Stroža pravila zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.436
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Stroža pravila

Pozz svima,

Iako će se naći 99% forumaša koji se s ovim neće slagati, moram izreći nešto što mi je privuklo pažnju. Koliko god se mi žalili na moderatore, kartone i slične stvari, mislim da neke stvari zaslužuju i nešto oštrije kazne. Ne želim imenovati, prozivati i javno linčovati nikoga, no mislim da bi se više pažnje trebalo obraćati na određene profilne informacije.

Npr. ako je netko ime i prezime ispunio uvredljivim sadržajem, vrijeđanjima za treću stranu, ili neprimjerenim sadržajima po meni zaslučuje reakciju moderatora u vidu zamolbe za uklanjanjem takvih stvari i sl.

Hvala. {#}

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

43 6 hvala 2
15 godina
protjeran
Stroža pravila

Procitaj moj potpis.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
3 35 hvala 2
15 godina
protjeran
Stroža pravila

Ja bi da GigaGirl bude moderatorica
Puno toga je doprinjela ovom forumu,ako ne sad onda jednog dana se nadam da ce bit mod jer je zasluzila to {#}

http://www.soundstream.com/

0 13 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Stroža pravila
GigaGirl kaže...

Pozz svima,

Iako će se naći 99% forumaša

Sve je super i sve 5. Ali, konkretno, jednostavno nije moguce provjeravati profile jedan po jedan. Zato jedna rijec:

PRIJAVITE!

Trolovi koji otvaraju visestruke racune ili koji su jednostavno nedolicni konstantno su kartonirani (crnim)

Ako vidite da netko krsi pravila na vrlo grub nacin (potpis, profil, moj PC...) da trola po forumu jednostavno kliknite na gumb PRIJAVI i unesite kratak opis. Ako vas maltretira na   private ignorirajte i obrisite poruku. Pa za Boga miloga nije vam dosao kuci, bar je to lako.

BTW, nije moguce ne vidjeti prijavu.

Kada prijavite nesto, ja kao moderator moram reagirati zato sto se i kod mene vodi kao slucaj koji nije rijesen. Na kraju krajeva, prijavljenu poruku vide svi moderatori

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
neaktivan

Bok,
Najprije čestitke za posao moderatora. Mislim da si ga stvarno zaslužio i koliko vidim da posao obavljaš odlično.
Što se moje teme tiče iskreno nisam nikada vidjela da moderatori kažnjavaju nekoga zbog navedenih stvari, ali mislim da bi trebali. Već sam napomenula da ne želim nikoga prozivati i linčovati no ovim putem samo bih skrenula pažnju na ovakve oblike prikrivenog i nekažnjenog vrijeđanja, a samim tim i kršenja pravila.

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Bok,
Najprije čestitke za posao moderatora. Mislim da si ga stvarno zaslužio i koliko vidim da posao obavljaš odlično.
Što se moje teme tiče iskreno nisam nikada vidjela da moderatori kažnjavaju nekoga zbog navedenih stvari, ali mislim da bi trebali. Već sam napomenula da ne želim nikoga prozivati i linčovati no ovim putem samo bih skrenula pažnju na ovakve oblike prikrivenog i nekažnjenog vrijeđanja, a samim tim i kršenja pravila.

Sve što se treba rješavati rješava se. Ako nikad nisi vidjela da se kažnjava ono na što ti sada misliš možda to nešto zbilja i nije za kažnjavanje. U svakom slučaju puno bi lakše bilo da si dala konkretan primjer jer bi tada mogla dobiti i objašnjenje.

Problem je što se puno toga ne prijavljuje, a onda se forumaši žale da je bilo ovo ili ono. Modovi ne mogu pratiti svaku temu i svaki post, zato se oslanjamo na vas da prijavite nešto. Često puta se desi da naletim na neki post koji krši pravila, a da taj post nije prijavljen već da ekipa uredno ulazi u raspravu s prekršiteljem pravila.

Na kraju da kažem, ne želimo da na forumu vlada tiranija i mislim da su kriteriji dovoljno strogi.

Još jednom, reci točno na što misliš i dobit ćeš objašnjenje.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Cijenim rad moderatora na forumu i razumijem da niste svemogući. Ne radi se o osobnom ratu protiv nekog tko mi smeta pa da javno prozivam i zahtjevam kažnjavanje. Samo iznosim svoje stajalište, odnosno zapažanje onoga što sam primjetila kroz svoje sudjelovanje ovdje na forumu. Nisam niti znala da se mogu uputiti prijave na ovakve stvari, mislila sam da se taj dio odnosi samo na objavljene postove.

Zahvaljujem se na odgovorima.

17 godina
neaktivan
Prijavi bilo koju poruku autora koji je profil ispunio uvredljivim sadržajem i moderatori će to provjeriti.
17 godina
neaktivan
Stroža pravila
Otislo je u off topic, obzirom da je autorica dobila odgovor i upute sto da radi zakljucavam temu da se izbjegne daljnjni spam. Ukoliko supermoderatori procijene da treba sto dodati, javit ce se.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 7:40 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Otislo je u off topic, obzirom da je autorica dobila odgovor i upute sto da radi zakljucavam temu da se izbjegne daljnjni spam. Ukoliko supermoderatori procijene da treba sto dodati, javit ce se.

Dodajem - temu je trebalo i prije zaključati! Obrisao sam sada 18 potpuno suvišnih poruka i komentara, nevezanih za temu.

{#}

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice