Moji podaci sa Bug Online foruma na Googlu

poruka: 9
|
čitano: 2.072
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zašto mi se kad ukucam svoje ime i prezime na google tražilici,prikazuju osobni podaci sa Bug Online Foruma? (ime,prezime,lokacija,spol,korisničko ime)???

indiana

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Moji podaci sa Bug Online foruma na Googlu

Najbolje je to uopće ne otkrivati. Lijepo se ne napiše i to je to. 

11 godina
neaktivan

Nemoraš ti ispunjavati ime i prezime, datum rođenja..

Jednostavno ne ispuniš i nema veze !

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nemogu povuči nešto sto sam napravila prije tri godine,sada i ja znam da ne moram dati svoje ime i prezime ali nije u tome stvar.Stvar je u ovome:ukucam svoje ime na google tražilici,izbaci mi da sam na Bug Forumu,svi podaci,korisničko ime...iako sam član drugih foruma oni su zaštitili moje podatke,zatim se vračam na Bug Forum,prepišem 15 korisničkih imena,pogledam njihovo pravo ime i prezime zatim ih potražim na google jednog po jednog i nigdje ne nalazim povezanost njihovog imena na Google sa Bug online Forum.Pitanje je:zašto je moje ime i prezime na google povezano sa mojim podacima na Bug online Forum a drugoj 15-orici nije?

indiana

3 0 hvala 0
15 godina

Pa da možda obrišeš ime i prezime iz profila, nakon nekog vremena bi nestalo kad Google obriše cache.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 22:57 (blagus).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Eto ga vraže, lijepo žena pita zašto baš njoj izbacuje a drugima nije, a vi o brisanju. Nek neko ko je kompetentan da odgovor, ja nisam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 13:40 (LogicusMPS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
LogicusMPS kaže...

Eto ga vraže, lijepo žena pita zašto baš njoj izbacuje a drugima nije, a vi o brisanju. Nek neko ko je kompetentan da odgovor, ja nisam.

Žena lijepo pita, a mi joj lijepo odgovaramo. Sve dok iz profila ne obriše ime i prezime, Google će joj na taj upit izbacivati profil na forumu.

A sad, znaš i sam da Google ima određene algoritme za rezultate pretrage, i možda nekima povezuje ime i prezime sa forumom, a nekima ne. Isto kao što na upit "hrpa bezveznjaka" izbacuje Vladu RH.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 13:45 (blagus).
14 godina
neaktivan

Bila sam ih obrisala i ostavila inicijale da vidim oče li se šta promjenit ali je sve ostalo jednako,pa sam ih vratila.Sad sam ih potpuno izbrisala(vidit će mo za koji dan)ali čisto sumljam.Ali pitanje je:zašto moji podaci Bug-a na Google DA,a druga imena NE? i ako moje ime vuče nešto,zašto sa drugih foruma NE-vuče a sa Bug Foruma DA???

indiana

1 0 hvala 0
15 godina
indiana kaže...

Bila sam ih obrisala i ostavila inicijale da vidim oče li se šta promjenit ali je sve ostalo jednako,pa sam ih vratila.Sad sam ih potpuno izbrisala(vidit će mo za koji dan)ali čisto sumljam.Ali pitanje je:zašto moji podaci Bug-a na Google DA,a druga imena NE? i ako moje ime vuče nešto,zašto sa drugih foruma NE-vuče a sa Bug Foruma DA???

Zato što možda drugi forumi ne objavljuju javno podatke, a podaci na profilu na ovom forumu su čitljivi svima. I onda je Google crawler naletio na tvoj profil i indeksirao stranicu, i sad kad upišeš ime i prezime u Google, on će ti izbaciti link na tvoj profil.

Samo makni podatke i pričekaj mjesec-dva-tri, kad-tad će nestati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice