Crysis (Warhead) na PS3? zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

Zanima me: Ima li Crysis za PS3 i hoće li doći Crysis Warhead na PS3?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

Šta baš niko neće da porazgovara o ovome?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

Najvjerovatnije će doći, ako su uspjeli engine od običnog crysisa prebaciti na X360 onda im neće biti problem prebaciti na PS3 i + još nema pirata za PS3 i onda je tu velika zarada

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis (Warhead) na PS3?

Nece, jer Crysis warhead ce biti PC ekskluziva kolko sam ja procitao/shvatio.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Crysis (Warhead) na PS3?
BORN kaže...

Najvjerovatnije će doći, ako su uspjeli engine od običnog crysisa prebaciti na X360 onda im neće biti problem prebaciti na PS3 i + još nema pirata za PS3 i onda je tu velika zarada

Crysis za X360 ne postoji, osim ako ti znas nesto sto ja neznam?
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

Ok ja znam nešto što ti neznaš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

mislim da će bit ili sam ja krivo čito, al koliko sam čuo ili su rekli da će napravit igricu za sve platforme ili će im ovo bit zanja igrica koju će izdat sam za PC

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2008 19:39 (dominik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Iz prilozenog linka se vidi kako to jos nisu uspjeli.

"Release Date: To Be Announced"

Dakle BORN, ne pisi gluposti po forumu.
17 godina
neaktivan
Crysis (Warhead) na PS3?

No support, Born...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Hex rekao da je tema zavrsena pa je zakljucavam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice