Nedozvoljeni kod BOLDANJE?!

poruka: 14
|
čitano: 2.750
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Fakat iritantno. Stavim bold u quote da se vidi na kaj odgovaram a ovaj mi ne da da postam. I nije prvi put da sustav bijesne gliste izvodi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 10:04 (Originalni_manic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nedozvoljeni kod BOLDANJE?!
Originalni_manic kaže...

Fakat iritantno. Stavim bold u quote da se vidi na kaj odgovaram a ovaj mi ne da da postam. I nije prvi put da sustav bijesne gliste izvodi.

Koji browser koristiš?
Probaj očistiti cash, ovdje je pola problema povaezano sa njim.
Kao što vidiš meni radi savršeno (FF 3.0.3. adBlock isključen).
17 godina
neaktivan
isto se to i meni desava, koristim google chrome i ie7. i uopce mi ne smeta.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
nedIm kaže...
Originalni_manic kaže...

Koji browser koristiš?
Probaj očistiti cash, ovdje je pola problema povaezano sa njim.
Kao što vidiš meni radi savršeno (FF 3.0.3. adBlock isključen).
 Chrome. Ali isto mi se i na FF3 događalo, nisam imao adBlock. Ne znam oko čega paničare, security ili kaj, ali fakat se gubi na lakoći korištenja.
17 godina
neaktivan

Ma dobro sredit ce to valjda bugovci forum je još u beta fazi, a mlad je pa se mogu oprostit djecje bolesti Namigiva

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Originalni_manic kaže...
nedIm kaže...
Originalni_manic kaže...

Koji browser koristiš?
 Chrome. Ali isto mi se i na FF3 događalo, nisam imao adBlock. Ne znam oko čega paničare, security ili kaj, ali fakat se gubi na lakoći korištenja.
Kako si napravio taj bold? Tipkovnica ili iz toolbara?
Chrome je u debeloj beti i trenutno nije službeno podržan na forumu jer nema smisla prilagođavati stvari browseru koji je u beti i pun bugova.
U FF3 radi, probao sam, a i još se netko javio da mu radi.
Domagoj
17 godina
neaktivan

Test.

Sve mi uredno radi sa FF 3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 20:27 (Black Knight).

0 0 hvala 0
17 godina
Domagoj kaže...
Originalni_manic kaže...
nedIm kaže...
Originalni_manic kaže...

Koji browser koristiš?
Kako si napravio taj bold? Tipkovnica ili iz toolbara?
Chrome je u debeloj beti i trenutno nije službeno podržan na forumu jer nema smisla prilagođavati stvari browseru koji je u beti i pun bugova.
U FF3 radi, probao sam, a i još se netko javio da mu radi.
Ma nije sad to toliki bed, ali živcira kad se desi jer nisam ništa napravio nego uzeo quotani tekst i izboldao jedan dio.

A radi čega se rade provjere tagova? Da ne bi netko podvalio nešto ili ... ?
17 godina
neaktivan

vjerojatno i meni samo u chromeu ne radi ali tek je i chrome u debeloj beti

a evo i provjera dali radi na ie7

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
moderator
Originalni_manic kaže...

A radi čega se rade provjere tagova? Da ne bi netko podvalio nešto ili ... ?
Da, i iz sigurnosnih razloga, ali i iz želje da se ograniči formatiranje na usko definiran set dozvoljenoga, kako bi forum bio uredniji i pregledniji.
U normalnom korištenju bi se bold trebao manifestirati kao tagovi strong ili b, a ne kao span sa stilom.
Domagoj
17 godina
neaktivan

Nije mi baš jasno zašto toliko patite od urednosti foruma - jal ima neki poseban razlog 'il sam tako?

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Nije mi baš jasno zašto toliko patite od urednosti foruma - jal ima neki poseban razlog 'il sam tako?

Zato jer nitko ne želi cirkus od šarenih potpisa, smajeva, blještećih gifova itd...
17 godina
neaktivan

Nije toliko problem do samog boldanja kad to radiš iz prve ruke. Meni se to nikada nije dogodilo ni u jednome browseru, ali se događalo samo kada sam radio c/p teksta sa tuđih web stranica, kada je normalno da pokupi i njihov format. U tom slučaju najprije obrišem sve formate toga teksta pa ga tek onda pustim. I prođe.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Nije toliko problem do samog boldanja kad to radiš iz prve ruke. Meni se to nikada nije dogodilo ni u jednome browseru, ali se događalo samo kada sam radio c/p teksta sa tuđih web stranica, kada je normalno da pokupi i njihov format. U tom slučaju najprije obrišem sve formate toga teksta pa ga tek onda pustim. I prođe.

Točno! U tome je problem - c/p pokupi format koji se detektira kao "sumnjiv" i ne odobrava se snimanje takve poruke. Zato za editiranje, bold i slično, treba koristiti editor samog foruma.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice