Zaboravio si stavit sliku :D
Sad je stavljena
bar ja tak vidim.
Stisni ctrl i scrollaj kotačićem. To bi trebalo manjiti ovo uvećanje.
Ja imam isto jedan problem. Neke teme označuje kao nepročitane, a stare su par dana. To mi se događa otkad su uvedene promjene na forumu.
Ja imam isto jedan problem. Neke teme označuje kao nepročitane, a stare su par dana. To mi se događa otkad su uvedene promjene na forumu.
Stisni ctrl i scrollaj kotačićem. To bi trebalo manjiti ovo uvećanje.
potpisujem, isti problem se i meni dogadza vec nekoliko dana.
Vidim, riješili ste problem s "nepročitanim" temama, puno fala, ono je baš živciralo kad vidiš cijelu stranu prepunu crvenih oblačića.
Da,da,...Definitivni ovaj forum ima problema!
Ponekad mi se učitava poput Kineskih web stranica, iako imam
uključen no script, no java script,no cookies, no load images automatically..
Tko zna što Domagoj & co. kemija.
Ponekad mi čak bude poruka "navratite za par minuta" - maintanse
ovo posljednje sam nadodao.
Ponekad mi se učitava poput Kineskih web stranica, iako imam
uključen no script, no java script,no cookies, no load images automatically..
Ok, ali druge stranice se učitavaju u roku odmah, iako imam
iste postavke u browser-u.
Ako uključim sve ove postavke, onda to traje i traje...
Sorry, ali tako je, ne izmišljam, testirano. Kod mene je sve OK.
Ljudi morate uzet u obzir da je ovo jos beta bug online forum, sredit ce oni to dajte im malo vremena
Pa nitko ne kaze da nece, no jedna osoba ne moze opaziti sve moguce probleme, a ja pretpostavljam da su sve sugestije i komentari ovdje dobronamjerni i prije svega korisni da bi se forum poboljsao.
BTW pogledajte u jednom Bugu na Bug Tv, neznam sad tocno kojem se dogovaraju oko pravljenja foruma, SMIJEH!!!
Pa nitko ne kaze da nece, no jedna osoba ne moze opaziti sve moguce probleme, a ja pretpostavljam da su sve sugestije i komentari ovdje dobronamjerni i prije svega korisni da bi se forum poboljsao.
Tako je, nema zlih namjera!
Dapače, iznosim ono što primjećujem. Razumije se, neomalovažam uloženi trud
i znanje. Sve kritike su dobronamjerne, tj. s ciljem boljeg foruma za sve.
Hvala svima na sugestijama. Ovaj forum jest nešto zahtjevniji po bandwidth jer ima hrpu opcija i mogućnosti. U zadnje vrijeme su napravljene brojne nadogradnje i optimizacije da bi se to popravilo i prema mjerenjima stvar se prilično ubrzala. Ipak, zbog velike količine teksta i koda forum se ipak učitava relativno sporo ako dolazite s nekom sporom vezom - meni osobno na DSL-u (najmanji paket) od kuće radi izuzetno brzo (izuzevši stranice za pisanje poruke, kojoj treba nešto više zbog editora) i na serveru zasigurno nema zastoja, hrpa se toga cacheira i sve se stranice poslužuju munjevito.
Dakle, ako imate problema s brzinom, lijepo molim da detaljno opišete kako se spajate (browser, brzina, provider, osnovne karakteristike računala) i konkretizirate te brzine (nekima je učitavanje od tri sekunde brzo, a nekima sporo) jer je inače vaša prijava beskorisna.
Hvala svima na sugestijama. Ovaj forum jest nešto zahtjevniji po bandwidth jer ima hrpu opcija i mogućnosti. U zadnje vrijeme su napravljene brojne nadogradnje i optimizacije da bi se to popravilo i prema mjerenjima stvar se prilično ubrzala. Ipak, zbog velike količine teksta i koda forum se ipak učitava relativno sporo ako dolazite s nekom sporom vezom - meni osobno na DSL-u (najmanji paket) od kuće radi izuzetno brzo (izuzevši stranice za pisanje poruke, kojoj treba nešto više zbog editora) i na serveru zasigurno nema zastoja, hrpa se toga cacheira i sve se stranice poslužuju munjevito.
Dakle, ako imate problema s brzinom, lijepo molim da detaljno opišete kako se spajate (browser, brzina, provider, osnovne karakteristike računala) i konkretizirate te brzine (nekima je učitavanje od tri sekunde brzo, a nekima sporo) jer je inače vaša prijava beskorisna.
posto ovo moje pitanje tehnicki spada pod " Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć" i " Problem s forumom"... sta vi fakat ne mozete napravit nista da se ovaj lik iznad vise ne moze registrirat na forumu? lik je fakat vec svima naporan!
Ako bi mi netko od nadležnih mogao odgovoriti čemu služi ovaj cookie
hit.gemius.pl ?
Unaprijed Zahvaljujem.
Ako bi mi netko od nadležnih mogao odgovoriti čemu služi ovaj cookie
hit.gemius.pl ?
Unaprijed Zahvaljujem.
OK.
Hvala, na informaciji.
btw
...vidim da još nema naznaka da se riješi problem s IE7 i štekanjem pri scrolanju i prebacivanju strelice na ručicu(kasni).
To mi se dešava samo na bug.forum-u.
Na mozilli sve ok.
Mislim da sam već to negdje ovdje i prijavio .
Ne zanam zašto je to tako s IE7.
Nemam ideju a da priznam ni ne bavim se previše s njom ali pratim problem koji vidim
ne ide k rješenju,samo da dodam,to se počelo događati nakon nadogradnje foruma.
btw
...vidim da još nema naznaka da se riješi problem s IE7 i štekanjem pri scrolanju i prebacivanju strelice na ručicu(kasni).
Pogledao i većina stvari koju nabrajaju kao rješenja na forumu ne šljkakaju kod mene a uz to na Visti sam ,driveri mi se razlikuju,ali hvala na linku jer
bar su me uputili gdje da "čačkam" i kad popravim javim svima rješenje.Nisam se dosad trudio jer sam sad skoro stalno na Mozilli.Znakovito je da se svima to dešava
kad su stavili IE7 a i sam Microsoft je svjestan problema pa ništa ne poduzima(ako da ,još nema poboljšanja).Ostaje da se poigram s postavkama i reinstalacijama drivera
ali to kad budem imao vremena.
Ugl. koristim mozilu i XP SP2 i nema šanse da editiram vlastiti post.
Svaki put mi javi ovu poruku i nakon toga post opet ostane neizmjenjan: