PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Hambrle kaže...

Mene takodjer zanima iako nisam nikad prije ozbiljno igrao NBA. Mada jos nisam siguran. Kakav je tu online?

Kolko ja kužim, online se igra:

1. Pro-Am mode, gdje upravljaš svojim likom iz MyCareer moda i igraš protiv drugih igrača 5na5. Možeš kreirati i svoju ekipu sa frendovima.
  2. MyTeam mode, gdje slažeš svoju ekipu od sadašnjih igrača i legendi NBA-a i vodiš svoju ekipu protiv drugih igrača i
  3. MyLeague Online, gdje upravljaš svojom privatnom ligom, a kompići ti imaju svoje ekipe s kojima igraju (nisam baš 100% kako će to izgledati).

Offline se igraju Career mode (single player priča) , My League i MyGM (nešto kao football manager).

U NBA  2k15 je bilo zamjerki da online nije baš najbolje funkcionirao u startu, da su se serveri rušili i da je bilo laga. Nešto kao i u svakoj masivnoj online igri koja je izašla do sada. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 21:26 (DeniZg).
12 godina

Usporedba prvog i novog PS4 modela CUH 1000 vs CUH 1200.

Noviji model je cijeli u mat plastici, ima fizičke tipke, u najboljem slučaju je tiši za par decibela, ali i par stupnjeva topliji, te troši 30W manje.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Hoće netko uzimati novi NBA 2K16? Zanima me kakav je interes za igru kod nas.

Iako volim košarku, nisam do sad igrao te sportske igre, pa sam odlučio probati NBA 2K15 na PC-u i fantastičan mi je. Gameplay, priča, muzika, ne znam što je bolje.

Samo na Carrer mode-u bih mogao skupiti stotinjak sati igranja, a tu su još i Manager mode, 2K Pro-Am itd.

Ja ću uzimati. Pratio sam razvoj i novosti koje će uvesti i ima ih stvarno puno, poboljšali su svaki dio igre, od samog gameplaya do stvaranja nove priče u mycareer u suradnji s redateljem Spike Leejem. Stvarno puno novih stvari svaka im čast. Mene zanima, kako bih ga preorderao preko PSN-a da ga dobijem 25.9 i razmišljam napraviti US account jer će me doći manje. Da li to sve normalno funkcionira na taj način, mislim neće biti problema ako napravim US account i kupim preko njega digitalnu verziju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 7:41 (Hazar).
12 godina

Radit će ti, ali ako šeraš digitalne igre s frendom bolje ti je kupit na HR storeu (inače jedan ne bu mogao igrati online jer ti US account nema PS+).

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Koliko se obično čeka da stigne igra kupljena na The Game Collectionu? Prošlo je već najmanje 8 dana od kad su poslali...

0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Radit će ti, ali ako šeraš digitalne igre s frendom bolje ti je kupit na HR storeu (inače jedan ne bu mogao igrati online jer ti US account nema PS+).

Hm, kako ti misliš, znači ako napravim taj US acc i na njemu kupim NBA 2K16 neću ga moći igrati online?

15 godina
PlayStation 4

zna li netko zasto mi za fifu 2015 za ukapcanje drugog kontrolera (igra 1 na 1 s frendom) pita i drugi profil da bi uspjesno radilo?

p.s. nba2k15 mi je odlicna igra al puno nerva treba i vremena da se covjek ushemi u nju..

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
12 godina
meni je za oko 10 dana dosla
12 godina
Hazar kaže...
DeniZg kaže...

Hm, kako ti misliš, znači ako napravim taj US acc i na njemu kupim NBA 2K16 neću ga moći igrati online?

Moći ćeš pokrenuti igru i igrati ju online sa HR accounta (koji ima PS+), ali samo ako na US accountu staviš svoj PS4 uređaj kao primary.

Imaše sve ovdje objašnjeno.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi, novi sam na forumu pa da postavim jedno pitanje. Uzimam rabljenu konzolu, ne preskupo koja potiče iz Švedske. Šta vi mislite da li ima razlike u konzolama koje su distribuirane za EU i konzole koje dolaze na Balkan!? Kakva su vaša iskustva, da li se ps4 općenito kvari i kako se pokazao do sada, vidim da je već dvije godine u prodaji! Pozdrav...

0 0 hvala 0
10 godina
Softoni kaže...

Pozdrav ljudi, novi sam na forumu pa da postavim jedno pitanje. Uzimam rabljenu konzolu, ne preskupo koja potiče iz Švedske. Šta vi mislite da li ima razlike u konzolama koje su distribuirane za EU i konzole koje dolaze na Balkan!? Kakva su vaša iskustva, da li se ps4 općenito kvari i kako se pokazao do sada, vidim da je već dvije godine u prodaji! Pozdrav...

U odnosu na proslu generaciju konzola PS4 se jako malo kvari. Nema razlike između EU i balkanskih konzola.

Moja preporuka je da uzmes C konzolu koja trosi manje struje i tisa je. Recimo ovo http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-1tb-black-c-chassis.aspx
http://www.sancta-domenica.hr/playstation-4-500gb-black-c-chassis-until-dawn.aspx

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uncharted: The Nathan Drake Collection demo dolazi 29.9.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Thegamecollection.net ti je pouzdana i obično najjeftinija stranica za igre.

Sportske? NBA 2k15 je odličan ako ti se sviđa košarka. Za vožnju, Driveclub ili Project Cars.

Odigraj obavezno i The Last of Us, meni i dalje najbolja igra koju sam igrao na PS4. 

Što se tiče besplatnih igara, to ti obično bude pod "PS plus" opcijom u PS store.

Jel TheGamecollection automatski izbija engleski pdv za igrice u košarici ili mi se samo čini? I naravno, ne moramo naknadno platit hrv pdv 25%

10 godina
ChillyBoy kaže...
antimadridista kaže...

Thegamecollection.net ti je pouzdana i obično najjeftinija stranica za igre.

Sportske? NBA 2k15 je odličan ako ti se sviđa košarka. Za vožnju, Driveclub ili Project Cars.

Odigraj obavezno i The Last of Us, meni i dalje najbolja igra koju sam igrao na PS4. 

Što se tiče besplatnih igara, to ti obično bude pod "PS plus" opcijom u PS store.

Jel TheGamecollection automatski izbija engleski pdv za igrice u košarici ili mi se samo čini? I naravno, ne moramo naknadno platit hrv pdv 25%

Tako je

12 godina
PlayStation 4
evo danas su mi poslali pes 2016 sa thegamecollectiona, znaci sad cca 10 dana dok dođe do mene
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

znam da ovo pitanje možda ne spada ovdje ali ako znate pomozite,

imam 3d smart tv,samsunga,zanima me dali se može nekako nariktati da kad gledam tv i sad npr upalim ps4 koji mi je u hdmi4 da mi odmah prebaci ili dvd koji mi je u drugom portu,a da nemoram ići na source i prebacivati ručno?

0 0 hvala 0
17 godina
biankoneri kaže...

znam da ovo pitanje možda ne spada ovdje ali ako znate pomozite,

imam 3d smart tv,samsunga,zanima me dali se može nekako nariktati da kad gledam tv i sad npr upalim ps4 koji mi je u hdmi4 da mi odmah prebaci ili dvd koji mi je u drugom portu,a da nemoram ići na source i prebacivati ručno?

Imam i ja Samsunga... Koliko ja znam ne. Znam i da Chromecast može, al očito PS4 ne podržava taj protokol.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Naravno da može. CEC se zove...

HAKOSUKA
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Bacelj kaže...

Naravno da može. CEC se zove...

Fakat radi, bravo!

Samo je ime postavke na PS4 malo neintuitivno.... Settings -> System -> Enable HDMI Device Link

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da ovisi i o portu na TV-u. Meni to radi samo na jednom HDMI portu (od 4).

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Mislim da ovisi i o portu na TV-u. Meni to radi samo na jednom HDMI portu (od 4).

Radi mi ok na Samsungu H6400, ali samo ako je već upaljen. Ako je ugašen onda ga CEC upali, ali ne prebaci na input.

No i ovo je ok, većinom ionako palim sam TV jer imam Logitech Harmony daljinski koji pali i TV i Receiver istovremeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 9:29 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kakve su ti postavke za sliku u igrama?

Ja imam Samsung 6500

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

I moze se sa daljinskim od tva upravljat sa ps4

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz, planiram kupiti ps4 i sad mi nije jasno kod kupovine polovnih igara (fizickih). Hocu li moci igrati online npr. ako je vec igran online?

0 0 hvala 0
15 godina

Možeš igrati online, naravno. Kod fizičkih igara nema nikakvih komplikacija, isto kao da si ju uzeo iz dućana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 20:45 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Evo the gamecollection više ne odbija vat... Gotovo je. 😤😨
12 godina
dwade20 kaže...

Da. Totalna pušiona.

Bojim se da ću se morati lagano okrenuti PC-u. Malo mi je skupo plaćati 450 kuna igre.

Mad Max 20$ Steam key, NBA 2K16 27€ naspram 520 HRK na PS Storeu itd.

Uzet ću za PS4 ekskluzive, eventualno neku digitalnu da mogu šerati s frendom i to je to.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 23:01 (DeniZg).
10 godina
PlayStation 4

Samo na steamu igre ne mozes prodat. Zato mi se steam i slicno ne dopada previse
Jeftini kljucevi za igre koje su podbacile ili su stare. Mad Max je tak jeftin zato kaj je ostao u sjeni Metal Gear-a i nije se najbolje prodao.

Dođe steam sale i vec se zna unaprijed kaj ce bit glavno na rasprodaji
GTA IV, Skyrim i Dishonored kaj je vec zadnjih 10 puta bilo na rasprodaji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 11:39 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dwade20 kaže...

Još i nabijaju neki tax bez obzira na VAT. Neki dan mi fifa 16 bila 350 kn, sad je 450.

Očigledno je netko gledao imigrante na TV-u i zaključio "Hebote gle, pa Kroejša je u EU?"

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 0:05 (ChillyBoy).
12 godina
ChillyBoy kaže...
dwade20 kaže...

Još i nabijaju neki tax bez obzira na VAT. Neki dan mi fifa 16 bila 350 kn, sad je 450.

Očigledno je netko gledao imigrante na TV-u i zaključio "Hebote gle, pa Kroejša je u EU?"

Čini mi se da odbiju UK tax i dodaju naš PDV, koji je naravno veći. Zato nam sad cijena ispadne još veća od inicijalno navedene.

Probajte sa ovom stranicom. Može se naći dobrih cijena.

http://www.postabargain.co.uk/search/ps4/sort-by/date/

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice