Huawei Mate 10 izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 427.463
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Huawei Mate 10

jucer stiglo, VIP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Huawei Mate 10
jos nije, Sancta Domenica
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Huawei Mate 10

Android P za M10P ako se netko zeli igrati s instalacijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3dfx kaže...

Za Kinesko tržište...i nije se pametno s tim zajebavat. To je previše nestablno da bi se išlo instalirat.

9 godina
neaktivan

Kakva vam je baterija na 137?

Meni ode do 10 posto preko noći... 

7 godina
R36 kaže...
3dfx kaže...

Za Kinesko tržište...i nije se pametno s tim zajebavat. To je previše nestablno da bi se išlo instalirat.

ma ne mozes nista zajebat ako nas sta radis :)

7 godina
bavarac10 kaže...

Kakva vam je baterija na 137?

Meni ode do 10 posto preko noći... 

ista kao i prije

14 godina
Huawei Mate 10

Uzeo sam sebi Huawei P smart. Ugodno iznenađen. Za mid range/budget mobitela, prema recenzijama jedan od najboljih na tržištu.

Da li još netko ga ima, jer pada pod p10 seriju. Malo je jači od Lite verzije.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Ekipa, jel netko koristi Strava aplikaciju na Mate 10 Pro..?

Već nekoliko puta dok bicikliram, uopće mi ne pokrene nakon pauze i onda kad otvorim aplikaciju, samo mi napravi ravnu crtu od zadnjeg stajanja do mjesta gdje se nalazim.

Katastrofa. Jučer sam napravio cca 100 km i naravno da mi je čak dvije ravne crte napravio i nisam htio sejvat aktivnost. Jel se treba negdje uredit da Strava radi u pozadini jer imam feeling da kad želim pogledat koliko sam km napravio, kao da ju nanovo pokreće..tj kao da se ugasila.

0 0 hvala 0
8 godina
Battery - Launch i stavi Stravu na manual i upali sve opcije.

Pomaže da ugasiš ekran dok si u aplikaciji (bez izlaska)
17 godina
To je tajna super autonomije na Mate - agresivni battery management?

0 0 hvala 0
13 godina
ja koristim endomondo i nema problema.
jesus_tm1
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Čitam sve te komentare o super SOT-u i kak je baterija predobra a pogledajte moju.

Ja nemogu dobit 5 sati sot-nikako(uključene wifi, gps i aplikacije ne gasim)

Koristim face i instagram,

0 0 hvala 0
7 godina
bavarac10 kaže...

Čitam sve te komentare o super SOT-u i kak je baterija predobra a pogledajte moju.

a koliko ti traje baterija dana od 100>0?

iako ti je SOT nizak, ne bih se previse opterecivao sa time, to je ionako meh statistika, i ovisi koliko i kako koristis telefon.

napuni mobitel, i ostavi ga 7 dana, pa ces imati 23 sekunde SOT 

meni se krece od 48h do 60h baterija, a SOT od 4h do 8h, zavisi koliko i kako koristim mobitel koje dane

napuni ga na 100%, ukljuci sve moguce konekcije i aplikacije, i preko noci si upali neki film na loop, pa pogledaj ujutro na koliko ti je posto baterija

takoder u postavkama baterije ti pise koji app ti trosi najvise, pa provjeri da nema neka aplikacija koja trosi extremno bateriju, a ne bi trebala

9 godina
neaktivan
Jučer u 21:30 na 100 posto, sad u 16:38 na 42 posto uz dva sata sot, dva dana mi ne izdrži nikako.. 

8 godina
Daj nam screenshotove battery usagea da vidimo o čemu je riječ
10 godina
neaktivan
Moja danas,od 7 ujutro do sada,obično bude oko 8h.

Pozivi WhatsApp, viber, mail igrica, par slika.

129 sw

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
robogo kaže...

7 godina
neaktivan
Stigao firmware 137 za ht-ovce

1 0 hvala 0
10 godina
@Bavarac10

I meni je tako bilo dokle god sam imao uključen 4G, na 3G mi traje i traje...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2018 12:20 (Bgang).
10 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

FB je poznat ko žderač baterije ali baš toliko....ja bi to nosio na servis,ako se ne radi o vremenskom rasponu od oko 24h

137 je out,pomoz bog
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2018 14:17 (saintmarcus9).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3dfx kaže...
bavarac10 kaže...

a koliko ti traje baterija dana od 100>0?

iako ti je SOT nizak, ne bih se previse opterecivao sa time, to je ionako meh statistika, i ovisi koliko i kako koristis telefon.

napuni mobitel, i ostavi ga 7 dana, pa ces imati 23 sekunde SOT 

meni se krece od 48h do 60h baterija, a SOT od 4h do 8h, zavisi koliko i kako koristim mobitel koje dane

napuni ga na 100%, ukljuci sve moguce konekcije i aplikacije, i preko noci si upali neki film na loop, pa pogledaj ujutro na koliko ti je posto baterija

takoder u postavkama baterije ti pise koji app ti trosi najvise, pa provjeri da nema neka aplikacija koja trosi extremno bateriju, a ne bi trebala

Ne bi se slozio s tobom kolega, "ne bi trebale aplikacije trositi extremno bateriju". Prva na listi je instagram, drugu bi stavio soundcloud koja uz 4g doslovno mi jede bateriju bez da mi je ekran uključen te onda bi stavio facebook.
Ja sam isto imao problema kao i kolega s malim SOT, ali ja sam odmah od pocetka stavio sve app na manual launch i sve sam sam kontrolirao. Nakon toga je slijedio full format i clean mobitela. Sve na novo instalirao, sve ostavio na automatski, sad mi je SOT uredan i u idle mode ne cucla vise toliko. Nakon mjesec dana tako automatskog launch mode za sve aplikacije mi je poceo izbacivati upozorenje instagram jede bateriju u pozadini, tek onda sam stavio samo tu aplikaciju na manual launch da se ne vrti vise u pozadini i pripomoglo je. Ali definitvno bi prvo dao uređaju da sam kontrolira pa tek kad izbaci obavijest da se mozda prebaci u manual mode i poriktat si kak hoces. Moj rekord je bio sa 100% dosao mi je na 20tak% baterije imao sam 33h od kada je skinut s punjaca te 8 i pol sati SOT. Nije to uopce do mobitela i ne treba ga nositi na servis, to je sve do ne ispeglanih aplikacija koje jedu bateriju bezveze i drze mobitel upaljenim da radi u pozadini ko lud. Puno mi je pomogla AccuBattery aplikacija i vidi se tocno koja aplikacija ti pojede bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 19:58 (Iron13).
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Zanima me da li ovaj mate ima problem sa screen dimmingom, kao što je imao moj mate 8...ozbiljno razmišljam da ga uzmem, ali ako se to pojavljuje i na ovom modelu onda ništa odo toga, jer me to jako nerviralo na mati 8.....iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
riverside kaže...

Zanima me da li ovaj mate ima problem sa screen dimmingom, kao što je imao moj mate 8...ozbiljno razmišljam da ga uzmem, ali ako se to pojavljuje i na ovom modelu onda ništa odo toga, jer me to jako nerviralo na mati 8.....iskustva?

Nisu to riješili ni na P20 modelima tako da vjerovatno je isto i na Mate 10

13 godina
neaktivan
bavarac10 kaže...
robogo kaže...

Kolega napravi hard restart...i instaliraj sve ispočetka.

Bgang kaže...
@Bavarac10

I meni je tako bilo dokle god sam imao uključen 4G, na 3G mi traje i traje...

Najbolje da stavi na 2G. Nije poanta mobitela sve isključit kako bi ti baterija dugo trajala. Poanta je sve koristit u skladu sa svojim potrebama.

10 godina
Dovoljna mi je brzina i na 3G
17 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

U gornjem desnom kutu na mate 10 pro, pojavila mi se neka crtica, izgleda kao da je izgrebano i kad se prođe noktom osjeti se kao da postoji prijelaz. Taj nazovimo to "rez" je oko 2 milimetara dug, sad me zanima da li postoji negdje da se to tipa ispolira ili sl. Čuo sam da negdje u Zagrebu tipa Arena centar, Avenue mall ili City centar postoji neka nova "tehnologija" tipa neki premaz s kojim pređu valja preko tog ogrebanog i to se nakon zahvata ne vidi. Imao sam prije onu foliju na ekranu koja je došla sa mobitelom, ta folija mi se isto malo izgrebala pa sam ju maknuo i stavio onaj smart flip cover, međutim nekako se ta crtica uspjela pojaviti na mobitelu iako ne znam na koju foru, kakva je to "sila" morala biti.

Sad sam stavio onog staklo koje ne ide do ruba za prvu ruku dok ne rješim nešto, jer ona zaštitna stakla koja idu preko cijelog ekrana imaju ljepilo samo po rubu i kad se zaljepe odma ako malo jače pređeš prstom otpadnu. Sad naravno kako sam stavio to staklo flip cover se ne može zatvoriti do kraja. Pa sam planirao ponovo staviti ovu foliju da bar štiti od tih ogrebotina nakon što zakrpam taj "rez". Da li netko zna gdje se to može popuniti odnosno maknuti te ogrebotine u Zagrebu? U kojem centru / trgovini i na koju foru to rade? Gledao sam nešto po internetu da rade sa nekim pastama, ali mislim da to nije to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 11:57 (crash11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Huawei Mate 10

AOD na Mate 10 Pro prikazuje sve notifikacije kao Samsung ili samo poruke/pozive?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samo pozivi poruke i mail app
15 godina
neaktivan
Huawei Mate 10

Evo i ja jučer uzeo mate 10 pro u tele 2. Plaćam dodatnih 19kn za slucaj da se razbije staklo. Telefon je vrh.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice