Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 194.995
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Nexus 6P

Manual camera, ProShot (ta se valjd plaća ali ima demo i jebena je)?

13 godina
neaktivan

Ha ne dopusta mi dulje od 1/5 sekunde nijedna.. Bas me cudi

youtube.com/mislavbusic
12 godina
neaktivan

Cudno, može bit da je tako zapisano u libsima da nemre dalje, ili je hardverski. Al čudno...

13 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Pa da, zato baš i tražim neku koja bi mogla neki long exposure nabacit :/

youtube.com/mislavbusic

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako je harverski limit, a po svem sudeći je teško ćeš onda naći, ove long exposure aplikacije obično smanje rezoluciju na 2mp ili 1080p, što i nije neka fora...

13 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Slozio sam jednu recku za Nexus 6P, pa ako nekog zanima nek baci oko :)

Ako vas sto zanima ili je nesto nedorečeno, slobodno recite pa da popravim ili dodam u pisanu recku koja stize uskoro ;)

youtube.com/mislavbusic

5 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...

Slozio sam jednu recku za Nexus 6P, pa ako nekog zanima nek baci oko :)

Ako vas sto zanima ili je nesto nedorečeno, slobodno recite pa da popravim ili dodam u pisanu recku koja stize uskoro ;)

Pa okolo ljudi pričaju da je 6P odličan, al čitajući tvoj rivju imam dojam da nisi nešto oduševljen nexusom, izuzev kamerom za koju veliš da je odlična, s tim se slažem, 6P radi brutalne fotke..

13 godina
neaktivan

A čuj, kriterije rangiram po cijeni uređaja. Nije on loš aparat, al moram bit malo oštriji. Meni se sviđa i dobar je, al ima očiglednih nekih nedostataka koje sam naveo..

youtube.com/mislavbusic
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

A čuj, kriterije rangiram po cijeni uređaja. Nije on loš aparat, al moram bit malo oštriji. Meni se sviđa i dobar je, al ima očiglednih nekih nedostataka koje sam naveo..

Kak Ajfuna ispljuval onda, daj nagovori Krešu da 7icu ti radiš 

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
EchoOne kaže...

Kak Ajfuna ispljuval onda, daj nagovori Krešu da 7icu ti radiš 

Hahaha, suzdrzao bi se donekle kao s Lumiom 950XL :)

youtube.com/mislavbusic
9 godina
neaktivan
Pozdrav svima!
Planiram kupnju Nexusa 6p vec nekoliko tjedana i vidio sam super ponudu na amazon.it . No, problem je u tome sto prodavac ne dostavlja u Hrvatsku. Znate li mozda je li to neka nova odluka prodavača, jer vidio sam da je već nekolicina ljudi kupila uređaj sa talijanskog amazona, ili možda gledam nekog krivog prodavača?

Ako može, molio bih i uputu na neko drugo povoljno prodajno mjesto uređaja.

Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

to im je neka nova shema, neznam sto smo im se zamjerili. Ja sam kupio bas od amazona, oni salju, ali mislim da nemaju bas ono naj naj bolje ponude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Zna li netko možda koji servis bih mogao koristiti ukoliko 6p doživi nekakav kvar?

0 0 hvala 0
16 godina
flesha.king kaže...

Zna li netko možda koji servis bih mogao koristiti ukoliko 6p doživi nekakav kvar?

mislim da agram, ali nisam 100

15 godina
neaktivan
Jel zna mozda netko jel ima 6p u santa domenici,vidim online da imaju 5x
[ Battle.net: Wrba#2337 ] [ Steam: tw3ez ]

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Nexus 6P

Nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

Dobio maloprije update za travanj. Sviđa mi se što dolazi svaki mjesec i nadam se da će ostati tako barem 2-3 godine dok ne kupim tada aktualnog nexusa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ekipa idem na put za koji tjedan u centralnu EU (njemacka, svica) i gledam cijene po njihovim trgovinama, moze se naci za oko 540 CHFr ili 520 evra uglavnom oko 3700kn. Trenutno koristim Nexus 5 i zadovoljam sam s njim kroz ove dvije godine i nikakvih problema osim sta mu je baterija pocela slabit i tipka za power zna poludit. 

Pretpostavljam da za ove pare i nema bas nekakve konkurencije ? Vidim da ga hvale na sve strane i meni osobno jako pase ovaj cisti Android. Uglanvom biste li preporucili ovaj mob i danas ili ima nesto drugo na trzistu da pogledam ? Kako stoje stvari sa novim Nexusom, jeli uopce planiraju izbacit sta na jesen ? 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
JackD kaže...

Ekipa idem na put za koji tjedan u centralnu EU (njemacka, svica) i gledam cijene po njihovim trgovinama, moze se naci za oko 540 CHFr ili 520 evra uglavnom oko 3700kn. Trenutno koristim Nexus 5 i zadovoljam sam s njim kroz ove dvije godine i nikakvih problema osim sta mu je baterija pocela slabit i tipka za power zna poludit. 

Pretpostavljam da za ove pare i nema bas nekakve konkurencije ? Vidim da ga hvale na sve strane i meni osobno jako pase ovaj cisti Android. Uglanvom biste li preporucili ovaj mob i danas ili ima nesto drugo na trzistu da pogledam ? Kako stoje stvari sa novim Nexusom, jeli uopce planiraju izbacit sta na jesen ? 

Mobitel je odilican, ja sam imao Nexus 4, 5 i sad sam na 6p i konacno je ova verzija da mozes reci da ima sve super, ekran, baterija, kamera, performanse. Ima sad vec i malo boljih mobitela tipa s7 edge, ali nista mu ne konkurira kod cistog vanilla rom-a. Kaj se tice novog nexusa, mislim da sam vidio da ce biti od HTC-a i to vjerojatno na sliku najnovijeg HTC 10... nista nije potvrdeno za sad... 

10 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Jedan kratki osvrt nakon par dana korištenja Nexusa 6P.
Prednosti - Odličan AMOLED ekran, prednji zvučnici, vrhunska kamera…čak i po mraku se može „ubost“ dobra fotografija i shema je slow motion video.
Mane– na direktnom suncu je skoro neupotrebljiv čak kada se do kraja poveća brightness , grije se u božiju mater, a nakon 10-ak minuta igranja zahtjevnijih igara već počne malo trzati jer 810-ka spušta takt procesora, klizav ko jegulja, troši bateriju ko lud no zato je Quick charge ga napuni u cca. uru vrimena od 0 do 100.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 23:21 (btime).

0 0 hvala 0
16 godina
Svasta, meni ne prelazi 37-45 u full loadu, a to se ni ne osjeti pod prstima.

U igrama sam imao problem, ali to ti je do kernela. Nisu sve igre optimizirane za 810....dapace cak na S7 Edge neke su neigrive zbog laga.

A sunce...amoled ko amoled...ja ga osobno volim samo kad je mrak...IPS all the way...stavi ElemX kernel.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina

Kupio sam prije par dana Nexus 5X.U kutiji sam dobio samo usb-c to usb-c kabel što mi je problem jer nemogu ga spojit na pc niti koristiti eksternu bateriju.Zna li netko gdje se može kupiti usb-c to usb kabel u Hrvatskoj te ako mi može poslat link.I je li utor na mobitelu jednak onome na iphonu 6?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 14:37 (The_K).
16 godina
Apple ima Lightning. Novi Androidi imaju USB-C. Ako se ne varam, imaš u Linksu, Svijetu Medija, Sancta Domenici, Protisu...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
Mitch kaže...
Apple ima Lightning. Novi Androidi imaju USB-C. Ako se ne varam, imaš u Linksu, Svijetu Medija, Sancta Domenici, Protisu...

Ne uspijevam pronaći u navedenim dućanima, možeš li mi poslat direktan link na proizvod?

EDIT: bio danas u sancti domenici i tamo nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 16:04 (The_K).
14 godina
neaktivan
Da se nadovezem na ovo, posto planiram u skorije vrijeme Nexusa 6P uzeti sa CU, vjv 6 mj ili 7. dali isto ima samo sa type c to type c?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
6P dolazi sa USB C to A 3.1
Mali je kabel doduse
13 godina
neaktivan
btime kaže...

Jedan kratki osvrt nakon par dana korištenja Nexusa 6P.
Prednosti - Odličan AMOLED ekran, prednji zvučnici, vrhunska kamera…čak i po mraku se može „ubost“ dobra fotografija i shema je slow motion video.
Mane– na direktnom suncu je skoro neupotrebljiv čak kada se do kraja poveća brightness , grije se u božiju mater, a nakon 10-ak minuta igranja zahtjevnijih igara već počne malo trzati jer 810-ka spušta takt procesora, klizav ko jegulja, troši bateriju ko lud no zato je Quick charge ga napuni u cca. uru vrimena od 0 do 100.

Ne znam koliko pratiš mobilni svijet...ali za 810 su se knjige napisale...810 je bio i bit će do sad najveći promašaj bez obzira na ove dušebrižnike koji i dalje varaju ovaj napaćeni narod..., negdje sam pročitao da jedna od modela Snapdragon 6xx ima isto takvih problema.

Nemoj igrat igrice i riješen problem.

Sva sreća pa 820 radi kak spada!!

Mitch kaže...
Svasta, meni ne prelazi 37-45 u full loadu, a to se ni ne osjeti pod prstima.

U igrama sam imao problem, ali to ti je do kernela. Nisu sve igre optimizirane za 810....dapace cak na S7 Edge neke su neigrive zbog laga.

A sunce...amoled ko amoled...ja ga osobno volim samo kad je mrak...IPS all the way...stavi ElemX kernel.

Misliš da će mu biti lakše ako zna da S7 edge trza!! Ne ćitam da se ekipa na podforumu S7 žali!!

16 godina

Pa kad nemas S7 i nemas pojma o Android developmentu

Libovi za 820 i 810 nevaljaju na 6.0

I nisi mogao ćitati kad taj glagol/radnja ne postoji...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 13:33 (Mitch).
14 godina
odjavljen
Huawei Nexus 6P

Iz mog osobnog iskustva (dakle nije znanstveni test), M9 i Z5c koje sam imao, oba su imala Snap810 i nisu imali problema u igrama, a pogotovo u everyday taskovima. Z5c se nije grijao nikako, M9 malo topal od iza ali sve u granici normale.

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Iz mog osobnog iskustva (dakle nije znanstveni test), M9 i Z5c koje sam imao, oba su imala Snap810 i nisu imali problema u igrama, a pogotovo u everyday taskovima. Z5c se nije grijao nikako, M9 malo topal od iza ali sve u granici normale.

Ne vrte zadnji kernel pa zato..vjerojatno si ih koristio na Lollipopu.

Provjereno je bug u tome da se na 6.0, 6.0.1 ne koristi GPU od 810, 820 u igrama, jednostavno je. Pomaze malo ako se upali Force 2D/3D GPU rendering, ali nedovoljno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice