Naime, kada stisnem na hvala, ili prst gore ili dolje on me baci na vrh stranice. Stavim kursor na "hvala" i dole lijevo mi ispiše link u kojem piše jump to...
Nemogućnost klika na "Hvala" i prst gore/dolje
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.859
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/mozzila-zavrzlama/60132.aspx
He he-nesta slicno mi se desavalo!
Koji browser?
Naime, kada stisnem na hvala, ili prst gore ili dolje on me baci na vrh stranice. Stavim kursor na "hvala" i dole lijevo mi ispiše link u kojem piše jump to...
Prikazuje ti link trenutne stranice.
Koji browser? Provjeri dodatke i jel uključen JavaScript.
Prikazuje ti link trenutne stranice.
Koji browser? Provjeri dodatke i jel uključen JavaScript.
Mozilla
Prije 2 dana sam se vratio sa sedmice na XP, tako da je mozilla svježe instalirana bez ikakvih dodataka.. samo java i adobe flash
Evo test sa FF4b i mnoštvom Addona, sve radi Ok.
Skini novu Javu, te Flash.
Sve mi je bilo ok od mog zadnjeg posta tu do danas popodne, opet isti problem, i usput mi kad sam u nekoj temi nema sidebar s desne strane (Moj account, aktivne teme, oglasi...)
Browser - Mozilla (zadnja verzija koja nije beta, ne znam tacno koja)
EDIT: također kada kliknem na sličicu da se poveća tu na forumu, ne otvori mi u forumu nego novu stranicu...
EDIT2: kada šaljem poruku ne piše "molimo pričekajte..." nego sam čekam i pošalje se...
Da nije do Jave ili Flasha?
Instaliraj Google Chrome :P
Instaliraj Google Chrome :P
Probat ću, nije meni kakav cu browser imati, samo da radi kako treba...
Imao sam i ja taj problem u mozilli, zajdno sa nemogućnosti otvaranja slika. Sve mi se popravilo kad sam obrisao povijest (zajedno sa cookiesima, cachom i td.).