Ili nisam vidio ili ne postoji a ako ne postoji zelio bih da postoji rubrika:
RETRO
u kojoj će se pisati nadugo i naširoko nostalgičarske priče a omladina educiral o pozitivnoj historiji naših dana.
Eto. Ja kratko.
RETRO
u kojoj će se pisati nadugo i naširoko nostalgičarske priče a omladina educiral o pozitivnoj historiji naših dana.
Eto. Ja kratko.
RETRO
Eto. Ja kratko.
pa po nekom "istrazivanju" od nekih moderatora, ovdje su ti sve djeca, tak da oni konzerve kakve jesu, naravno da nis od toga....:(
haha
trebali bi otvorit sudnicu za one koji su priznali du koriste pirateriju....
glavnog suca znamo...
tako bi i oni dobili zadovoljstinu, jer nikako da nas preodgoje, pa me strah da si ne naprave kakvo zlo zbog frustracije...
malo sale nikad dosta....
pa po nekom "istrazivanju" od nekih moderatora, ovdje su ti sve djeca, tak da oni konzerve kakve jesu, naravno da nis od toga....:(
haha
trebali bi otvorit sudnicu za one koji su priznali du koriste pirateriju....
glavnog suca znamo...
tako bi i oni dobili zadovoljstinu, jer nikako da nas preodgoje, pa me strah da si ne naprave kakvo zlo zbog frustracije...
Nadam se da neće proći baš tako.
Hajde da se još neko od "staraca" uključi u ovu temu i onda se neće ignorirati.
Eto. Opet kratko.
RETRO
Eto. Ja kratko.
Ako misliš na podforum, to teško, no slobodno otvori tu temu u nekom adekvatnom podforumu pa ćemo vidjeti koliko će se razviti.
Ako misliš na podforum, to teško, no slobodno otvori tu temu u nekom adekvatnom podforumu pa ćemo vidjeti koliko će se razviti.
OK.
Hajde predloži adekvatan podforum za otvaranej takve teme da me ne optuze poslije za oftopic.
OK.
Hajde predloži adekvatan podforum za otvaranej takve teme da me ne optuze poslije za oftopic.
Ostalo
OK.
Stavi za početak u Ostalo, to je za sada najadekvatnije, a kasnije ćemo vidjeti, lako prebacimo negdje drugdje.