PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Chaky kaže...
DeniZg kaže...
Inače, meni su genijalci iz Sonya maloprije odlučili banirati account jer sam danas koristio dvije različite kartice za dodavanje sredstava.

Služba za korisnike u HR naravno ne radi vikendom.

Banali su ti da ne mozes na PSN ili su ti zablokirali transakcije?

PSN ban. Čak ne mogu više ulogirati svoj account ni na PS4 ni na webu.

Vjerojatni razlog: Dodao sredstva u wallet sa Optima poklon karticom od 300 kn. Moguće da im nije odmah sjela lova.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

pa onda j m optimi a ne sonyu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Pa nema to veze s Optimom, kartica je Visa i iza toga stoji Zagrebačka banka koja ima ugovor s Visom. Sony se malo previše igra s blockanjem accounta.

Ne treba se blockat account bez pitanja u banalnim slučajevima plaćanja karticama (ili ono blesavo blockanje kartica na nekoliko dana/tjedana kod nekoliko failed transakcija zbog greške na PSNu što svima rade).

To je užasno user unfriendly politika koja ne rješava nikakav problem - zašto bi ti blockirali account ili karticu ako transakcija ne prođe? Pa to je normalna stvar internet komunikaciji.

12 godina
4mal kaže...

To je već drugi put da koristim Optiminu poklon bon karticu, a prvi put je radilo bez greške. Radilo je doduše i sada, te sam dodao 300 kn.

Na to sam išao još sa Mastercardom od žene dodavati sredstva da bih uzeo Battlefield 1 pre-order. 

Prvo sam dodao 100 kuna sa Mastercarda i onda sam skužio da nema potrebe to raditi, nego da samo stavim "buy", a da će sa Mastercarda povući razliku do 550 kn, kolko košta BF1.

Tu zadnju transakciju mi nije htjelo prihvatiti i onda kreću problemi.

Mislim, nije baš zajebancija. Imam na accountu digitalnih igara u vrijednosti barem nekoliko tisuća kuna.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nije nitko ni rekao da je zajebancija.

Nadam se da ces uspjeti rijesiti, jer ovo je stvarno bezveze.

Ides dodat novce da kupis igru, a oni banaju Account.

I onda kukaju na pirate. Ako vec sumnjaju u "ukradenu" karticu onda je logicno da banaju karticu na par dana, kako i rade.

A ne da bananju Account. I mozes se slikat, jer je vikend.

A kod mene je jos paradoksalnija situacija. Ukraden mi je US account. Na chat support ne mozes, jer ne radi.

Javio im se na Twitter, i nakon par poruka oni mi kazu javi se na chat support. A prvo sto sam napisao je da chat ne radi.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Ako vec sumnjaju u "ukradenu" karticu onda je logicno da banaju karticu na par dana, kako i rade.

A ne da bananju Account. I mozes se slikat, jer je vikend.

Ako sumnjaju na ukradenu karticu onda mogu odbit transakciju tome tko je ukrao karticu, a ne blokirat karticu vlasniku.

Nema nikakvog razloga da blokiraju karticu na par dana nekome tko ju koristi sa svojim accountom godinama. To je mučenje poštenih ljudi. A to rade radi greške u svom sustavu i boli ih briga.

11 godina
PlayStation 4

Evo malo pratim temu i ipak sam se odlucio riskirati sa US accountom pa cemo vidjeti...

Malo sam neuk sto se tice kupovanja online. Nemogu kupiti gift cardove od recimo od 20 dolara jer nije raspolozivo za Hrv.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 9:49 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Spacecraft kaže...

Evo malo pratim temu i ipak sam se odlucio riskirati sa US accountom pa cemo vidjeti...

Malo sam neuk sto se tice kupovanja online. Nemogu kupiti gift cardove od recimo od 20 dolara jer nije raspolozivo za Hrv.

Kupuj ih na pcgamesupply ili na amazonu 

Tak ja radim i nikad nisam imo nikakve probleme jer nisam nikad niti upisivao karticu na psn.

Taj jedan korak vise mi nije stvarno problem napravit.

11 godina
PlayStation 4

Pitanje. Dali cu dobit na mail code ili ce mi fizicki polsat gift card?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Spacecraft kaže...

Mail

11 godina
pqweasdyxc kaže...
Spacecraft kaže...

Mail

Ok hvala,vec sam mislio da cu nekog obradovati u NY-u u hotelu Sheraton.

11 godina
PlayStation 4

Eto,jos nista od code-a. Ovo sam dobio u mailu

When your order is shipped, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and method of your shipment.  If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Spacecraft kaže...

Eto,jos nista od code-a. Ovo sam dobio u mailu

When your order is shipped, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and method of your shipment.  If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Gdje si kupil ?

11 godina
PlayStation 4

Preko us amazona. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spacecraft kaže...

Preko us amazona. 

pa izgleda da ti nije prošla uplata

Potpis!
11 godina
Ezio kaže...
Spacecraft kaže...

Preko us amazona. 

Dobio sam doduse racun,nema veze oticu do banke sutra pa vidjeti.

10 godina
PlayStation 4

Kad prvi put kupujes sa americkog amazona zna bit problema ovisi o kartici 

Pcgamesupply ti prihvaca paypal i ne trazi te adresu

I nabavi si svakak internet bankarstvo da ne moras za svaku glupost do banke

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 20:33 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Spacecraft kaže...
Ezio kaže...
Spacecraft kaže...

Preko us amazona. 

Na mojem računu je ispod ovog donjeg dijela još jedna rubrika u kojoj piše "credit card transactions" i opet je navedena kartica i naplaćeni iznos.

Potpis!
11 godina
PlayStation 4

Dobio sam odgovor od supporta i gospodja Vishwa kaze da provjerim sa bankom jer mozda imam neke restrikcije za internet placanje.

Vidjet cu sutra i hvala na savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...
Ezio kaže...

Ne moraš do banke, jer kako kaže Ezio - nisu ti ništa naplatili.

Inače bi payment bio s tim dodatnim redom, i ne bi ti order bio u erroru :-)

16 godina
neaktivan

Oprostite ako je vec odgovoreno na ovo pitanje ali zanima me kako dodati found na wallet,kupio bih dirt rally sad je na snizenju na 220 kn,a nemam kreditnu karticu,nebih htio kolege opterecivat s time da mi posude karticu(ako je to moguce da je tude ime na kartici a drugacije na psn),inace imam HR racun na psn

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 19:43 (Ryder007).
14 godina
Ja na uk storeu uzimam bonove na amazonu. Tamo sam prijavio amex sa adresom old trafforda i ide bez problema. Tako mi je najjednostavnije. Sad za hr store ne znam gdje se uzimaju bonovi, ali znace neko od kolega :)
PSN Tokioplastic292
15 godina
PlayStation 4

jel naručio tko playstation vr sa amazona? Navodno kod nas neće biti u prodaji prije nove godine.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pala i sedma platina, Uncharted 4. Ne znam koliko ovdje ima ljudi koji briju na trofeje, ali mene veseli. 

On the other news, Steam će uvesti podršku za DS4.

9 0 hvala 0
17 godina
MSX kaže...

Pala i sedma platina, Uncharted 4. Ne znam koliko ovdje ima ljudi koji briju na trofeje, ali mene veseli. 

On the other news, Steam će uvesti podršku za DS4.

Ja volim trofeje, al dok su smisleni. A ne farmanje beskonačno skrivenih drangulija koje ničem ne služe ili trofeji za završene dijelove igre.

Svidjeli su mi se trofeji u Shadow of Mordoru i sl, gdje igraš igru i malo malo te iznenadi neki trofej za koji nisi ni znao da postoji.

17 godina
Ezio kaže...

jel naručio tko playstation vr sa amazona? Navodno kod nas neće biti u prodaji prije nove godine.

Ja ne bih žurio s VRom. Eno baš danas sam čitao da je Driveclub VR totalni festival povraćanja :-)

http://www.digitalspy.com/gaming/review/a810513/driveclub-vr-review-a-vomit-comet/

15 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...

Ja ne bih žurio s VRom. Eno baš danas sam čitao da je Driveclub VR totalni festival povraćanja :-)

http://www.digitalspy.com/gaming/review/a810513/driveclub-vr-review-a-vomit-comet/

Onda ću povraćati i ja nakon 18.10.:)

Vidio sam taj review. Nisu jedini kojima je slabo nakon igranja u VR-u. Nadam se da nisam u toj manjini. Ako jesam, prodat ću.

Potpis!
15 godina
PlayStation 4

Što se tiče trofeja, ja ih baš volim skupljati ali mrzim kad mi ubace multiplayer trofeje kao obavezan dio za dobiti platinum, posebno u igrama kojima je SP i priča jača strana. Recimo The Last of Us mi je vjerojatno i najdraža igra ikad. Prešao sam je nekoliko puta i otključao sve singleplayer trofeje, ali da bi dobio platinum moraš otključati i multiplayer trofeje. A za te multiplayer trofeje moraš potrošiti sate i sate (negdje sam pročitao da je najmanje 50-ak sati) igrajući multiplayer komponentu. Jednostavno nemam toliko vremena niti sam TLOU igrao zbog multiplayera (iako je i taj dio solidno napravljen).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 16:56 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

E to mene odbija bas od skupljanja MP trofeji. Koji ti je PS da te dodam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Što se tiče trofeja, ja ih baš volim skupljati ali mrzim kad mi ubace multiplayer trofeje kao obavezan dio za dobiti platinum, posebno u igrama kojima je SP i priča jača strana. Recimo The Last of Us mi je vjerojatno i najdraža igra ikad. Prešao sam je nekoliko puta i otključao sve singleplayer trofeje, ali da bi dobio platinum moraš otključati i multiplayer trofeje. A za te multiplayer trofeje moraš potrošiti sate i sate (negdje sam pročitao da je najmanje 50-ak sati) igrajući multiplayer komponentu. Jednostavno nemam toliko vremena niti sam TLOU igrao zbog multiplayera (iako je i taj dio solidno napravljen).

Tako je i u Tomb Raider-u. Pobrao sam sve SP trofeje, a igrati MP mi ne pada na pamet.

Volim trofeje, ali jednostavno nemam vremena ganjati platine na vecini naslova.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice