utorak

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

jep do 10.11 najkasnije 

wtf 

p.s

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 11:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav ljudi,znam da nije ovdje mjesto da to pitam ali dobio sam mail od sonya da mi se mail uspiješno promjenio ali ja to nisam radio i sad se ne mogu preko konzole spojiti na net i kad pokušam kaže da je mail neispravan.jel tko imao sličan problem?pomozite

0 0 hvala 0
15 godina
Omogucite si two step verification da se ovakve stvari ne bi događale. Odmah. Svi.
Ukraden ti je racun. Prelistaj par stranica u nazad, netko je imao slicnu situaciju.

3 0 hvala 0
12 godina

@biankoneri

Hakirali su ti račun.

Zovi službu za korisnike (ako danas uopće rade).

Nadam se da nisi na računu imao svoje kartične podatke.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 12:36 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

nisam imao nikakve kartične podatke jer nisam imao ps+ pretplatu,koji broj mislite da zovem za pomoć,nemogu vjerovati da....poludit ću,tražio sam na forumu jel tko imao sličan problem ali nisam našao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakve veze ima ps+ s karticom?? Mogo si ti dodat karticu i kad si kupovao igre samo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Meni su poslali mail da promijenim lozinku.

0 0 hvala 0
9 godina
Praetorian1 kaže...

Kakve veze ima ps+ s karticom?? Mogo si ti dodat karticu i kad si kupovao igre samo

a mozes stavit PS+ bez kartice :D

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

hoću reći da nisam uopće stavljao podatke od kartice,kupovao igre,kupovao ps+,dakle za to se ne brinem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

IvanDado kome si se javio i tko ti poslao mail?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 15:28 (biankoneri).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma brijem da ni nije njegov account...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

jep do 10.11 najkasnije 

wtf 

p.s

Super je sto se razlika vidi i na obicnoj konzoli, zbog tog HDR, samo sto ja nemam HDR TV a kamo li 4K niti planiram nabavljati u skorije vrijeme tako da ce meni biti dovoljan moj Fat PS4 :) Na pro bi se mozda moglo preci tek mozda za nekoliko godina kada ta razlika u igrama postane vise drasticna.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Mozete li skinuti ps plus igru Everybody's gone to the rapture? meni izbaci gresku da je nedostupno trenutno, pa me zanima kako je kod vas?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
biankoneri kaže...

IvanDado kome si se javio i tko ti poslao mail?

Pise da je posiljatelj Playstation Network. Nista promijenio sam lozinku i to je to sve mi radi normalno, ali mi bilo cudno zasto mi to salju. A i da je neki kurac nije me briga jer to mi je sekundarni account koji nisam koristio vec 100 godina i ima jednu igru na njemu. 

12 godina
Robilad kaže...

Mozete li skinuti ps plus igru Everybody's gone to the rapture? meni izbaci gresku da je nedostupno trenutno, pa me zanima kako je kod vas?

Stavi u Wishlistu i onda kupi od tamo. Meni je uspjelo.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice