Vip L09 jos nije dobio update na 127.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da je netko ovdje govorio da ima L09 iz vipa, na kojoj je verziji ako nije tajna ?
I btw., galinjo24 jesi update dobio klasično preko ažuriranja ili si ga dobio u HiCare ?
Mislim da je netko ovdje govorio da ima L09 iz vipa, na kojoj je verziji ako nije tajna ?
I btw., galinjo24 jesi update dobio klasično preko ažuriranja ili si ga dobio u HiCare ?
Klasicno preko azuriranja(T-com),kolega ima uređaj kupljen u slobodnoj prodaji i nije jos dobio,heh prije je tcom bio jako spor u azuriranju ocito su se popravili;-)
mozeli mi tko reci ista o tom mate 10 pro dali je to dobar izbor ili ne ili je not 8 bolji..
mozeli mi tko reci ista o tom mate 10 pro dali je to dobar izbor ili ne ili je not 8 bolji..
imas na stranicama ispred hrpu osvrta ljudi koji imaju mate 10 pro
note 8 je bolji, jel bolji za tvoje potrebe to moras sam vidjet
note je veci i tezi, ima bolji ekran i kameru, ima olovku
mate je ljepsi, manji i laksi, ima bolju graficku i brzi fingerprint skener i bolju bateriju
Jel bi uzeli mate 10 pro ili mate 10 obicni kad bi imali prilike?
Jel bi uzeli mate 10 pro ili mate 10 obicni kad bi imali prilike?
da sam mogao birati uzeo bih obicni, meni osobno je bolji telefon jer dobijes vise
3.5mm jack, sd card i 16:9 ekran, vecu rezoluciju i vecu povrsinu ekrana (vise sadrzaja se vidi, sto mi je za posao bolje nego pro verzija)
oled vs ips mi nije neka bitna prednost
jedino sto fingerprint odozada je bolje nego odnaprijed, ali to je samo stvar jednostavnosti
Ako mogu ja iz "donekle neutralnog kuta" gledišta nešto napisati !
Bolji Note 8;
- ima S-Pen, stvarno nezamjenjiv detalj onome tko će ga stvarno koristiti!
Lošiji Note 8;
- u dizajnu, prepreprepre visok za neki "normalan rad", moje skromno subjektivno razmišljnaje!
Bolji Mate 10 Pro;
- omjer stranica je skorom idealan, dizajn OS-a iznimno zanimljiv, out of box!
Lošiji Mate 10 Pro;
- nema "detalj" koji ga izdvaja nad drugim gadgetom, pogotovu kao Note!
Ukupno, Mati fali samo olovkica po mojem ali Notu fali "dimenzija" za normalan rad koliko je visok.
Imam ja Mate 10 pro.. al sad sam u Spanjolskoj a tamo ima samo Mate 10 obicni 128/6 pa sam mislio da ga piknem... A prodat mozes uvijek... Imam ja i Note 8 i V30 .. svaki je na svoj nacin poseban... Nemozes s nit jednim promasit.. ovisi koji brand ti vise odgovara.
vec si pitao i ljudi su ti odgovorili, nema potrebe da ponavljas
vec si pitao i ljudi su ti odgovorili, nema potrebe da ponavljas
slucajno
baterija je nevjerovatna
Dakle mali osvrt neko ko je imao Samsung note 3 uređaj
Dali mi išta fali s nota na HUAWEI Mate 10 pro ukratko ništa. Jasno da to je miljama teško uspoređivat, no govorim o sitnicama koje ističu note kao poseban uređaj u mobilnom svijetu.
Note ima olovčicu koju sam iskreno jako malo koristio. Ono što bi meni osobno pasalo bi bila izmjenjiva baterija koju sam imao u noteu 3 no i ovaj koncept ima svojih prednosti. Samsungov softwere je previše nakrcan bloatware. HUAWEI mate 10 pro ima isto bloatware mada taj software ima i nekog smisla.
Ukratko poklonik sam uređaja koji 'zasviraju za malo para', znam Samsung ima svoju publiku mada ako to gledam iz svog kuta preveć je para dat za nota 8 i uređaj koji nazovimo ima poslovnu publiku koja koristi sve blagodati tog mobitela nemože da izdrži cjeli dan na svojoj bateriji. Znam sad će neki spomenit da se uz takav uređaj kupi i power bank, zbilja mobitel od 1000 eura treba i taj detalj.
Osobno da sam imao izbor da nabavim mate 10 pro ili obični mate 10 izbor bi bio na ovom jeftinijem uređaju.
No evo i osvrt na uređaj kojeg koristim 15 dana.
Najprije da kažem koristio sam note 3 i nisam mjerodavan da ulazim u tančine samog uređaja.
Najpozitivnija stvar ovog mobitela je baterija. U ovih 15 dana mobitel mi doslovno ne izlazi iz ruku. Nije se desilo u ovih 15 dana da sam mobitel punio u toku dana.
SwiftKey je druga stvar koja me je oduševila, tipkovnica koja je čudo. Ukratko do sada sam uvjek koristio tipkovnice koje su dolazile s uređajem, SwiftKey je toliki odmak od onog što sam koristio da je to teško riječima opisat.
EMUI sučelje osobno mi je sjelo, jako dobro android iskustvo.
Propust
Posebno nešto što mogu izdvojit kao propust obzirom da sam došao s starijeg uređaja i navikao sam na HW tipke za navigaciju tako da mi to recimo fali.
Ukratko još uvjek proučavam mogućnosti samog uređaja. I uređaj me svakim danom nanovo iznenadi nekom svojom mogućnošću. Preporuka svima koju planiraju uzet ovaj uređaj, mobitel je odličan.
Imam ja Mate 10 pro.. al sad sam u Spanjolskoj a tamo ima samo Mate 10 obicni 128/6 pa sam mislio da ga piknem... A prodat mozes uvijek... Imam ja i Note 8 i V30 .. svaki je na svoj nacin poseban... Nemozes s nit jednim promasit.. ovisi koji brand ti vise odgovara.
eto ja sam se dvojmio izmedu ihpona x,nota 8 i toga mate 10 pro.i ako mi je zadnji bio huawe p9 za koji mogu rec da je doista bio krasan u svim segemtima rada,a isto tako i zvjercica,ali inace nisam ljubitelj ihpona x.pa sam uzeo ova dva u obzir,cak i ako su zenuli stvar s tim samsungima dobro da nisu spravili bananu od njih,em su ih uzduzili i stanjili nikako mi se ne svida taj stil ,i ako mi je not ostao onk nekako ,medutim su me u t comu nabrzak zeznuli pa mi uvalili mata pro 10,i mogu rec mobitel na prvu nije los,evo sve zahtjevne igre koje sam skinu testirao radi savrseno bez zagrijavanja pol sata kao da nisam ni igrao,dok recimo na samsungu evo recimo edg s7 moga sam nakon 20min,jaja da pecem..e sad jedino mi se na 10 pro ne svida to sto uz njegovih 128gb nepodrzava memor karticu,a ovako je uredaj solidan u rukama i osjeti se kvaliteta kako bih rekao,,,,toliko od mene lp
igrao sam se sa Huawei editorom pa evo par fotki, filteri i efekti
nije na nivou snapseeda, ali je sasvim dobar za neki brzi i jednostavan edit
i skuzio sam cool foru, kada se gledaju fotke, moze se sa prstom raditi "swipe" ljevo-desno po citacu otiska i tako pregledavati fotke, ne moras po ekranu
Je li baterija (pod)jednakog trajanja na Mate 10 i Mate 10 Pro modelima?
trebali bi da, nema nitko tu za sada Mate 10, pa ne znamo :)
meni neće listati slike preko otiska prsta,jel treba negdje u postavkama to nariktati?
meni neće listati slike preko otiska prsta,jel treba negdje u postavkama to nariktati?
ne radi ti na google photos, samo kad gledas gallery app od telefona
hvala
Pa ja koristim mate 10 pro, e sad ako je baterija ista kao na pro verziji od 4000mah onda bi trebalo e sad to opet ovisi tko je koliko na mobu i stalno radi s njim jer.....😎
Pa ja koristim mate 10 pro, e sad ako je baterija ista kao na pro verziji od 4000mah onda bi trebalo e sad to opet ovisi tko je koliko na mobu i stalno radi s njim jer.....😎
Mislio si reći da koristiš Mate 10, a ne Mate 10 Pro.
Imam mate 10 pro, vrhunski mobitel! :D
opet davim sa baterijom
SOT brutalan
ovaj puta u video izdanju, screen recording funkcija
opet davim sa baterijom
SOT brutalan
ovaj puta u video izdanju, screen recording funkcija
Po ovome sto pokazujes ispada da imas 25 sati sota, sto mislim da je nemoguce. Pogotovo da maximalni sot iznosi 3 dana.
Jel nisi ponistavao nesto ili pod to ubraja i always on pod sot??