Studij Rudarstva?

poruka: 14
|
čitano: 11.387
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Studij Rudarstva?

zanime me sta mislite o tome fakultetu,koje su sanse za brzo zaposlenje nakon njegoog zavrsetka i onako opcenito neko misljenje...

0 0 hvala 0
17 godina
Studij Rudarstva?

Pa hm, pogledaj na uredu za zapošljavanje ima li potražnje za tim smjerom.
Osobno nemam ideju traže li se VKV rudari :)

Što uopće budeš kad završiš taj studij?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Studij Rudarstva?

hahaha...pa ne znam,zato i pitam.. :)

15 godina
Studij Rudarstva?

Rudarstvo je odlicno. Ja nisam zavrsio taj studij, ali imam par prijatelja koji jesu.

Buducnost ti je osigurana, kvalitetan kadard se uvijek trazi, pogotovo u inozemstvu. Nemoj razmisljati o rudarstvu samo kao "nafta, plin, ugljen" jerbo uvijek nesto treba iskopati ili staviti u zemlju. Tako ce biti i za 5 godine, ili 100 godina od danas. It's a booming industry.

Sto se tice love i prihoda, mozda jedino ljecnici vise zaraduju. (Ali nije niti to uvijek nuzno).

Uglavnom, ako se odlucis za to, sretno.

I.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
imeime kaže...

Onda nemoj ići na taj faks.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Danny_HR kaže...
imeime kaže...

Onda nemoj ići na taj faks.

:) neka ide ako je kadar tražen i ako ima posla. Bolje tako, nego da upiše politologiju "jer ga to zanima", a ne bu našao posao nikad.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Nekako mislim da će faks koji ga ne zanima i o kojem nema pojma puno teže završiti od nekog koji ga zanima.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Studij Rudarstva?

Sumnjam da ga je srednja pripremila za rudarstvo.

Moja frendica je tako, na blef, upisala strojarstvo. Nit je znala išta, a samo mrvu ju je zanimalo, no znala je da, kad diplomira, ima posla.

Eno je sad, zarađuje dvostruko više od mene :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sorry sto opet pokrecem temu, evo ja sam na rudarstvu, tocnije na naftnom rudarstvu. Faks je super, dosta tezak ali opet ne kao strojarstvo...posla ima, sa bilo kojim smijerom, sa geologijom mozda malo manje, tj. teze je naci poslove. Da li ima kolega ovdje?
17 godina

nekad davno bio student, diplomirao 2005 na naftnom rudarstvu.

16 godina
Studij Rudarstva?

i jel si lako nasao posao??

0 0 hvala 0
14 godina
Studij Rudarstva?

Evo malo da ozivim ovu temu. Prolazim kroz fazu biranja faksova pa me zanima kakvo je stanje sada? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Studij Rudarstva?

ja sam prva godina naftnog rudarstva, pitaj sta te zanima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Studij Rudarstva?

Mogu li inženjeri rudarstva raditi na naftnim busotinama ili su iskljucivo vezani za kopnene rudnike ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice