Prijedlog za izmjenu pravila oglasnika

poruka: 2
|
čitano: 1.276
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Prijedlog za izmjenu pravila oglasnika

Pretplatnici Buga ili Mreže imaju pravo neograničene objave oglasa (ako su u skladu s ovim pravilima).

Ostali članovi foruma s forumskim stažom duljim od šest mjeseci imaju pravo na jedan oglas mjesečno (ako je u skladu s ovim pravilima).

 

Ajde ovo je donekle uredu jer želite potaknuti ljude da kupuju vaš časopis na vašoj stranici iako 2 oglasa mjesečno bi Miri donijela puno manje TDova. S ovim za šest mjeseci se potpuno slažem jer tu se varalice kakvih na njušaklu ima poveći broj sprječavaju u startu.

 

 

  • propagiranje bilo kakvih internetskih servisa za "zarađivanje";

 

I ovo je uredu jer bi ljudi bili masovno varani i uzimalo im bi se dragocjeno vrijeme.

 

 

  • zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

 

Razumijem zabranu prodaje CD keyeva jer nikad ne znaš šta kupuješ (hoće li ključ radit) i bilo bi mnogo prevara i prodavali bi se i ključevi generirani keyegenima i tko zna kakve gluposti.

 

Ali accounta? Tu stvari prestaju biti uredu. Zašto bi zabranili ljudima da prodaju ono što su oni sami kupili/stvarali. Puno nas kupi igru, odigra je i onda želi prodati acc te kupiti neku novu igru. Ne mislim samo na steam i origin accove. Tu su računi iz ostalih igara recimo LoLa, WoWa, RuneScapea... Ne vidim razlog zašto se ne bi prodavali računi ako ih netko želi prodat i netko drugi želi kupit. Ovo je sajt pun gejmera koji bi željeli kupit/prodat acc. Neki ovo pravilo i krše (pojavi se tu i tamo neka tema u kojoj se prodaje steam acc u softver i literatura). Iako većina tih servisa ima svoje pravilo o prodaji računa (naravno da prodaju što više kopija) bug bi se ovom rečenicom potpuno ogradio od posljedica (deaktiviranja računa i sl.)

 

 

Bug d.o.o. ne odgovara ni na koji način za ponudu i sadržaj oglasa objavljenih na forumu!

5 omogućiti prodaju accounta
3 zabraniti prodaju accounta
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Prijedlog za izmjenu pravila oglasnika

Oglašavanje bez pravila{#}:

http://www.bug.hr/malioglasi/

 

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
 
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice