BBCode/smajlići

poruka: 13
|
čitano: 3.225
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
BBCode/smajlići

Je li u budućnosti planirana implementacija BBCodea jer sam dosta navika na linkove/imageove u linkovim tako da bude lakše za korištenje, isto tako efikasnije i elegantnije.

http://www.phpbb.com/community/faq.php?mode=bbcode npr ovaj bi link sada stavio u obliku [url=link]ime linka[/url]

Isto tako smajlići trenutni nisu uopće dostupni preko tipkovnice ili se varam, također ih je malo!

Intel E4400 @ 3204(359*9) & 1.36V w/ TT BigTyphoon || Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 F12 || 2*1GB KingMAX 800@890 MHz CL4 & 2.1V || PowerColor X800XL 430-1000 MHz || Hitachi T7K250 @ 7200RPM || LG GSA-H10A || Codegen 480X || CustomCase + 120 mm TT || Logitech Mouse & X-210 sound || Philips 200WS @ DVI ||
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 22:11 (Baja 001).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: BBCode/smajlići

Ja sam samo trazio [img]v[/img] kod.. sad.. niko nije nista reagovao osim sto je receno da se slike mogu stavljat i kao link. Sto po meni onda slika gubi svaku svrhu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 23:52 (DOPE).
17 godina
moderator

Od BBCodea ništa u bližoj budućnosti.

Linkove možeš postavljati tako kako želiš, ikona lanca u toolbaru editora ti omogućava upravo to.

Smajlići su već nekoliko puta komentirani, pa potraži malo starije teme.

Thumbnailovi su u razmatranju, vjerojatno će biti, no nije još do kraja definirano kako će biti rješeni.

Domagoj
17 godina
odjavljen
BBCode/smajlići

Thumbnailovi su mi dio foruma, na koji sam navikao u komuniciranju i postavljanju SS-ova. Što se tiče izravno slika nije mi toliko potrebno jer je onda post neuredan, a thumbnail to čini urednijim. Isto tako linovi su mi draži kad su napisanu u određenom formatu.

Ima li već funkcija za multi quote ili sam ja lud, ovako moram 2 poruke za quote koristit jer nema multi q.

Intel E4400 @ 3204(359*9) & 1.36V w/ TT BigTyphoon || Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 F12 || 2*1GB KingMAX 800@890 MHz CL4 & 2.1V || PowerColor X800XL 430-1000 MHz || Hitachi T7K250 @ 7200RPM || LG GSA-H10A || Codegen 480X || CustomCase + 120 mm TT || Logitech Mouse & X-210 sound || Philips 200WS @ DVI ||

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Baja 001 kaže...

Ima li već funkcija za multi quote ili sam ja lud, ovako moram 2 poruke za quote koristit jer nema multi q.

Nema multiquote, znači nisi lud! :))

Domagoj
17 godina
odjavljen
Domagoj kaže...
Baja 001 kaže...

Nema multiquote, znači nisi lud! :))

A mogućnost implementacije???

17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...

Od BBCodea ništa u bližoj budućnosti.

Linkove možeš postavljati tako kako želiš, ikona lanca u toolbaru editora ti omogućava upravo to.

Smajlići su već nekoliko puta komentirani, pa potraži malo starije teme.

Thumbnailovi su u razmatranju, vjerojatno će biti, no nije još do kraja definirano kako će biti rješeni.

Ja sam vidio da neki stavljaju link s bbcode-om npr ovako 'odi na [i]ovo[/i]' i kad klikneš to odeš na taj link, ali ja to ne mogu napraviti, pogledajte :
[url=www.bug.hr]BUG online[/url] ili kad stavljam neku sliku [img]http://www.southcoasthumane.com/funny/funny8_l.jpg[/img]
17 godina
moderator
KingBOBI kaže...
 Ja sam vidio da neki stavljaju link s bbcode-om npr ovako 'odi na [i]ovo[/i]' i kad klikneš to odeš na taj link, ali ja to ne mogu napraviti, pogledajte :
[url=www.bug.hr]BUG online[/url] ili kad stavljam neku sliku [img]http://www.southcoasthumane.com/funny/funny8_l.jpg[/img]
Čitaj malo poruke prije nego što postaš - bbcode nije podržan. Urlove možeš stavljati preko toolbara editora, a slike ispod kućice za unos teksta poruke.

Da uštedimo na vremenu: "ne, ne planiramo uvoditi podršku za bbcode" i "ne, slike se ne mogu dodavati nikako drugačije nego ovako kako je sad". :-)
Domagoj
17 godina
neaktivan
BBCode/smajlići

Hvala Osmijeh .

I am King of the world !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BBCode/smajlići

A da li se može stavljati podebljan/ukošen/podvučen tekst ?

I am King of the world !

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
KingBOBI kaže...

A da li se može stavljati podebljan/ukošen/podvučen tekst ?

Jesi ti ćorav ili...? Imaš toolbar kod pisanja poruke (idi na "odgovor", a ne "brzi odgovor") - ikone su standardne i vjerujem da ćeš ih prepoznati.
Domagoj
17 godina
neaktivan
BBCode/smajlići

Hvala .

I am King of the world !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KingBOBI kaže...

Hvala .

Testiram multi quote...

Testiram kaže...

TEST, TEST, TEST...

Vidite da je podrzan multi quote (na isti nacin kao i na phpbbu i drugim forumskim softwareima).... Nemamo gumb za multi quote al mozemo koristiti copy/paste...
:D
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2008 17:03 (warezb).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice