PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.467.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Bf1 se skida :)
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Santana kaže...

Pa jednostavno ne moras igrat. 

Vjerujem da svaki remaster ima svoju publiku. Kak ti za RDR tak netko za COD4, Uncharted.. 

Dobro je dokle god se neki drugi studio bavi tim remasterima. Ali ako originalni developeri trose vrijeme na to, e onda je to vec problem. Uostalom bez obzira smatram to ez crash grab. Neki tam Skyrim remaster za PC, daj molim te. Sva sreca pa ti ga daju bestplatno ako ga vec imas, ali ostalo je lakrdija.

12 godina
LordSnow kaže...
Bf1 se skida :)

Ja sad pogledao i nista. Kak si stavio skidat? Ja sam na HR storu.

15 godina
PlayStation 4

Ja sad kupio i skidanje je pocelo odmah. US store

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrci24 kaže...

Namjeravam uzeti PS4 Slim sa Shopto, pa me zanim jeli itko kupovao konzole od njih, jeli sve ok proslo, za koliko ste ih dobili?

Evo ja upravo kupio, SLIM 500 gb, fifa17 + 750 fifa coins + FREE joystick, sa poštarinom 2350 kn ispadne. Samo piše ps4 and fifa 17 on ps4, sad ne znam što to znači, vjerojatno nije CD, već valjda key samo. Uglavnom vidjet ćemo kada dođe.

14 godina
UK
PSN Tokioplastic292
12 godina
Ezio kaže...

mah ljut sam s tim preloadom. problem je sto nisam doma i imam uzasan net 4mbps iako ps pokazuje na testu 3mbps. dolazim doma tek u ponedeljak i kak mi se cini prije ponedeljka necu ni igrat.

15 godina

Upravo kupio NFS 2015 za 149kn preko storea. Inače je 399kn. Baš je danas htio kupit u dućanu, 500kn je bilo previše.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
A sam se poceo skidati. Bio na auto download i ostavio ps u rest modu i kad sam danas upalio, kad sam stigao sa posla, bf1 stoji na home screenu i skinuto par giga.
PSN Tokioplastic292
12 godina
omomomomoomm kaže...
Ezio kaže...

mah ljut sam s tim preloadom. problem je sto nisam doma i imam uzasan net 4mbps iako ps pokazuje na testu 3mbps. dolazim doma tek u ponedeljak i kak mi se cini prije ponedeljka necu ni igrat.

Podigni PSN iz browsera i stavi da ti se skida.

Meni je pustilo skidati (uzeo na HR storu).

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

Hvala na savjetu al ili samja mutav ili psn. 

Prvo probao preko ps4- e tu nema boga da me prijavi u psn, upisem podatke napravi sign in i izbaci me. Napise error da se javim supportu ak se to nastavi ponavljati.

probao na mobu nista, probao na laptopu nista. Pise mi samo add to wishlist a ja kupio igru. Mozes malo detaljnije kak si to napravio mozda radim krivo. 

ak i ne pocne skidat nije kraj svijeta igrat cu drugi tjedan,ali zelio bi igrat sutra 😊

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Prvo probao preko ps4- e tu nema boga da me prijavi u psn, upisem podatke napravi sign in i izbaci me. Napise error da se javim supportu ak se to nastavi ponavljati.

probao na mobu nista, probao na laptopu nista. Pise mi samo add to wishlist a ja kupio igru. Mozes malo detaljnije kak si to napravio mozda radim krivo. 

ak i ne pocne skidat nije kraj svijeta igrat cu drugi tjedan,ali zelio bi igrat sutra 😊

Malo je čudno da se ne možeš ulogirati preko PS4. Kako ćeš onda uopće skinuti i igrati BF1?

Uglavnom,  probaj se ulogirati u PSN account na laptopu preko Mozilla Firefoxa. Ako uspiješ, onda odi u Download list i stavi da ti se skida. Igra se skida na PS4 koji je Primary za taj tvoj account.

PSN - DeniZg80
15 godina
crack kaže...
hrci24 kaže...

Namjeravam uzeti PS4 Slim sa Shopto, pa me zanim jeli itko kupovao konzole od njih, jeli sve ok proslo, za koliko ste ih dobili?

Evo ja upravo kupio, SLIM 500 gb, fifa17 + 750 fifa coins + FREE joystick, sa poštarinom 2350 kn ispadne. Samo piše ps4 and fifa 17 on ps4, sad ne znam što to znači, vjerojatno nije CD, već valjda key samo. Uglavnom vidjet ćemo kada dođe.

E bas sam to i ja zelio naruciti! Aj kada stigne javi jeli proslo sve ok.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
12 godina
DeniZg kaže...
omomomomoomm kaže...

Malo je čudno da se ne možeš ulogirati preko PS4. Kako ćeš onda uopće skinuti i igrati BF1?

Uglavnom,  probaj se ulogirati u PSN account na laptopu preko Mozilla Firefoxa. Ako uspiješ, onda odi u Download list i stavi da ti se skida. Igra se skida na PS4 koji je Primary za taj tvoj account.

pocelo skidat samo od sebe. Hvala na pomoci

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 2:34 (omomomomoomm).
14 godina
hrci24 kaže...
crack kaže...
hrci24 kaže...

E bas sam to i ja zelio naruciti! Aj kada stigne javi jeli proslo sve ok.

A jamstvo? Šalje se nazad njima? Koliko je poštarina za slanje PS-a u UK?

15 godina
neaktivan
Meni ovo bolje zvuci kao prvo jer je iz hr zbog jamstva a kao jos bitnije jer je 1tb.
500gb je premalo za PS4.
Znaci PS4 1tb+Mafia3+dodatni joystick za 2900kn.
http://www.zelda.hr/hr/Po-Novo-u-ponudi/SIE/PlayStation-4-Slim-1TB-Black-POKLON-Mafia-3-PS4-p3003c212.html

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

UPDATE:

Otključali konzole i meni i liku iz Srbije. Cijelo jutro slušam Kemalovu "Vratio sam se živote" 

PSN: RayzCRO

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja imam PS4 od 1tb i pun je nakon dva mjeseca.
Svaka igra se instalira i sa blu raya i u prosjeku ti uzme 50gb a neke i vise.

1 0 hvala 0
14 godina
ante-sb kaže...

koliko ih to igras u isto vrijeme?

ja na 500gb imam 6-7 i nije mi popunjen do kraja.

PSN Tokioplastic292
15 godina
PlayStation 4

Meni na 1TB ostalo još oko 60 GB. Jučer sam morao obrisati neke igre da stane BF1.

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa nba madden igram stalno a digitalno sam kupio desetak igara i odma je pun hard drive.
Upravo mi stigao i bf1 pa slijedi odma online rokanje...haha...
17 godina
neaktivan
LordSnow kaže...
ante-sb kaže...

koliko ih to igras u isto vrijeme?

ja na 500gb imam 6-7 i nije mi popunjen do kraja.

U isto vrijeme mozes igrati samo jednu igru 

500GB je premalo. Sinko ima hrpu voznji koje igra. Driveclub, Crew, Rocket League, "oni kroseri, sto izvodis trikove".

Par Ps+ igara, pare demoa. I onda ti se zalome par debelih Doom, Wolfenstein, Deus Ex i disk je pun.

Ali dobro, nisu svi kao ja.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Mislim samo FIFU peglat, tako da 500gb je sasvim oke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

bf1, bf4, bf hardline, fifa 17, witcher, driveclub, nfs, injustice i jedna indie ne mogu da se sjetim trenutno naziv (dosla prosli mj uz ps+) i sve ovo mi je stalo na 500gb. sve su download verzije. meni dosta :)

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ante-sb kaže...
Meni ovo bolje zvuci kao prvo jer je iz hr zbog jamstva a kao jos bitnije jer je 1tb.
500gb je premalo za PS4.
Znaci PS4 1tb+Mafia3+dodatni joystick za 2900kn.
http://www.zelda.hr/hr/Po-Novo-u-ponudi/SIE/PlayStation-4-Slim-1TB-Black-POKLON-Mafia-3-PS4-p3003c212.html

Samo sto to ispadne 600 kuna razlike.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:30 (hrci24).
14 godina

Da i pitanje se odnosilo na jamstvo u UK, a koji model je nebitno.

16 godina
PlayStation 4

ja imam 500 gb model, gore je nba, until dawn, the order, nathan drake collection, fifa demo, rocket league i jos ima oko 190 gb. i normalno kad uzmem novi nba stari brisem, ne treba mi. sve ove single player igre isto prodes i obrises.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja sam sa 500 gb napravio upgrade diska na 1TB SSHD i mogu reci da se osjeti razlika u brzini diska. Od samog paljenja konzole do ucitavanja igre. 

0 0 hvala 1
17 godina
Robilad kaže...

Ja sam sa 500 gb napravio upgrade diska na 1TB SSHD i mogu reci da se osjeti razlika u brzini diska. Od samog paljenja konzole do ucitavanja igre. 

Pa bilo bi žalosno da se ne osjeti :-)

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Strpite se s tom kupovinom konzole. Sad za 20 dana dolazi PS4 Pro, pa onda odlucite sto ce te i kako ce te.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice