Problem: Preklapanje teksta

poruka: 2
|
čitano: 1.172
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Zbog širine svog ekrana, često smanjim širinu prozora browsera kako bi normalno mogao čitati neku veću količinu teksta. Pritom se na browseru javlja problem što se u status baru tekst s lijeve strane, koji označava trenutnu lokaciju na forumu, preklapa s testom desne strane, koji sadrži svojevrsne prečace do mog profila, privatnih poruka i slično..

Probao sam sa Firefoxom i Chromeom, ista je situacija. Također problem se javlja i na Dolphinu, Operi mobile i na stock browseru mog SGSa 2. Na kompu to toliko i ne smeta jer ću u tom slučaju samo proširiti malo prozor i tekst će sjesti na svoje mjesto. Ova stvar najviše smeta na mobitelu. Kada čitam komentare sa foruma, rado volim viditi i tu i td, koliko ih je tko dobio i slično. Pošto se to ne nudi u mobilnoj verziji, forum otvorim u desktop verziji pa se počne javljati gorenavedeni problem.

Rješenje problema: Moj prijedlog naravno. Browser treba provjeriti širinu ekrana, i ukoliko širina prozora padne na manje ispod 900 (primjer), tada nek elemente sa desne strane premjesti u novi red.

Ok, ja vjerujem da tu ima malo posla i čvrčkanja jer treba vidit kako će izgledati novi statusbar ukoliko se to proširi i sve. Najlakše je samo staviti da se height statusbara poveća duplo, a pattern koji je već gore u statusbaru nek se samo rastegne. Pretpostavljam da neće biti ružno, a u ostalom, u 99% slučajeva se neće ni vidjeti ;)

Prilog: Slikao sam u Chromeu na W7 kako izgleda problem. Ukoliko je potrebno, poslat ću slike i sa firefoxa i sa mobitela.

preklapanje teksta preklapanje teksta

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i meni je tako,al ja inace ostavim Fullscreen pa mi ne smeta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice