PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Witcher za dobru cijenu: http://www.base.com/buy/product/the-witcher-3-wild-hunt-ps4/dgc-w3roeps4.htm

Meni osobno najbolja igra koju sam odigrao na PS4... a cijena je zbilja dobra za ovakvu igru.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel se isplati uzet onaj gta triology paket?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
mjurli378 kaže...

jel se isplati uzet onaj gta triology paket?

To je čista emulacija GTA igara, nije remaster. S time da neke pjesme s radio stanica nedostaju zbog licenciranja.

Uzmi ako baš ne možeš nigdje drugdje odigrati (PC, Android).

PSN - DeniZg80
12 godina

Sony nam "ukinuo licence" za Season Pass, nama koji smo zgrabili besplatan Season pass za Fallout 4.

A ja naručio povoljno Fallout 4 disk verziju s Amazona (ona s enciklopepdijom i soundtrackom).  

Rekoh, nema veze, to mi je karma za sve igre (a bogami i Falloute) koje sam ispiratizirao.

I sve to ne bi bio problem da Sony nije šlampav kakav je i sad ne mogu kupiti ni Season pass niti Automatron DLC.

Season Pass mi i dalje prikazuje kao da ga imam, a Automatron DLC koji mi piše free, ne mogu skinuti jer piše da nisam eligible za download.

Još jednom pokazuju svoju inkompetenciju, ali sad je prvi put i da krše ugovorne obveze (kupljena stvar je kupljena, bez obzira na cijenu).

Svaka čast Sony.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Još jednom pokazuju svoju inkompetenciju, ali sad je prvi put i da krše ugovorne obveze (kupljena stvar je kupljena, bez obzira na cijenu).

Svaka čast Sony.

Smeće od PSNa je jedan od razloga zašto sam kupio novu grafičku za PC skuplju od playke i sad sve manje i manje palim PS4 :-)

Nek se zabavlja ko voli. :-)

17 godina
DeniZg kaže...

Sony nam "ukinuo licence" za Season Pass, nama koji smo zgrabili besplatan Season pass za Fallout 4.

A ja naručio povoljno Fallout 4 disk verziju s Amazona (ona s enciklopepdijom i soundtrackom).  

Rekoh, nema veze, to mi je karma za sve igre (a bogami i Falloute) koje sam ispiratizirao.

I sve to ne bi bio problem da Sony nije šlampav kakav je i sad ne mogu kupiti ni Season pass niti Automatron DLC.

Season Pass mi i dalje prikazuje kao da ga imam, a Automatron DLC koji mi piše free, ne mogu skinuti jer piše da nisam eligible za download.

Svaka čast Sony.

Pošalji im mail. Sigurno će ti odgovoriti da nisu nadležni za tvoju regiju. Onda ćeš negdje iskopati mail za svoju regiju. Poslat ćeš tamo mail. Nećeš dobiti odgovor. Onda ćeš na prvi mail poslati da si slao na drugi mail ali da nitko ne odgovara. Onda će ti oni opet odgovoriti da nisu nadležni za tvoju regiju. I nakon mjesec - dva, problem će se riješiti sam od sebe. A ti ćeš vjerojatno tad već igrati nešto drugo i neće te više biti briga za Fallout DLC-ove. 

15 godina
DeniZg kaže...

Slika u cinematic modu će biti nešto niže rezolucije, a koliko niže, ovisi koliko zumiraš.

Imaš ovjde sliku sva 3 zooma.

Recenziju prethodnika PSVR-a imaš ovdje i ovdje. Za očekivati je da PSVR može biti samo bolji.

Uglavnom, ne znam hoće li slika u cinematic modu biti podijeljena za svako oko posebno. 

Ako da, onda ćemo imati 540p rezoluciju na 5 metarskom ekranu ispred sebe. Zvuči malo bezveze, ali treba uzeti u obzir da je dojam kao da sjedimo 2,5 metra od njega + OLED ekran što spašava stvar.

Uglavnom hvale kvalitetu slike u playstation vr-u. Vjerujem da je ok kad se igra. Vjerojatno ima nazubljenosti ali to ne primjećuješ kad se uživiš u igru. Valjda će biti dobro i za video, ali baš se i ne nadam previše. 

Druga stvar o kojoj nije bilo riječi je kontrola kretanja. Ne spominju uopće navigation controller koji se koristio u paru sa playstation moveom. Alternativa je bila jednoručno korištenje ds3 za kretanje. 

Potpis!
12 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...

Slika u cinematic modu će biti nešto niže rezolucije, a koliko niže, ovisi koliko zumiraš.

Imaš ovjde sliku sva 3 zooma.

Recenziju prethodnika PSVR-a imaš ovdje i ovdje. Za očekivati je da PSVR može biti samo bolji.

Uglavnom, ne znam hoće li slika u cinematic modu biti podijeljena za svako oko posebno. 

Ako da, onda ćemo imati 540p rezoluciju na 5 metarskom ekranu ispred sebe. Zvuči malo bezveze, ali treba uzeti u obzir da je dojam kao da sjedimo 2,5 metra od njega + OLED ekran što spašava stvar.

Uglavnom hvale kvalitetu slike u playstation vr-u. Vjerujem da je ok kad se igra. Vjerojatno ima nazubljenosti ali to ne primjećuješ kad se uživiš u igru. Valjda će biti dobro i za video, ali baš se i ne nadam previše. 

Druga stvar o kojoj nije bilo riječi je kontrola kretanja. Ne spominju uopće navigation controller koji se koristio u paru sa playstation moveom. Alternativa je bila jednoručno korištenje ds3 za kretanje. 

Ne znam na koji navigation controller misliš.

Čitao sam neke recenzije da je sam PSVR odličan i da super radi sa Dualshockom, ali da su Move dildači dosta neresponsivni i imaju lag. Mene to ne smeta jer ih nisam imao namjeru kupiti ni koristiti.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

Čitao sam neke recenzije da je sam PSVR odličan i da super radi sa Dualshockom, ali da su Move dildači dosta neresponsivni i imaju lag. Mene to ne smeta jer ih nisam imao namjeru kupiti ni koristiti.

ovaj

Da, probao sam koristiti move na ps4 i stvarno loše reagira. Toliko loše da je bilo neigrivo (just dance 2014).

Na ps3 je move radio odlično. Vrlo precizno i bez laga. Killzone 3 sam igrao sa moveom i navigation controllerom.

Imao sam i

u kojem je potrebna odlična prostorna preciznost i to je vrhunski radilo. Nije mi jasno što su s*ebali na ps4.

Potpis!
10 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...

ovaj

Da, probao sam koristiti move na ps4 i stvarno loše reagira. Toliko loše da je bilo neigrivo (just dance 2014).

Na ps3 je move radio odlično. Vrlo precizno i bez laga. Killzone 3 sam igrao sa moveom i navigation controllerom.

Imao sam i

u kojem je potrebna odlična prostorna preciznost i to je vrhunski radilo. Nije mi jasno što su s*ebali na ps4.

Da jos su rekli da je onaj Sports champions najbolja montion controll igra uopce bas zbog toga kolko dobro move radi na PS3

Stvarno steta ak ne radi tak na PS4, valjda ce popravit.

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel cemu taj volan? Kakav mu je ff
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Evolution tvorac Drivecluba je ugasen od strane sony-a

Baš šteta. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Santana kaže...

Baš šteta. 

Što to znači za trenutnu igru? 

Hoće izgubiti podršku? Multiplayer? 

17 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Santana kaže...

Baš šteta. 

Što to znači za trenutnu igru? 

Hoće izgubiti podršku? Multiplayer? 

Ne, iza toga stoji Sony.

Samo neće dobivati nove sadržaje. MP bi trebao biti dostupan dok god ga dovoljno ljudi igra.

15 godina
Volan je super ima dosta jak FF cak sam ga morao i smanjivat na Project carsu, jako je čvrst i nema se osjecaj da bi se mogao slomiti! Ja jedinu manu vidim u papučicama jer su cijele od plastike i malo su tvrđe za moj ukus, al se s vremenom navikne!
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja bas neki dan uzeo Driveclub i Driveclub Bikes.Izgleda nista ni od Motorstorma onda..Bully i Manhunt su nove PS2 igre na storeu..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zna li ko kad bi mogao izaci ´horizon zero dawn´ jer nisam mogao naci u kojem mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 15:07 (sonicfox93).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nema točnog datuma.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znat ce se vrlo vjerojatno na e3 kad izlazi.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel zna tko kad izlazi novi Gran Turismo??

0 0 hvala 0
10 godina
MrSkunk43 kaže...

rekli su na proljece da ce doc beta , al glasine kruze da je odgođena...

17 godina
MrSkunk43 kaže...

Vjerojatno za PS4.5 :-P

Ne mogu vjerovat kolko su spori.

17 godina
Bitanga kaže...
MrSkunk43 kaže...

Vjerojatno za PS4.5 :-P

Ne mogu vjerovat kolko su spori.

Izgleda da su opet odgodili izlazak za 2017,i to siguran sam za kraj 2017 tako da racunajmo 2018 ,taman za PS5 !Katastrofa!

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

PlayStation 4K. It's got a nice ring to it doesn't it? That's the name that Eurogamer is reporting to have heard from more sources that verify the existence of last week's PlayStation 4.5 reports. Apparently the new console already has prototypes in Sony's research and development department and Eurogamer has spoken to a number of sources confirming that it's a very real thing.

What the device can actually do however is a matter of discussion. Apparently more GPU power is being offered to developers but it's still nowhere near enough to provide 4K gaming at the same quality as the current 1080p offering. The graphical power necessary for native 4K gaming is just too much - and let's face it, too expensive - to squeeze into a console box. Instead, Eurogamer suggests, this new PlayStation will be able to offer aspects of 4K gaming such as a wider colour offering and the ability to play ultra HD Media.

I ja mislim da će biti ovako.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 17:47 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

PlayStation 4K. It's got a nice ring to it doesn't it? That's the name that Eurogamer is reporting to have heard from more sources that verify the existence of last week's PlayStation 4.5 reports. Apparently the new console already has prototypes in Sony's research and development department and Eurogamer has spoken to a number of sources confirming that it's a very real thing.

Ma daj? Ne znam da li da se veselim ili ne.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma nabijem ih ako je istina ovo za Gran Turismo. Radi toga i par ekskluziva sam kupio konzolu, sad najbolje da cijelu generaciju ne izbace igru. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel ima koja simulacija za ps4 da se isplati uzeti, htio bi g29 uzeti

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Za sad mislim samo Project CARS, ali stižu uskoro Assetto Corsa i Dirt Rally. 

12 godina
IvanDado kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma daj? Ne znam da li da se veselim ili ne.

Više opcija za igranje je uvijek dobra stvar.

Ne vjerujem da će Sony sad izdati neku pilu od PS 4.5. Vjerojatnije je da će to biti neka verzija sa HMDI 2.0 koja podržava 4k video + što će nagurati svo ono PSVR kablovinje unutra.

Čitao sam neke izjave Sony čelnika od prošle godine gdje su spominjali jače/novije verzije Playstationa, ali je zanimljivo da su rekli kako će zahvaljujući x386 arhitekturi novi Playstationi biti kompatibilni unatrag, ali i kako će stari (dakle PS4) biti kompatibilni unaprijed. Ako za 10 godina budu izlazile igre koje će biti optimizirane/kompatibilne za PS4, PS5 i PS6, ne vidim tu ništa loše.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice