Nintendo Switch 2

poruka: 308
|
čitano: 122.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nintendo Switch 2
Armor kaže...
Istina da, ja sam odabral HR i sve šljaka na istom mjestu.

Drugo je da hoću kupiti igru iz druge regije, onda treba novi acc i gift card - ne znam dal bi prošel PayPal...

Da, za EU funkcionira sve ok, ako kupuješ sve sa Switcha onda nema brige.

Samo nema HR web stranice kao PSN što ima, nego moraš odabrati web stranicu za neku od podržanih država (na webu, ne country u accountu), ali i tako možeš kupiti što hoćeš za svoj account. 

17 godina
Došel danas s de Amazona, naručeno u petak - svaka im čast!
To mi je bila prva narudžba od njih.

Savage Raven NeoGrip

Takve imam i na Dualsenseu i imal sam na XSX.

Greškom sam drugi set naručil za Dualsense Edge…

Samo mi fali još kakva igra, tek oko 20.-og bi mogla doći.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch 2

Kupujem Switch 2, pa ako netko prodaje, molim pp.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hoće možda ko mijenjati, uz moju nadoplatu, Zelda TotK NS2 verziju za NS1 verziju?

Još vam uplatim 10€ da kupite nadogradnju na NS2 verziju na Nintendo Storeu.

Imam BotW NS2 pa bi i TotK htjel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo kupio i ja danas na Njuškalu pa ću se sutra malo više pozabaviti. Nemam igara zasad i odokativno mi izgleda da ću morati kupiti pro kontroler. Ne znam kak bi normalno igrao s ovim malim gumbićima.

Generalno mi izgleda čist ok kao komad hardvera.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nintendo Switch 2

Prodaje netko igre ispod cijene? 

Naručio sam Breath of the Wild s njuškala pa ću prvo početi s time. 

Pro controller je oko 90 eura jebo sve, ali koliko vidim po Internetu to mi je najjednostavnije. Barem sam siguran da će sve raditi kako treba. 

Dajte mi preporuku za neke jeftinije igre (10-20 eura) što ću kupiti digitalno da imam stalno na konzoli. Ove "jače" igre planiram uzimati fizičke radi kasnije prodaje.

I s vremenom planiram kupiti Mario Party. Koja verzija je najisplativija? Četiri osobe mogu normalno to igrati sa dva para joycona? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 mjeseci

Kolega pogledaj si Deku Deals stranicu gdje si možeš pratiti digitalne igre na akciji.

17 godina
Dodaj(te) me:

SW-3474-5486-8112
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice