PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...
Ghost777 kaže...
fluj kaže...

od dakle vi naručujete igre? mislim na fizičke verzije (na cd-u), sa sante domenice ili od nekud drugdje? vidim da je nova fifa 17 - 550kn pa pitam je li ima gdje jeftinije? kupuje li tko sa inozemstva igre?

Ja sam danas u Berlinu u MediaMarktu za 60 e kupio :) 

Previse.

http://www.thegamecollection.net/fifa-17-ps4.html

Sa dostavom 380kn 

jel salju za BiH? i kolika je postarina ako salju?

PSN Tokioplastic292
17 godina
neaktivan
Džekson kaže...

Planiram kupiti ps4 uskoro pa me zanimaju Vaša mišljenja. Imam ps1 još dan danas :D, ps2 sam imao ali ode u vječna lovišta, preskočio sam ps3, pa me zanima koji model kupiti od ps4. Čujem ovo fat, tanki model (nisam baš u trendu), sada čujem da će u 11. mjesecu izači novi ps4 pro model, pa me zanima što je najbolje. Da li da pričekam ps4 pro, da li da kupim stariji model, noviji model ps4, koliko gb itd.? Koja je biti razlika između novog i starog? Ispati li se kupiti novi?

Vidim da ih po oglasima već ima 1000 komada, pa me zanima koja bi bila realna cijena za rabljeni ps4 sa joystickom sa npr. 2 dobre igre? Hvala puno.

Santana kaže...

Ak te nije briga za novce cekaj PS4 PRO 

Ak hoces maksimalno ustedit kupi si rabljeni PS4 (C konzolu) 

Santana ti je dobro rekao.

Za rabljeni ne bih davao vise od 2000kn, jer su Slim konzole u bundleu 2500kn.

Preporucena cijena PS4 Pro je 3300kn. Sam procijeni, da li ti se isplati davati 100€ vise za njega.

Nedavno je bila akcija u UK gdje se prodavao PS4 za 150Ł. To je manje od 1500kn, ali ne vjerujem da ce nesto tako biti kod nas.

Blizi se Black Friday, pa mozes njega pricekati, ako te bas ne zanima jako PS4 Pro.

Pro bih ciljao oko Bozica zbog mozda kakvih akcija.

Osobno bih uzeo Pro zbog "dugorocnosti", ali da mi uleti PS4 za 1500kn uzeo bih njega bez razmisljanja.

Vjerojatno 2 komada

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
bukowski kaže...
Džekson kaže...

Planiram kupiti ps4 uskoro pa me zanimaju Vaša mišljenja. Imam ps1 još dan danas :D, ps2 sam imao ali ode u vječna lovišta, preskočio sam ps3, pa me zanima koji model kupiti od ps4. Čujem ovo fat, tanki model (nisam baš u trendu), sada čujem da će u 11. mjesecu izači novi ps4 pro model, pa me zanima što je najbolje. Da li da pričekam ps4 pro, da li da kupim stariji model, noviji model ps4, koliko gb itd.? Koja je biti razlika između novog i starog? Ispati li se kupiti novi?

Vidim da ih po oglasima već ima 1000 komada, pa me zanima koja bi bila realna cijena za rabljeni ps4 sa joystickom sa npr. 2 dobre igre? Hvala puno.

Vidim da ove godine Tcom daje plejku 4 uz svoje tarife, pa ako se povijest ponovi od prošle godine kada je Tele 2 davao konzole, Njuška bi opet mogla biti prepuna novih plejki, tako da nije loša ideja strpit se malo da početna cijena padne.

Lani su konzole išle već za 2k kuna, ove godine će vjerojatno i jeftinije...

CUH-1216B to je oznaka konzola koje dobijete od tcom-a, znaci nije zadnji c model

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igra tko The last of us remastered u multiplayeru? vidim da je na popustu pa sam mislio ga uzeti, igro sam ga malo na ps3 ali samo sp.

gledo sam malo po netu i fora mi se multi cini, ali neznam jel ima igraca jos...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ima dosta igrača još uvijek. Multiplayer TLOU-a je dosta podcijenjen jer je singleplayer savršen. Ali ima puno igrača i meni je odlično.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da cu ga onda i uzeti, samo da uspijem uc na prokleti ps store...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

... ali da mi uleti PS4 za 1500kn uzeo bih njega bez razmisljanja.

Vjerojatno 2 komada

Evo, jedan već imaš. Ja ti dam svoj kada izađe pro po tim uvjetima. Nikada ništa u njemu nije bilo osim fife i uncharteda, niti je puno radio. Zicer.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
Chaky kaže...

... ali da mi uleti PS4 za 1500kn uzeo bih njega bez razmisljanja.

Vjerojatno 2 komada

Evo, jedan već imaš. Ja ti dam svoj kada izađe pro po tim uvjetima. Nikada ništa u njemu nije bilo osim fife i uncharteda, niti je puno radio. Zicer.

Cujemo se u 11.mj.

17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jel zna netko hoće li biti psvr-a sljedeći tjedan i kod nas za kupiti?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Brijem da da ! Ed imaju u ponudi ali snjima imam losa iskustva tako da radje cekaj sd.

P.s

PS4 Pro i PS VR izlaze isti dan !

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 21:53 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Brijem da da ! Ed imaju u ponudi ali snjima imam losa iskustva tako da radje cekaj sd.

P.s

vidim da tia mobiteli imaju u ponudi. opis na njemačkom. 3940 kn a nije bundle.

Potpis!
10 godina
Ezio kaže...
4mal kaže...

P.s

Cemu zurba ?

12 godina
PlayStation 4

Pozdrav ljudi. Ovako, imam PSN account registriran u HR i zanimam me mogu li na ijedan način kupiti igru sa kreditnom karticom iz neke druge države? Točnije trenutno sam u BiH i ne prihvaća mi kad pokušam dodati karticu iz BiH kao način plaćanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SnakeST kaže...

Pozdrav ljudi. Ovako, imam PSN account registriran u HR i zanimam me mogu li na ijedan način kupiti igru sa kreditnom karticom iz neke druge države? Točnije trenutno sam u BiH i ne prihvaća mi kad pokušam dodati karticu iz BiH kao način plaćanja.

Probaj neku kreditnu, ako imas.

Ako nemas onda ces morati preko bonova, koje je opet upitno da li mozes kupiti online u HR s BiH karticom.

15 godina
Santana kaže...
Ezio kaže...

Cemu zurba ?

samo kažem. ne bih ga kupio po toj cijeni jer je to previše ako nije bundle. a ja kameru i move kontroler imam.

Potpis!
16 godina
PlayStation 4

Pozdrav ljudi. Evo razmišljam kupiti ps4. Gledam na njuškalu prodaje tip ps4 sa cca 55 igara, sve redom AAA naslovi. Traži 4300 za njega. E sad kaže da ima jedan primarni acc na njemu i još 6 drugih. Sad me zanima kako to ide s tim računima. Ne bih volio dati toliku lovu a da ostanem bez igara ili tako nešto.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
acarnoje kaže...

Pozdrav ljudi. Evo razmišljam kupiti ps4. Gledam na njuškalu prodaje tip ps4 sa cca 55 igara, sve redom AAA naslovi. Traži 4300 za njega. E sad kaže da ima jedan primarni acc na njemu i još 6 drugih. Sad me zanima kako to ide s tim računima. Ne bih volio dati toliku lovu a da ostanem bez igara ili tako nešto.

Baš ne vjerujem da ne možeš upiknuti ganc novi sa njuškala za manje od 2 soma i onda za razliku u cijeni kupiti igre koje te stvarno zanimaju. Ionako ne možeš odjednom igrati svih 55, a sigurno nisu baš sve ni vrijedne igranja, em si siguran da je to samo tvoje i božje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 20:43 (Hexfire).
17 godina
PlayStation 4

Može li mi netko pojasnti malo što je bitstream DTS  u opcijama zvuka? uključio sam to iz razloga što mi je na TV-u po defaultu podešeno u audio opcijama na DTS...primjetio sam jedino da je glasnije otkako sam i na ps 4 uključio tu opciju. Sad me zanima ima li smisla to uopće uključivati ako mi zvuk reproducira TV ili to tek igra ulogu na nekim kvalitetnijim zvučnicima? Inače radi se od Grunding TV-u koji ima zvuk snage od 40w(bar tako piše u specifikacijama).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

Može li mi netko pojasnti malo što je bitstream DTS  u opcijama zvuka? uključio sam to iz razloga što mi je na TV-u po defaultu podešeno u audio opcijama na DTS...primjetio sam jedino da je glasnije otkako sam i na ps 4 uključio tu opciju. Sad me zanima ima li smisla to uopće uključivati ako mi zvuk reproducira TV ili to tek igra ulogu na nekim kvalitetnijim zvučnicima? Inače radi se od Grunding TV-u koji ima zvuk snage od 40w(bar tako piše u specifikacijama).

To znači da Playka neće dekodirati DD ili DTS stream nego će ga proslijediti na TV (ili receiver) kroz HDMI koji onda mora dekodirati sam. Ako ti TV/receiver ima DTS dekoder onda stavi bitstream DTS... a ako nema onda moraš PCM.

To je tu kao opcija radi kompatibilnosti da si odabereš što ti paše. Na zvučnicima od telke sigurno nećeš primjetiti razliku, pogotovo jer su stereo i jadni.

17 godina
lobotomac90 kaže...

To znači da Playka neće dekodirati DD ili DTS stream nego će ga proslijediti na TV (ili receiver) kroz HDMI koji onda mora dekodirati sam. Ako ti TV/receiver ima DTS dekoder onda stavi bitstream DTS... a ako nema onda moraš PCM.

To je tu kao opcija radi kompatibilnosti da si odabereš što ti paše. Na zvučnicima od telke sigurno nećeš primjetiti razliku, pogotovo jer su stereo i jadni.

A jel ima ovaj model DTS dekoder http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/GRUNDIG-43VLE5523BN/ ? Ne vidim nigdje u specifikacijama da je to navedeno, osim što imam opciju u TV postavkama zvuka DTS TSHD koja je čim sam prvi puta upalio TV bila uključena. Kada uključim DTS na sonyju primjetim da je jedino glasnije sve nego kada je PCM u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 0:43 (lobotomac90).
17 godina
lobotomac90 kaže...

A jel ima ovaj model DTS dekoder http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/GRUNDIG-43VLE5523BN/ ? Ne vidim nigdje u specifikacijama da je to navedeno, osim što imam opciju u TV postavkama zvuka DTS TSHD koja je čim sam prvi puta upalio TV bila uključena. Kada uključim DTS na sonyju primjetim da je jedino glasnije sve nego kada je PCM u pitanju.

Brijem da se ovo odnosi samo na gledanje BluRayeva.

Mislim da ti je najbolje da staviš Linear PCM i bit ćeš miran. Ionako nemaš surround zvučnike ili sofisticirani audio sustav.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nabavio sam Uncharted 4 i dosad sam došao do polovice negdje i mogu reci da je igra odlična. Tople preporuke, jedna od kvalitetnijih igara opcenito, grafika, voice acting, priča je za cistu peticu. Jedino sto kvari iskustvo je to sto plejka pokušava probiti mach 1. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Nabavio sam Uncharted 4 i dosad sam došao do polovice negdje i mogu reci da je igra odlična. Tople preporuke, jedna od kvalitetnijih igara opcenito, grafika, voice acting, priča je za cistu peticu. Jedino sto kvari iskustvo je to sto plejka pokušava probiti mach 1. 

Problem je u tome što se ventilator vrti prema opterećenju grafičke umjesto prema temperaturi.

Ako ti se da zahebavati, promjeni termalnu pastu i stavi ovo na ventilator. Smanjiš ga kolko hoćeš.

Inače, meni su genijalci iz Sonya maloprije odlučili banirati account jer sam danas koristio dvije različite kartice za dodavanje sredstava.

Služba za korisnike u HR naravno ne radi vikendom.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
JozoBozo121 kaže...

Problem je u tome što se ventilator vrti prema opterećenju grafičke umjesto prema temperaturi.

Ako ti se da zahebavati, promjeni termalnu pastu i stavi ovo na ventilator. Smanjiš ga kolko hoćeš.

WOW, ovo nisam znao.

Znači U4 siluje grafičku, ali to se isplati jer igra izgleda predivno.

17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sad sam pročitao upute za ovo sto si linkao i ispada da to ubrzava ventilator za postotak koji namjestiš. Recimo ako namjestis to čudo na 50% a konzola kaže da ventilator treba vrtit na 40% onda taj kontroler ventilator ubrza za 50% i onda će se ventilator na kraju vrtiti na 60%. A sumanjam da itko to želi, neznam kome su uopće namijenili takav proizvod, pa izgubio bi sluh uz takvu konzolu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Sad sam pročitao upute za ovo sto si linkao i ispada da to ubrzava ventilator za postotak koji namjestiš. Recimo ako namjestis to čudo na 50% a konzola kaže da ventilator treba vrtit na 40% onda taj kontroler ventilator ubrza za 50% i onda će se ventilator na kraju vrtiti na 60%. A sumanjam da itko to želi, neznam kome su uopće namijenili takav proizvod, pa izgubio bi sluh uz takvu konzolu.

Ne, to usporava ventilator.

U stvari, čovjek je imao u ponudi samo module koji ubrzavaju, ali sam ga zamolio da mi napravi ovaj koji usporava.

Probat ću ponovo staviti LINK.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
JozoBozo121 kaže...

Inače, meni su genijalci iz Sonya maloprije odlučili banirati account jer sam danas koristio dvije različite kartice za dodavanje sredstava.

Profi usluga - treba ti samo osobni PSN accountant 24/7, i profi dizajn - popraviš ga sa bušilicom, lemilicom i custom elektronikom :-P

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 22:34 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Banali su ti da ne mozes na PSN ili su ti zablokirali transakcije?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice