Predložio bi da se unutar određenih podforuma otvore tematske cjeline (podforumi :-D) za teme gdje očito postoji jako veliki interes. Npr. gledam na PC igrama teme za Battlefield. Ukupni broj postova prelazi broj postova većine već definiranih podforuma. Ne bi li bilo zgodno da unutar podforuma za PC igre ima podforum za Battlefield serijal? Povećala bi se preglednost znatno, a vjerojatno bi se moglo lakše naći teme od interesa. Stalno se ponavljaju teme sa tisućama postova u kojima se stalno ponavlja jedno te isto. Lobiram očito za Battlefield, ali ne vidim zašto se isto ne bi napravilo za svaku temu gdje postoji tako veliki interes.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stara forumska:Bilo bi zgodno,ali realno nije potrebno
Što je iduće? Podforum birc?
Pa ako se ponavlja jedno te isto, sta? Trebali bi imati vise tema u kojima ce se to isto ponavljati?
Ja sam za to da se napravi poseban forum za igre i igrice, npr. games master forum i izbace igre iz bug foruma,
jer je trenutno svaka druga tema o igrama/igricama
Pa ako se ponavlja jedno te isto, sta? Trebali bi imati vise tema u kojima ce se to isto ponavljati?
Ne, nego se ponavlja jer imaš threadove od 15 tisuća postova, pa se na svakoj 10-toj stranici ponavlja nešto što je davno odgovoreno. Ovako možeš takve teme staviti kao sticky i reducirati količinu šuma.
Ne bi li bilo zgodno da unutar podforuma za PC igre ima podforum za Battlefield serijal?
Ispričavan se na offtopic ali ovo je jače od mene.
well played, sir. well played. :-D
nema smisla.. igre/igrice ne traju toliko dugo na tržištu da bi dobile svoj podforum. Tak da.. nema potrebe
nema smisla.. igre/igrice ne traju toliko dugo na tržištu da bi dobile svoj podforum. Tak da.. nema potrebe
Kako bi to izgledalo 2050., a i bilo bi 500 podforuma, za svaku igru jedan.
hm, a što traje tako dugo na tržištu?
Kako bi to izgledalo 2050., a i bilo bi 500 podforuma, za svaku igru jedan.
ffs, koja sad 2050.?! Nisam niti tražio da se za svaku igru napravi podforum, nego samo za one koje generiraju masu poruka. Čak nisam spomenuo pojedinačnu igru, nego serijal. Konkretno spomenuo sam serijal Battlefield koji traje od 1999. Ovo je ujedno i odgovor da ne traju dovoljno dugo. Pogledajte koliko je poruka na podforumu PC igre, 260k+. Par serijala tamo definitivno zaslužuje svoj prostor.
U biti više me zanimalo je li izvedivo sa tehničke strane ono što sam predložio? Mislio sam da admini/moderatori imaju zadnju u ovome.
U biti više me zanimalo je li izvedivo sa tehničke strane ono što sam predložio? Mislio sam da admini/moderatori imaju zadnju u ovome.
De me podsjeti koliko su dugo primjerice Starcraft ili WOW na tržištu? i koliko oni imaju igrača. Tvoj Battlefield im nije ni do koljenja.
Ali, svejedno igra kao podforum? Ni pod razno. Ozbiljnije stvari poput primjerice robotike ili uradisam šema ne prolaze, a kako će onda igra?
De me podsjeti koliko su dugo primjerice Starcraft ili WOW na tržištu? i koliko oni imaju igrača. Tvoj Battlefield im nije ni do koljenja.
Ali, svejedno igra kao podforum? Ni pod razno. Ozbiljnije stvari poput primjerice robotike ili uradisam šema ne prolaze, a kako će onda igra?
Kakve sad to veze ima? Govorim o interesu na OVOM forumu. Sa današnjim danom dvije teme (najpopularnije) o Battlefieldu imaju 30k postova. Ne treba ti vjerojatno objašnjavati koji kaos tamo vlada. Ponavljanje, trollanje, nebitne informacije, flamanje (u manjoj mjeri), u name it...
Battlefield sam uzeo za ogledni primjer jer pratim o čemu se radi tamo. Nema razloga da neka druga tema za koju postoji isto tako veliki interes ne dobije svoj podforum. I ne kužim po čemu je ovaj prijedlog nelegitiman? Pogledaj koji sad podforumi postoje 'Filmovi', 'Automobili, Motori' (wtf?!), 'Sport', itd... To je stvarno uber ozbiljno! Jedini razlog po meni zašto se ne bi trebalo otvarati konkretno spomenuti podforum je nedostatak općenitosti. S druge strane, imaš nevjerojatan interes. Ja svoj prijedlog temeljim na činjenici da postoji veliki interes, očito. Bilo bi dobro koristit argumentaciju osim one: 'Ne može jer je to glupo." Pogledaj kako je uređen npr. forum.hr. Kad postoji interes, otvara se (ili zatvara ako nema interesa) specijalizirani podforum unutar određene cjeline.
Robotika i uradi sam su ozbiljne stvari, to je sigurno, ali budi realan, kolko bi godišnje postova bilo na podforumu za robotiku? 15? Ne bih rekao da se u tako malom broju postova baš teško za snaći.