Ej ljudi, zanima me kada dolazi 2DS kod nas i kolika će mu biti cijena,a drugo pitanje bi bilo da li se može naručivat s official nintendovog site u Hrvatsku?
Hvala na odgovrima
Ej ljudi, zanima me kada dolazi 2DS kod nas i kolika će mu biti cijena,a drugo pitanje bi bilo da li se može naručivat s official nintendovog site u Hrvatsku?
Hvala na odgovrima
http://www.amazon.de/Nintendo-2DS-Konsole-schwarz-blau/dp/B00EUE9RX8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382289333&sr=8-1&keywords=nintendo+2ds
Hvala na odgovrima
Budući da je Algoritam jedini distributer za Nintendo, vjerojatno će se kod njih pojaviti prvo pa ti je dobro da gledaš njihove stranice. Iako, sudeći po cijenama za 3DS i 3DS XL mislim da će i 2DS biti precijenjen (tipa negdje oko 1200 kn)
Što se tiče naručivanja, Ninendo europe mislim da niti nema stranicu sa koje možeš kupiti. Možeš uvijek naručiti sa britanskog ili njemačkog amazona.
E-bay je također jedna od opcija, ali tu se čuvaj od koga kupuješ.
Jedini problem naručivanja izvana je garancija. Makar, većina se kune u kvalitetu i dugotrajnost nintendovih konzola.
Ja sam prije par dana preko e-baya naručio novi bijeli 3DS XL za 1380 kn sa dostavom (PAL verzija, iz Italije). Po tracking vudim da bi trebao stići sutra. U HR isti košta 1999 kn.
Zaboravih napomenuti, bitno je da kupiš PAL konzolu, znači za europsko tržište ako misliš kupovati igre kod nas ili preko europskih shopova. 3DS i 2DS su region locked konzole.