Ove godine upisujem srednju školu u Splitu. S obzirom da se ove godine može prijaviti za upis 5 srednjih škola (10 programa), a sustav vas upisuje u prvu školu sa liste za koju imate bodova. Zanima me programiranje, te se već godinu dana bavim C# developmentom, i odnedavno SQL-om i LINQ-om. Za prvu školu namjeravam staviti Prirodoslovno - Matematičku gimnaziju (III. Gimnazija - aka. MIOC), a za ostatak liste (još 4 škole) neznam što da stavim, te bih želio čuti vaše prijedloge :)
Upisi 2013 - Prijedlog
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.910
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh brale koliko ti je bilo vec ovakih tema
Najbolji program koji ti dalje podlogu za programiranje a da nije neka gimnazija ti je mehatronička.Ali ako imaš dovoljno bodova za Mioc upiši Mioc jer ti on daje odličnu podlogu za fakultete.Ja sam Čunaralac(TEH. za računalstvo), ta te škola neće nist naučit ali u Split vidim da treba puno bodova da upadneš možda su profesori tamo puno stroži bolji stoga ako neupadneš u mioc upiši mehatroničku.
lockajte ovo.
Iiiiii stici cu prije nego sto se locka...
Lega, ja sam iz Osijeka, isto sam se dvoumio, isto me zanima programiranje i sve prakticki vezano uz informatiku. Bio sam na savjetovanju, 5 ljudi i svi su rekli da ako mogu, da pucam ravno na matematicku... I to cu i napraviti, imati cu nekih 75 bodova... Stoga, sretno lega, ja znam da ce meni sreca trebati sa samo 75 bodova...