Oglasnik - prijedlog

poruka: 30
|
čitano: 5.075
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Oglasnik - prijedlog

Mogla bi se odvojiti prodaja i kupnja tako da se stavi poseban podforum za prodaju, a poseban za kupnju.

Bilo bi puno preglednije

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 18:49 (indy500).
Moj PC  
32 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oglasnik - projedlog

Svakako!

Ovo je uzas trenutno.

TD za glupost

0 0 hvala 0
15 godina
Oglasnik - prijedlog

i ne samo da je preglednost tržnjaka kriminalna ,nego je pod hitno potrebno osvježiti pravila...

ova trenutno su mi i najmanju ruku smiješna i štura.

dio koji mi "upada u oko" jest oko bumpanja.

pošto nisam dužan zaključavati (niti budem jer ne prodajem državne tajne : )

,bilo tko mi može pisati ,i ja mogu odgovoriti isključivo na poruku ,ALI nemogu napraviti bump!

IMHO, epic glupost od pravila ,jer IAKO nije navedeno u pravilima ,

ne smije se otvarati druga tema sa istim hardverom. (slovima kolege moderatora Dannyja)

nakon cca 5-10 dana,pošto nesmijem bumpati ,tema zapadne na xy stranicu i u "zaborav" pošto 85% ljudi ne koristi search od foruma.

znači - nemrem bumpati ,tema je u zaboravu ,a ja nesmijem otvoriti drugu! skorz fenomenalno....

IMHO - treba uvest recimo 2 bumpa tjedno/ ili svakih 5 dana i zabraniti pisanje (neovisno o zaključavanju threada!).

svu komunikaciju sprovesti na PM ,

a oni koji bubaju nerealne cifre za prastari hardver će ionako zbog manjka interesa več spustiti cijene...a i uvjek se može cijenkati prek PM.

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 22:28 (vrx).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oglasnik - prijedlog

Ma treba napraviti cijeli oglasnik ispocetka i to kako spada, a ne samo nabacit podforum, interesa za oglasnik ocito ima, zasto se onda ne ulaze u njega?

Evo kao profesionalni web programer nudim se da vam besplatno napravim posteni oglasnik, ako vam je to toliki problem, a ocito je.

Lp

TD za glupost

7 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Oglasnik - prijedlog
Laxarus kaže...

Ma treba napraviti cijeli oglasnik ispocetka i to kako spada, a ne samo nabacit podforum, interesa za oglasnik ocito ima, zasto se onda ne ulaze u njega?

Evo kao profesionalni web programer nudim se da vam besplatno napravim posteni oglasnik, ako vam je to toliki problem, a ocito je.

Lp

Može, napravi ga!

{#}

...
14 godina
neaktivan
Miro kaže...

Može, napravi ga!

{#}

Ovo mi izgleda prilicno neozbiljno, no ako se varam pp..

PS, prihvacate svu sramotu da vam korisnici moraju raditi stranicu na vlastitu odgovornost.

TD za glupost
15 godina
Laxarus kaže...
Miro kaže...

Može, napravi ga!

{#}

PS, prihvacate svu sramotu da vam korisnici moraju raditi stranicu na vlastitu odgovornost.

Ne znam šta ti više tražiš. Na forumu imaš forumske mogućnosti pri prodavanju/kupovanju stvari i to je ok. Za sve ostale kojima nije dobar forum imaju male oglase.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
Svakako treba malo doraditi taj oglasnik.ništa hitno,služi svrsi i sada...
17 godina
moderator
Laxarus kaže...
Miro kaže...

Može, napravi ga!

Super ti je ulet - nudiš se da nešto napraviš, a onda odmah kažeš da je sramota ako pristanemo na takvu ponudu?!?

Jasno da je neozbiljno prihvatiti tvoju ponudu (uostalom, praktično i neizvedivu), kao što je i tvoja ponuda obična provokacija.

sirka666 kaže...
Laxarus kaže...
Miro kaže...

Može, napravi ga!

Ne znam šta ti više tražiš. Na forumu imaš forumske mogućnosti pri prodavanju/kupovanju stvari i to je ok. Za sve ostale kojima nije dobar forum imaju male oglase.

Zahvaljujem na spominjanju malih oglasa! Ja sam već odustao od ponavljanja tog odgovora...

crowap kaže...
Svakako treba malo doraditi taj oglasnik.ništa hitno,služi svrsi i sada...

Oglasnik je u prvom redu uveden na inzistiranje forumaša, mimo naših planova. Uopće nam nije cilj forum pretvarati u tržnicu, a već sada na dnevnoj bazi dvije trećine problema koje moraju raščišćavati moderatori odnosi se na oglasnik. Jasno je nama da su funkcije i razrađenost oglasnika na forumu minimalne i da ima puno načina da se to doradi, ali za uvođnje nekih većih izmjena za sada nemamo raspoloživih resursa.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 16:44 (Miro).
14 godina
protjeran
Oglasnik - prijedlog

mora vam bit jasno da mnogo forumaša na forum dolazi samo zbog oglasnika.

Ukinite oglasnik i izgubit ćete bar 40 % članova. Ne kažem da su u pitanju prekupci i dileri, ali kad već imaju nešto za prodaju onda se malo i zadrže na ostatku foruma...

Što got da uraditie nemojte samo kopirati oglanik sa PCE foruma...toliko bezličan i dosadan da tamo više ni ne idem gledati što se nudi...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
smirnoff kaže...

mora vam bit jasno da mnogo forumaša na forum dolazi samo zbog oglasnika.

Ukinite oglasnik i izgubit ćete bar 40 % članova. Ne kažem da su u pitanju prekupci i dileri, ali kad već imaju nešto za prodaju onda se malo i zadrže na ostatku foruma...

Što got da uraditie nemojte samo kopirati oglanik sa PCE foruma...toliko bezličan i dosadan da tamo više ni ne idem gledati što se nudi...

koja glupost ,kakav bi ti trebao biti oglasnik?

pun spama i svađanja i istjerivanja "nebeske pravde".

ideš kupovati za boga miloga, a ne čitati i gledati sapunjare...

PCE tržnjak je jedan od trenutno najurednijih tržnjaka ,a i cijene su poprilično realne...

a da ne velim kako tamo skoro pa i nema više padobranca sa nebuloznim cijenama prastarog hardvera...

napokon dočekao DNF!
16 godina
odjavljen
Oglasnik - prijedlog

Imam ja jedan prijedlog-da se u forum (ne kao pravilo,nego baš u kod) uvede da korisnik smije postaviti oglas samo jednom tjedno.

Zašto? Ima imbecila koji dnevno natambanjaju 5-6 oglasa, što kupovine,što procjene,što prodaje ili za 5 stvari otvaraju 5 oglasa.

I naravno,novi korisnici imaju pravo na 1 oglas mjesečno(do prve pune vjezdice) nakon što su na forumu bili minimalno 2 tjedna- tako bi se spriječilo uletavanje i registriranje samo radi oglasnika. Ne moram ni napominjati koliko bi ovo doprinjelo urednosti oglasnika a i samog foruma.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oglasnik - prijedlog

Umjesto "bumpa" gumb za refresh oglasa svaka 24 sata?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oglasnik - prijedlog

Ovo sa zvjezdama je glupost, trebaju se ti koji otvaraju teme upozoriti/suspendirati i gotovo...

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Imam ja jedan prijedlog-da se u forum (ne kao pravilo,nego baš u kod) uvede da korisnik smije postaviti oglas samo jednom tjedno.

Zašto? Ima imbecila koji dnevno natambanjaju 5-6 oglasa, što kupovine,što procjene,što prodaje ili za 5 stvari otvaraju 5 oglasa.

I naravno,novi korisnici imaju pravo na 1 oglas mjesečno(do prve pune vjezdice) nakon što su na forumu bili minimalno 2 tjedna- tako bi se spriječilo uletavanje i registriranje samo radi oglasnika. Ne moram ni napominjati koliko bi ovo doprinjelo urednosti oglasnika a i samog foruma.

Gle kolko sam ja na forumu pa je jos uvjek prozirna. Dode mi da placem od muke lol
Nisam preaktivan ali sam ipak aktivan :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Miro kaže...

Oglasnik je u prvom redu uveden na inzistiranje forumaša, mimo naših planova. Uopće nam nije cilj forum pretvarati u tržnicu, a već sada na dnevnoj bazi dvije trećine problema koje moraju raščišćavati moderatori odnosi se na oglasnik. Jasno je nama da su funkcije i razrađenost oglasnika na forumu minimalne i da ima puno načina da se to doradi, ali za uvođnje nekih većih izmjena za sada nemamo raspoloživih resursa.

onda bi za početak mogli barem postaviti bolja pravila.

ako ništa drugo ,barem budete sebi pomogli dugoročno.

to vam je donekle najjednostavnije i najmanje zahtjevno ,

a kozmetičke promjene tipa razdijeljivanje tržnice se naprave naknadno (ako uopće dođe do toga{#})

napokon dočekao DNF!
17 godina
moderator
Oglasnik - prijedlog

malo istraživanje u vezi bumpanja - na pitanje treba li dozvoliti bumpanje oglasa na forumu, rekli biste:

0 da, samo jednom!
3 da, svaka 24 sata
39 da, svakih 48 sati
4 da, jednom tjedno
3 ne
...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:22 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ili uvesti automatski bump (nisam programer pa neznam koliko je to teško i moguće sa tehničke strane) - Recimo da se svaki oglas nakon 48 sati recimo automatski osvježava, odnosno automatski se izlistava među aktivne oglase, tako nekih 2-3 puta i onda sam zamre, ukoliko ga prije vlasnik ne zaključa (tada taj uvijet postaje false).

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
neaktivan
Oglasnik - prijedlog

Da, to bi bilo OK, i da moraš biti ne znam koliko registriran da možeš staviti oglas.

Nemoj zvjezdice u to uplićati, znate li koliko se mučim da ova jedna ostane, a tu sam 12 mjeseci, a i ne bih nikoga prevario. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ili uvesti automatski bump (nisam programer pa neznam koliko je to teško i moguće sa tehničke strane) - Recimo da se svaki oglas nakon 48 sati recimo automatski osvježava, odnosno automatski se izlistava među aktivne oglase, tako nekih 2-3 puta i onda sam zamre, ukoliko ga prije vlasnik ne zaključa (tada taj uvijet postaje false).

Ima dosta onih koji ni ne znaju da mogu u oglasniku sami zaključavati nakon kupnje/prodaje nego zamole moderatore da lockaju{#}

Fuck you NATO!
14 godina

Pa zato kažem, taj proces bi se ponavljao 2x puta. Dakle, 2x puta automatsko osvježavanje svakih 48 sati, i nakon toga nema više. A ako ga autor prije toga zaključa, onda to pada u vodu.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
17 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

Ukinite oglasnik i izgubit ćete bar 40 % članova.

Ne pričaj bedastoće.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
smirnoff kaže...

Ukinite oglasnik i izgubit ćete bar 40 % trolova.

Sigurno. {#}

17 godina
neaktivan

Prilikom otvaranja teme ponudit će vam se četiri kategorije - izaberite onu koja se odnosi na vašu ponudu:

prodaja
    kupovina
    razmjena
    procjena

a što ako poklanjam ? ;)

14 godina
neaktivan
fjaka kaže...

Prilikom otvaranja teme ponudit će vam se četiri kategorije - izaberite onu koja se odnosi na vašu ponudu:

prodaja
    kupovina
    razmjena
    procjena

a što ako poklanjam ? ;)

Ima i za to tema

Razmjena i poklanjanje Hardwera!!

Nino
17 godina
moderator
Oglasnik - prijedlog

Usvojen je prijedlog za bumpanje forumaških oglasa!

Obavijest je istaknuta u svakom podforumu za oglašavanje.

...
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
odjavljen
Miro kaže...

Jedna od njih nije zaključana. I hvala za dozvolu za bump. {#}

14 godina
neaktivan
indy500 kaže...

Mogla bi se odvojiti prodaja i kupnja tako da se stavi poseban podforum za prodaju, a poseban za kupnju.

Bilo bi puno preglednije

ja bih na ovo predložio rađe postavku stranice nego podfrorume, npr.

npr, oglasnik>komponente i oprema> kad se uđe na taj podforum da ima na vrhu neki button ili padajući izbornik sa izborom: kupovina, prodaja, razmjena, procjena

u principu neka stvarčica bi samo selektirala i prikazala oglase sa odabirom iz izbornika, tako da bi korisnik imao pregled onoga što traži

pošto svaki oglas već ima prefiks kupovina, prodaja, razmjena, procjena, neka skripta koja bi prepoznavala te prefikse i tako prikazala odabir

da nebi bilo zabune nemislim na tražilicu, po defaultu neka prikazuje sve kako je i sad, ali ako se odluči korisnik tražiti komponentu/te za kupiti, odabere iz izbornika (prodaja) i prikažu mu se svi oglasi sa prefiksom PRODAJA, bit će lakše čitati mu, pronaći lakše ono što želi, preglednost i slično

što mislite o ovome?

samo krupno, ništa sitniš
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 13:56 (oly570).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

pa šta to vridi kad se toga nitko ne drži

15 godina
Harold kaže...
Miro kaže...

pa šta to vridi kad se toga nitko ne drži

prijavi one koji se ne drže, pa će se držat

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice