Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.014
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima par dana, beta 7.1.2 prew 2 je izasla od nekih 180mb, dobili smo fingerprint gesture i march sec patch, jos mi nema assistenta zato...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Jesi li isprobao Android Oreo? ili ti ga 8.0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Nisam jos, jos malo cu ostaviti 7.1.2 pa kad izadje stabilniji prew Android O cu skinut 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Jedino bitno je što je sada Doze postao full agresivan, kao Greenify...dosta toga u pozadini se sada drukčije izvodi

I ubacili su novi API za password manager aplikacije...aka ako netko koristi LastPass, moći će sada instalirati aplikaciju i ona će autofillat u bilo koji browser ili app.

I sitne promjene kod dizajna, ikone mogu biti kakve god na Play Storeu i napokon developer može koristiti svoj font u aplikaciji koji će se instalirat na uređaj, tako da se neće zamjenit Robotom ili sl.

Još se radi file manager umjesto Downloadsa, Do Not Disturb po aplikaciji i badgevi za aplikacije (outofthebox)...lockscreen sada više liči na always-on

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 11:43 (Mitch).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Huawei Nexus 6P

Pricas o android o ili...?

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Android O da... mada cemo vidit jos dosta promjena kroz prev...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Da ali sam jako razočaran s promjenama ispod haube.

Izgleda da Googleovi developeri ne znaju hendlat telekomunikacijske probleme.....tko god koristi HSPA+ ili LTE sa polovičnim signalom imat će 60% baterije na raspolaganju.

Jednostavno se čini da radio i njegovo gašenje stvaraju najviše problema.

Trenutno na 6P 7.1.2 imam 1:50h SOT....tragično. Na airplane mogu doć do 3h. Također imam onaj bug da mi se telefon gasi na 20-30%...a nemam u HR garanciju gdje sam do jeseni pa ću valjda morat platit zamjenu batke.

Može li mi netko reći tko je kupio 6P u HR, gdje mu je ovlašteni servis? Agram/Smartson ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kakve su sanse da 6p dobije android 8?

16 godina
Torent kaže...

Kakve su sanse da 6p dobije android 8?

Pa već je dobio preview.

Ići će najmanje do 8.1

9 godina
odjavljen

Koristis ga? Ne vjerujem da je za vsakodnevnu upotrebu jos....

16 godina

Nije mi se dalo gazit....već sam dugo bez clean installa, ima 5 mjeseci.

Ali kažu da je ok za daily.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Da ali sam jako razočaran s promjenama ispod haube.

Izgleda da Googleovi developeri ne znaju hendlat telekomunikacijske probleme.....tko god koristi HSPA+ ili LTE sa polovičnim signalom imat će 60% baterije na raspolaganju.

Jednostavno se čini da radio i njegovo gašenje stvaraju najviše problema.

Trenutno na 6P 7.1.2 imam 1:50h SOT....tragično. Na airplane mogu doć do 3h. Također imam onaj bug da mi se telefon gasi na 20-30%...a nemam u HR garanciju gdje sam do jeseni pa ću valjda morat platit zamjenu batke.

Može li mi netko reći tko je kupio 6P u HR, gdje mu je ovlašteni servis? Agram/Smartson ili nešto drugo?

Ja sam u Neutrinu kupio, ako se ne varam sluzbeni servis je Agram, ali imam 24MJ EU garanciju...
Ugl. 1:50, neznam kako tako malo mozes imati, ja imam na LTE po 3, 3:30 nekad i 4 SoT ako bas idem do 1% baterije...

16 godina
Da al ja sam telefon kupio čim je izašao i gazim ga žešče svaki dan....meni je svakih 12h na punjaču zbog takvog korištenja.

Zato je vjerojatno batka i otišla, ali i čitam da svi imaju problema i da rade RMA telefona.
14 godina
Ja ga imam od 10.mj 2016 i meni je baterija skroz dobra. Na 7.1 sam ima oko 4:30h, a sad na PureNexusu+Elemental X oko 5-5:30h.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Moguce da su ti prvi modeli iz tvornice izasli sa greskama?
Ja sam svoj kupio negdje sredinom lipnja, do sada nisam ni jednu jedinu gresku vidio da ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Moj je studeni 2016 i još nema problema.

Grennify ne radi dobro kako treba. Uglavnom zamrze aplikacije i za par 5 min dalje oživi non-stop. (uglavnom FB i messenger)

0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

Moguce da su ti prvi modeli iz tvornice izasli sa greskama?
Ja sam svoj kupio negdje sredinom lipnja, do sada nisam ni jednu jedinu gresku vidio da ima...

Ma nije nego jednostavno godinu i pol je vijek batke...to je normalno danas nažalost.

Istu stvar sam imao na S6, Note 4 i Nexusu 5, iPhone 5.

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Nek mi traje do Pixela 2, taman se sa broda vracam pa ce biti soldi za njega 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima li neko problem sa 7.1.2 na google maps, išao sam nedavno van države i totalno sam se pogubio jer nije dobro očitavao moju lokaciju. Sada sam se vratio i sjedim u sobi on očitava par kvartova dalje. Prije je radilo sve kako treba. 
Samo da znate za to, možda nekoga zezne kao i mene. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Evo sada sam isao pogledati i radi tocno, nedavno sam bio u Ljubljani pa mogu reci da mi je i tamo radilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

I kod mene radi tacno.

13 godina
mujog kaže...

Ima li neko problem sa 7.1.2 na google maps, išao sam nedavno van države i totalno sam se pogubio jer nije dobro očitavao moju lokaciju. Sada sam se vratio i sjedim u sobi on očitava par kvartova dalje. Prije je radilo sve kako treba. 
Samo da znate za to, možda nekoga zezne kao i mene. :D

Jesi li možda napravio offline mapu prije nego što pređeš državu? Učitavaš ih tj. pohraniš pa lociraš.

Ne treba ni mobilni data i wifi.

13 godina
Huawei Nexus 6P

Izašao službeni update na 7.1.2

1 0 hvala 1
15 godina
Imam 5x, ali vidim da se tu piše također o novom azuriranju na 7.1.2. Dali ima sta novo osim onog fingerprint gestura? Dali su mozda popravili bateriju, buduci da nisam sada bas zadovoljan na 7.1.1 (3.5h SOT)?
14 godina
Huawei Nexus 6P

Nakon ciste instalacije stock roma(7.1.1/7.1.2) koliko vam memorije ostane prazno na 32GB modelu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Neo dD. kaže...

Nakon ciste instalacije stock roma(7.1.1/7.1.2) koliko vam memorije ostane prazno na 32GB modelu?

To ti pouzdano ne mogu reći dok ne izađe factory image 7.1.2.

Trenutno imam hrpu appova i slike pa mi je ostalo cca 18gb.

16 godina
Neo dD. kaže...

Mislim da ti je oko 26.5....toliko bar meni uzme na 64GB (5.5GB)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 21:39 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ljudi moze preporuka, trazim neki powerbank od 10000 do 20000mah cca s Amazona ili negdje drugdje da narucim, i kojeg proizvodjaca preporucujete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Aukey.... Moja preporuka...
16 godina
Rodić kaže...

Ljudi moze preporuka, trazim neki powerbank od 10000 do 20000mah cca s Amazona ili negdje drugdje da narucim, i kojeg proizvodjaca preporucujete?

Novi Xiaomi je odličan.

http://www.mi.com/my/pb10000pro/

10000 mAh je al ima USB-C i jako je brz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 18:39 (Mitch).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice