Od danas ću dvojici forumaša non-stop udarati HVALA pa neka vide kako se nabija ranking
Oni već znaju koji su.
Od danas ću dvojici forumaša non-stop udarati HVALA pa neka vide kako se nabija ranking
Oni već znaju koji su.
A zar je problem uvesti da samo moderatori mogu vidjeti tko to trolla sa TD-ovima?
U početku sam bio za to da se vidi tko stavlja TU i TD ali nekako mi trenutni status više odgovara.
Dok sam mogao vidjeti tko mi je stisnuo TD to je onda bilo baš osobno! Ovako se uopće ne uzrujavam.
A zar je problem uvesti da samo moderatori mogu vidjeti tko to trolla sa TD-ovima?
U početku sam bio za to da se vidi tko stavlja TU i TD ali nekako mi trenutni status više odgovara.
Dok sam mogao vidjeti tko mi je stisnuo TD to je onda bilo baš osobno! Ovako se uopće ne uzrujavam.
Bas se da moderatorima gledat s kim se netko svadja, imaju ljudi pametnijeg posla.
Lupio sam ti TD jer se ne slazem s tobom, po tebi bi sad svi oni koji ti lupe TD trebali biti "neprijatelji". Ne postoje ljudi koji ce se slagat u svim stvarima isto, ako se ne slazemo tu, ne znaci da se necemo slagati u sljedecih 15 tema.
TD/TU imaju svrhu da se zamijene nepotrebni komentari sa "slazem se" ili "ne slazem se", takve stvari nema smisla skrivati, ista stvar ko da se skrivaju nickovi na komentarima.
ja nisam dobio
Samo polako, budeš dobio već ako nisi.
A jebga, nisi se zakvačio s njime, on lupa samo onima koje ne voli. :D
bez brige moj obozavatelj djeli odma po 20-30komada zadnjih postova, sad valjda drkicu baca!
Imaš ti malo više obožovatelja!!
Bas se da moderatorima gledatak s kim se netko svadja, imaju ljudi pametnijeg posla.
Misliš...moderirat?
Inače nisam ni mislio da su u pripravnosti za svaki TD nego za te trollove koji na svaki post u temi lupaju TD....
Trebalo bi totalno ukloniti TU i TD, ostaviti samo gumbic za "Hvala"
Obožavam TU i TD,jednostavno volim kad se s nekim slažem/ne slažem da mu to i dam do znanja!!
Hebo zavjese,face to face!!!
Edit:(ko ova trenutna 3 doli)Aj prestanite vise s plakanjem. Ponasate se kao cmizdravi balavci. Koga briga ako vam netko stisce TD? Ne utjece na ranking, a da mu ne pridajete toliku paznju davno bi mu dosadilo. Don't feed the troll anyone?
Btw., nadam se da ce moderatori odreagirati po pitanju ovog silovanja "Hvala" i poslati vas na hladenje na duze vrijeme.
Btw., nadam se da ce moderatori odreagirati po pitanju ovog silovanja "Hvala" i poslati vas na hladenje na duze vrijeme.
Sjećaš se one teme o Novoj Godini gdje si mogao sakupit preko 50 "Hvala" samo ako si čestitao nekome Novu Godinu?
Evo ja ću vam sad svima potiskati TD jer tu cmizdrite kao neki balavci i derišta
Evo ja ću vam sad svima potiskati TD jer tu cmizdrite kao neki balavci i derišta
A ništa kad već dajemo TD, pribilježio sam se kod tebe, kao i kod kolege DamageHigh, tebe to neće smetati.
Tako da ne "silujemo" previše hvala, a ipak TD ne smije zaostati.
ki dica ste
daj stari sistem i bok il ga makni potpuno
Zahvaljujem svima na sudjelovanju u ovoj javnoj raspravi. Očito je već sve bitno izrečeno, puno toga se ponavlja, pa je vrijeme da raspravu okončamo!
Na osnovu vaših prijedloga složit ćemo listu "najpoželjnijih" rješenja i onda vidjeti što je ostvarivo, a što nije, u nekom doglednom vremenu (ne mislim samo na TU/TD, već i na neke druge izmjene).
Hvala vam još jednom!