[PITANJE]xBox 360

poruka: 9
|
čitano: 1.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[PITANJE]xBox 360

PozZzZz ma ovako  imao sam xBox 360 sve dok mi nisu dok mi se nije pokvario (3 lampice smrti) pa sada mislim uzeti xBox 360 PONOVO Jer sam cuo da su poboljsali konzolu i da se vise nekvari!!!

Sad zanimame koju verziju da uzmem?I Sta bi znacilo iXtreme za xBox 360?

|Pozdrav|

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: [PITANJE]xBox 360
PC Man kaže...

PozZzZz ma ovako  imao sam xBox 360 sve dok mi nisu dok mi se nije pokvario (3 lampice smrti) pa sada mislim uzeti xBox 360 PONOVO Jer sam cuo da su poboljsali konzolu i da se vise nekvari!!!

Sad zanimame koju verziju da uzmem?I Sta bi znacilo iXtreme za xBox 360?

|Pozdrav|

Da to su modeli sa Jasper redizajniranom MBO, 65nm GPU i 150W napajanje koji nemaju problema sa RedRingofDeath-om, radjeni su u mislim 12. mjs. 2008 pa do sada, znaci pri kupovini gledati datum proizvodnje.

iXtream je modificirani firmware za Xbox360 DVD uredjaje koji omogucuje igranje backup-iranih igara.

Imamo Hrvatsku...u Banani...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 15:22 (Kaiserex).
17 godina
neaktivan
[PITANJE]xBox 360

Imam pitanje u vezi Xbox 360 gamepada. Kakav je to gamepad koji se zove xbox 360 gamepad for windows? Ovaj kakvog imaju npr. u Protisu, po čemu se razlikuje od ovog gamepada koji je baš za konzolu, jel ima uopće razlike?

PS: Jel bežični gamepad za x360 radi na PC-u?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema razlike.

Normalan kontroler za xbox koristim i na windowsima.

Da, bežični isto radi, samo ti treba wireless adapter za njega.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nema razlike.

Normalan kontroler za xbox koristim i na windowsima.

Da, bežični isto radi, samo ti treba wireless adapter za njega.

Gdje da kupim taj adapter?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Pogledaj ima li u protisu.

Ali mislim da ti je to bačen novac. Dobar je i ovaj žičani. Imam i taj wireless, al nikad s njim ne igram, pa čak ni na xboxu.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pogledaj ima li u protisu.

Ali mislim da ti je to bačen novac. Dobar je i ovaj žičani. Imam i taj wireless, al nikad s njim ne igram, pa čak ni na xboxu.

Da to sam i ja mislio. Znači kupujem žičani.

17 godina
neaktivan

Ma da... jeftiniji je, a žica mu je dovoljno duga za ugodno korištenje. Ne nudi ništa manje. Tak da nema smisla uzeti wireless.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 12:53 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
[PITANJE]xBox 360

Još jedno pitanje. Jel zna netko gdje ima za kupiti crni gamepad? U sophosu labu imaju, ali samo wireless.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice