Nintendo Wii - pitanja i odgovori

poruka: 188
|
čitano: 183.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nintendo Wii - pitanja i odgovori
Don Kihoty kaže...

Vjerovatno su ti IOS-i i cIOS-i prestari - te bi trebao ponovno napraviti softmode da ti updatea

datoteke koje nemaš.

Nemoj slučajno online updateati ili preko neke igre updateati Wii jer ćeš si ga "brick-ati" (napraviti ciglu od njega, dakle ubiti).

to sam ja ucinio prosle godine {#}

Potpis
15 godina
protjeran

I gdje ti je sad ta cigla? 

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

I gdje ti je sad ta cigla? 

mjenjo sam za nokiu n95,uglavnom lik me zajebo i dao mi neispravan mob xD

Potpis
15 godina
protjeran

Double Fail.. A takav je život.

Inače, da si znao, mogao si poslati konzolu meni - probao bi ti je riješiti tj. popraviti.

Jedini uvjet - kupiti u ZGB-u za 110kn odvijač za Wii i poslati mi ga - jer ja ga nemam.{#}

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Double Fail.. A takav je život.

Inače, da si znao, mogao si poslati konzolu meni - probao bi ti je riješiti tj. popraviti.

Jedini uvjet - kupiti u ZGB-u za 110kn odvijač za Wii i poslati mi ga - jer ja ga nemam.{#}

haha a jbg bio je hebeni brick kupio sam i gamecube kontroler i probao unbrickat na svaki moguci nacin na youtubeu ali nista :P

i onda su mi najjaci likovi koji su mi na PM slali ponude jel hoces za wii 150kn? a imao sam racun,kutiju i svu opremu sa 3 igre (oni sportovi i nhl 11) te 20 sprzenih wii igara xD 

Potpis
15 godina
protjeran

Eh jbg prošla baba s kolačima 

15 godina
neaktivan

pronadjoh ovu ponudu u algoritma

http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=554&id=149904#

pa me zanima dali tko zna dali se ovaj nintendo da sofmodati ???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zadnja verzija sustava je 4.3, a on se da softmodati. Backupi se pokrecu iskljucivo preko usb memorije.
Dakle da, moze se.
15 godina
neaktivan

Puno hvala na odgovoru.

Budući do sada nisam imao nintendo molio bih objašnjenje ili barem neki link gdje mogu pročitati za softmode ???

Ujedno me zanima čemu služe ti "backupi" ???

14 godina
neaktivan
nurofeg kaže...

Puno hvala na odgovoru.

Budući do sada nisam imao nintendo molio bih objašnjenje ili barem neki link gdje mogu pročitati za softmode ???

Ujedno me zanima čemu služe ti "backupi" ???

http://lmgtfy.com/?q=nintendo+wii+softmod

:P

backup ti je ustvari sprzena igra :D

Potpis
16 godina

Planiram uzeti nintendo wii pa me zanimaju neka pitanja pa ako netko zna neka napise bio bih mu zahvalan.

1. Da li mi je dovoljan eksterni hard disk ili moram cipati konzolu za igranje igrica, te sto je bolje ?

2. Da li postoji neki vodic za igranje preko hdd(kako se to radi)?

3. Koliko vrijedi nintendo wii zapravo preko njuskala(ne zelim se opeci jer neki traze 2000kn za kao puno dodataka, npr. hdd, 2 kontrolera i nekakve palice i sta ja znam). Znaci koliko smatrate da treba dati maksimalno novaca?

4. Ukoliko kupim novi wii(znaci konzola i 1 kontroler standard), koliko jos trebam izdvojii da mogu igrati igre na "onaj" nacin?

5. Da li je cesto kvarljiv nintendo wii?

6. Ukoliko imate neku stvar za napomenuti slobodno napisite.  

Hvala unaprijed na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

1. Eksterni disk + SD kartica DO 2GB i da NIJE SDHC (512MB min)

2. Google it: USB Loader GX, WiiFlow, Configurabile USB loader

3. Wii + Nunchuk + Wiimote (Wiimote+) = cca 900kn, 1000kn sa softmodom. Ovisno o opremi može biti i skuplji (dodatni Wiimotei i nunckuki, clasic remotei itd)

4. Računaj cijenu disk (recimo 500GB za cca 500-600kn), SD kartica do 2GB (recimo microSD 2GB nonHC sa SD adapterom cca 90ak kn) + napraviti softmod (ili ga platiti, cca 100+ kn, ovisi tko radi i šta sve nudi)

5. Ne, koristi veoma provjerene komponente sa malom potrošnjom i niskim zagrijavanjem. Najčešći kvar je neispravna optika (laser), ali ako koristiš HDD do toga neće doći nikada (osim od stajanja)

6. GL&HF

16 godina

Kupljen nintendo wii sa 4 igre ( od toga 2 super maria :) ), dva kontrolera i 2 nunchaka. Zaboravio sam pitati vazno pitanje. Kako se mogu spremiti igre? Znaci save game. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Wii ima dovoljno interne memorije. Save fileovi se mogu backupirati na SD karticu.

15 godina
neaktivan

poz ljudi imam par pitanja.

1.Imam nintendo wii koji cam cipovao i uzeo sam externi harddisk koji se usteka u struju e sada skoro svaki put kada pa priljucim na wii   i udjem u usb loader gx  wii zablokira ponekad i uspije da ocita igre pa me interesuje da li zna ko kako da se to popravi

2.posto imam 2 nintenda da li mogu da spojim obadva zajedno na jedan externi npr sa usb splitterom ili slicno (koliko je to pametno da li ce mozda da sprzi ulaze za usb ili tako nesto )   hvala

P.S   externi sam kupio u becu   a marka je externe PROWORX festplatte 1TB

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Namjeravam kupiti Wii pa imam ekoliko pitanja:

1.Što je softmod?

2.ali je potrebno napraviti softmod?

3.Našao sam tipa na njuškalo koji prodaje bijeli nintendo wii+wii sports+wii sports resort+wii fit balance board+2 remotea+sensor bar+neka igra.

Na njemu nije napravljen softmod i dolazi bez nunchucka i stji 1.800 kn.Dok drugi stoji 1.200 kn dobiješ 2 remotea+1 nunchuck+wii fit balance board+4 igre,nije napravljen softmod.I prvi je star 1.5 god a drugi 2 god pa me zanima koje je isplatljivije kupiti?

Matija
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:02 (xMatijax).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DraganR kaže...

poz ljudi imam par pitanja.

1.Imam nintendo wii koji cam cipovao i uzeo sam externi harddisk koji se usteka u struju e sada skoro svaki put kada pa priljucim na wii   i udjem u usb loader gx  wii zablokira ponekad i uspije da ocita igre pa me interesuje da li zna ko kako da se to popravi

2.posto imam 2 nintenda da li mogu da spojim obadva zajedno na jedan externi npr sa usb splitterom ili slicno (koliko je to pametno da li ce mozda da sprzi ulaze za usb ili tako nesto )   hvala

P.S   externi sam kupio u becu   a marka je externe PROWORX festplatte 1TB

1. Moguće je da ti disk ne valja -> provjeri disk

2. Ne, svaki treba svoj disk (možeš ga koristiti ili na jednom, ili na drugom, ali ne u isto vrijeme).

Kupi si manji USB stick od 16GB za drugi, ako na njemu ne igraš puno igara

xMatijax kaže...

Zanima me što je softmod?

Dali je ga je potrebno napraviti na Wii kako bi brže ili bolje radio?

Soft -> software

Mod -> modifikacija

Softwareska modifikacija sustava.

Wii od toga ne postaje brži/bolji.

http://en.wikipedia.org/wiki/Softmod

http://en.wikipedia.org/wiki/Softmod#Softmods_for_Nintendo_Wii

16 godina
xMatijax kaže...

Namjeravam kupiti Wii pa imam ekoliko pitanja:

1.Što je softmod?

2.ali je potrebno napraviti softmod?

3.Našao sam tipa na njuškalo koji prodaje bijeli nintendo wii+wii sports+wii sports resort+wii fit balance board+2 remotea+sensor bar+neka igra.

Na njemu nije napravljen softmod i dolazi bez nunchucka i stji 1.800 kn.Dok drugi stoji 1.200 kn dobiješ 2 remotea+1 nunchuck+wii fit balance board+4 igre,nije napravljen softmod.I prvi je star 1.5 god a drugi 2 god pa me zanima koje je isplatljivije kupiti?

3.Ja sam kupio Nintendo wii star 1,5 godinu sa 2 nunchaka,  2 remotea i 4 original igre(od toga 2 super marija) za 900kn. Covjek mi je dao i racun. Covjek je to sve platio 2999kn(1699 konzola, 499 remote, 199 nunchak, 299kn super mario, 299kn super mario land)  a meni prodo za 900 kn. Sve izgleda savrseno, cak i sami cd-i.  Potrazi malo bolje i pricekaj dok ne uleti. Sve iznad toga je bacanje novaca.  

15 godina
protjeran

Na forumu se nudi Wii za 800kn što je dobar deal za konzolu.

12 godina
neaktivan

Imam plazmu i CRT televizor.Znam da se može priključit na plazmu.Zanima me može li se priključiti i na CRT televizor?

Matija

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
xMatijax kaže...

Imam plazmu i CRT televizor.Znam da se može priključit na plazmu.Zanima me može li se priključiti i na CRT televizor?

Ta konzona je i namjenjena za CRT televizor ;)

http://revohd.com
15 godina
protjeran

SCART kablom koji se dobije uz konzolu.

12 godina
neaktivan

Što su PAL a što NTSC konzole?I kao znati dali imate američku konzolu??

Matija
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 15:59 (xMatijax).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xMatijax kaže...

Što su PAL a što NTSC konzole?I kao znati dali imate američku konzolu??

http://en.wikipedia.org/wiki/PAL

Američka konzola ima američki punjač i ona je NTSC. I da, kupljena je ili u Americi/Kanadi.

12 godina
neaktivan

kako spojiti tablet na nintendo wii ?? ali tako da tablet zamjenjuje jedan kontroler?  ali ne da se spoji konetrolere na tablet, nego da se pomoću tableta igra wii. hvala

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nikako.

12 godina

ej bok ljudi! :)

ja bih si htjela kupit wii i sad zanima me točno kaj se dobije uz to(ak ga kupim u ducanu) i kaj te stvari zapravo jesu(oni daljinski sa slike i to nez kak se zove) i jel treba kupit jos nekaj uz to(hocu da vise ljudi moze igrat i tak)

e da i kaj je softmod nisam prije nikad za to cula a sad vidim da svi pricaju o tome i znam da to znaci neka modifikacija(mod) softvera(soft) al neka mi netko pliiiz objasni kaj to tocno znaci i koliko je to dobro/loše :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
14 godina
neaktivan

Zna li itko gdje mogu kupiti kontroler a da nije orginal?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz svima!!Prikljucio sam obican usb wlan adapter(Ne orginalni od Wii-a) i radi sve je ok,prepoznaje mrezu i ostalo ali kad hocu dase povezem na internet prikazuje poruku da moze doci do ostececenja konzole ako se spojim na net,zato sto usb adapter nije orginalni nintendov,dali neko ima iskustva sa tim,dali stvarno moze doci do ostecenja konzole ili je to samo obica poruka !Hvala svima na odgovoru !!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:09 (buzda).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice