Nadogradnja i prvi problemi zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 3.056
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadogradnja i prvi problemi

Znam da postoji vec tema o promjenama ali isto tako pise da se sve problemi pisu ovdje pa otvaram ovu temu.

Moji problem je da kada pokusam otvoriti neciji "moji komp" prozorcic on prvo kao da blica prije nego se otvori, nije neki problem ali bas bode u oci.

koristim zadnju verziju ff bez addona

Suspendiran sam a pisem.. koji bug... a ipak je ovo bug forum..
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 17:01 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm,i meni je tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm... meni je prvi put 'zablicalo', kasnije više ne. Nekakav efekt je tu u igri?

Bilo bi dobro kad bi se taj isti 'Moj PC' prozor mogao zatvoriti klikom na njega, kao alternativa klikanju na 'X'

Druga stvar je, kao što sam već napisao u drugoj temi, ta da korisnik sam može staviti 'da mu se sviđa vlastiti post'. Za 'Hvala' još nisam siguran, idem probati na ovom postu.

Edit: Gore navedeno vrijedi i za gumb/dugme/puce 'Hvala'.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 17:16 (Random.).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja i prvi problemi

prvo se pojavi "molimo pricekajte" prozorcic da bi nakonj njega odmah iskocio prozorcic sa konfom. Vjerojatno kako taj prozorcic "molimo pricekajte" kratko ostane i zamijeni ga veci dobiva se dojam blicanja. Da li si na to mislio? Ja sam jedino to primjetio

16 godina
neaktivan

ja koristim google chrome....i u njemu mi je sve 5......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Random. kaže...

Bilo bi dobro kad bi se taj isti 'Moj PC' prozor mogao zatvoriti klikom na njega, kao alternativa klikanju na 'X'

Zatvara se klikom bilo gdje na stranici foruma - osim na njega (na njemu treba klinuti baš na X). Tako je i s prikazom svih slika na forumu!
16 godina
neaktivan

ponekad plus zna malo legat i ako se pritisne jako brzo moguce je doati i +5 odjednom. trebalo bi ograniciti na +/- 1 po korisniku

Ima se Moze se, Zivim zivot preokrenut za 360 i smijem se! Sretan sam!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 20:14 (Escudo).
17 godina
neaktivan

htjeo bih napomenut da forum ne radi na operi 9.5 mobile kako spada(build sa tocuh diamond 2 tj najnoviji) naime kad zelim poslat pm/poruku/brzu poruku sve radi dokle ne stisnem posalji,kada to stisnem nista se ne desava dalje(stoji na tom pagu ali kao da pocne uctavat(stane na 5-10%) i ja nemogu poslat poruku....

isto tako brzi odgovor mi ne radi na ie 8, ne javlja nikakvu gresku ali kad pogledam tu temu nema moje poruke ?!?!

volio bi da se ovaj bug/problem rijesi prija izlazka finalne verzije...

I am Xtreme
17 godina
neaktivan
benko kaže...

naime kad zelim poslat pm/poruku/brzu poruku sve radi dokle ne stisnem posalji,kada to stisnem nista se ne desava dalje(stoji na tom pagu ali kao da pocne uctavat(stane na 5-10%) i ja nemogu poslat poruku....

isto tako brzi odgovor mi ne radi na ie 8, ne javlja nikakvu gresku ali kad pogledam tu temu nema moje poruke ?!?!

volio bi da se ovaj bug/problem rijesi prija izlazka finalne verzije...

Ista stvar se dešava meni na Firefoxu portable 2.0.0.20.
Na FF 3 je sve u redu.
16 godina

Imam jedan problem vec 2 dana ne mogu promjeniti potpis i moj pc. Probao sam na FF, IE i Chromu opet isto.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
BORG kaže...

Imam jedan problem vec 2 dana ne mogu promjeniti potpis i moj pc. Probao sam na FF, IE i Chromu opet isto.

jednostavno ljudi pocekajte 10 dana koliko je najavljeno da ce trajati nadogradnaj ako poslije budu isti problemi, ona pisite, malo strepljena Namigiva
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
neaktivan

nek barem onda jave da rade na popravljanu doticnih problema ;)

I am Xtreme
17 godina
neaktivan

jos bih samo htjeo nadodat da kod trazenja tema bi bilo jako dobro kad bi mogli poredat po zadnjoj poruci.

eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan

evo i meni nešto nije u redu sa forumom,Mozilla 3.0.9 i XP SP2,znači kad napišem poruku (citat) i kliknem Pošalji ne miče se s stranice,pa moram copy/paste,restart pokruke i Pošalji,a sve ostalo radi:nova poruka,uređivanje...

edit:ništa ljudi,izgleda da je problem riješen,a nemam pojma kako

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 20:50 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam šta se dešava ali sva mi se smanjilo,mala slova, neke stvari se preklapaju..EDIT:ma nešto sam stisnuo,riješeno s resetom stranice

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 9:17 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne znam šta se dešava ali sva mi se smanjilo,mala slova, neke stvari se preklapaju..EDIT:ma nešto sam stisnuo,riješeno s resetom stranice

stranic mozes smajivati i povecavati tako da pritisnes L CTRL i "-" ili "+"
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
seneka kaže...

stranic mozes smajivati i povecavati tako da pritisnes L CTRL i "-" ili "+"

ili CTRL + vrtnja kotačića na mišu
Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
16 godina
neaktivan

da li je ta nadogradnja završila ili još traje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
seneka kaže...

da li je ta nadogradnja završila ili još traje?

Još traje, ali radi se o sitnicama...
16 godina
neaktivan

i još nešto,sad sam prčko po ovim kružićima na naslovnoj stranici(da li to itko koristi,mislim da su nepotrebni)kako da vratim na prvotno?ili ću morat čekat da sjednu nove poruke..    EDIT:napisano nabrzinu i nek se kao takvo zanemari ,ali podsjeća me na moj searchwiki koji mi je uvalio google...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 11:26 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, našao sam mali bug. Vidi sliku:

Bug na forumu Bug na forumu
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Evo, našao sam mali bug. Vidi sliku:

da. to traje već satima
17 godina
moderator
crystal6 kaže...