Supporting 1080P Inpu...sta to znaci za monitor 225mw..ako je to HDMI jel valja za ps3.-..
zakaj nebi valjo?
Supporting 1080P Inpu...sta to znaci za monitor 225mw..ako je to HDMI jel valja za ps3.-..
zakaj nebi valjo?
zakaj nebi valjo?
pa pitam za sta je oznaka 1080p
zakaj nebi valjo?
za rezoluciju to je znaci fullhd monitor i to ti je najbolje za ps3
sigurno neces imat nikakvih problema
Mislim da tvoj monitor nije fullhd. Ali to šta ti prijatelj kaže da će ti igre izgledat ko na ps2 su čiste gluparije.
Mislim da tvoj monitor nije fullhd. Ali to šta ti prijatelj kaže da će ti igre izgledat ko na ps2 su čiste gluparije.
Hvala...Drug..ma i ja sam mislio da nece bit..al sta cu kad taj voli puno pametovati...:D
e ljudi jel se može na ps3-i slim instalirat igra,pa da je igraš bez cd-a
kako je kolega rekao nemoze se,instaliravanje ti sluzi da bi se igra brze ucitavala,mozes ju instalirat al moras jos cd ubacivat
znaci samo demo igre ili ako kupis preko store-a igru
kaze mi fred da ce mi bit grafika ko na ps2...da li glumi pametnog? xD ili je stvarno istina..ma da ima hdmi
Frend nije u pravu. Grafika će ti biti odlična. Ja isto kupujem PS3 i spojit ću ga na monitor (22").
e ljudi jel se može na ps3-i slim instalirat igra,pa da je igraš bez cd-a
kako je kolega rekao nemoze se,instaliravanje ti sluzi da bi se igra brze ucitavala,mozes ju instalirat al moras jos cd ubacivat
znaci samo demo igre ili ako kupis preko store-a igru
kaze mi fred da ce mi bit grafika ko na ps2...da li glumi pametnog? xD ili je stvarno istina..ma da ima hdmi
Frend nije u pravu. Grafika će ti biti odlična. Ja isto kupujem PS3 i spojit ću ga na monitor (22").
...upravu si..upravo gledam po netu..ljdi koji su spajali moj monitor na ps3..niko do sada se nije zalio..
jer pousavam svoju bolest prema pnline igrama izlijeciti s ps3..jer sam bas posto g33k..XD