Žuti karton zbog oglasa zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.433
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Žuti karton zbog oglasa

Pošto sam danas dobio žuti karton zbog toga šta se može samo jednom mjesečno stavljati oglas, zanima me dali se misli jedan oglas općenito ili samo oglas koji ima veze sa prodajom nečega?

Dali mogu ja npr. staviti oglas više puta da nešto želim razmijenit, a ne prodat ili se jedan oglas mjesečno podrazumijeva i za prodaju, kupovinu i razmjenu?

Ako da, onda je to stvarno bezveze i to nije način da privučete nekoga da se pretplati, dapače...

Hvala unaprijed!

Gaming is Life!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Žuti karton zbog oglasa
PCGamerX kaže...

Pošto sam danas dobio žuti karton zbog toga šta se može samo jednom mjesečno stavljati oglas, zanima me dali se misli jedan oglas općenito ili samo oglas koji ima veze sa prodajom nečega?

Dali mogu ja npr. staviti oglas više puta da nešto želim razmijenit, a ne prodat ili se jedan oglas mjesečno podrazumijeva i za prodaju, kupovinu i razmjenu?

Ako da, onda je to stvarno bezveze i to nije način da privučete nekoga da se pretplati, dapače...

Hvala unaprijed!

ovdje su ljudi zbog širenja znanja,  a ne zbog prodaje dijelova. ok, dogodi se i to, ali primarna svrha je edukacija! mislim da si ti gadno fulao forum...

;)  imaš portale za prodaju pa se tamo registriraj

14 godina
Nisam ja ništa fulao, samo te lijepo pitam dali je to tako kako ja mislim?

Ja sam puno naučio na ovom forumu i drago mi je da je Bug uopće pokrenuo takav jedan forum, ali neznam zašto su mijenjali pravila oglasnika da bude samo za pretplatnike dobro koji mogu stavljati više oglasa mjesečno, ali svejedno Bug is the best :)
Gaming is Life!
13 godina
protjeran
sasa kaže...

ovdje su ljudi zbog širenja znanja,  a ne zbog prodaje dijelova. ok, dogodi se i to, ali primarna svrha je edukacija! mislim da si ti gadno fulao forum...

;)  imaš portale za prodaju pa se tamo registriraj

Oglasavanje na forumu je dozvoljene uz uvjet da se odredjena pravila postuju. Tvoj post je nista drugo do tvoje iznosenje svog misljenja koje uopce nije ni zatrazeno.

Zato ako neces ili (sto je vjerovatnije) ne znas odgovor na njegovo pitanje nemoj uopce nista ni govoriti.

16 godina
odjavljen
Žuti karton zbog oglasa

Sada bas otisao pogledati pravila oglasavanja,  a ono 62 TD {#}

Tek sada shvatih zasto je ponuda ovako siromasna, pa i nije da nesto gledam kada mi nesto treba.

Inace. Buduci da smo mi ovdje samo gosti, moramo postivati pravila. U tudjoj kuci se moraju postivati tudja pravila {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 1:04 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
A dali bi netko znao odgovoriti na moje pitanje, razlog zašto sam i napisao post???

A ne da mi ti držiš tu neke teorije i razgovore koje nemaju veze sa mojim pitanjem.
Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...
A dali bi netko znao odgovoriti na moje pitanje, razlog zašto sam i napisao post???

Tu su pravila koja je miro stavio:

http://www.bug.hr/forum/topic/pravila-oglasnika/pravila-objavu-oglasa-oglasniku-bol-foruma/139113.aspx

- Ako ne nalaziš odgovor pitaj ga privatnom porukom. :)

17 godina
moderator
PCGamerX kaže...

Hvala unaprijed!

Misli se jedan oglas - općenito!

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice