Wheel na mišu

poruka: 7
|
čitano: 1.338
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wheel na mišu

Radi se o hp laptopu, Win 8, AutoCad 2013, Logitech bežični miš. Pri radu u AutoCad-u dvoklikom na kotačić miša ne događa se ništa, a trebao bi se dogoditi zoom extents. Nije da je nešto turbo bitno, ali ipak olakšava rad, osobito kad se navikneš od prije. Molim znalce za rješenje problema, hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wheel na mišu

U 24 sata nitko da ne odgovori...ccc

13 godina
neaktivan
Wheel na mišu

Meni na jednom mišu isto nije htio raditi, no skužio sam da treba tipku malo drugačije stisnuti, dva puta (kao i inače) ali sporije i jače.

Za svaki slučaj si pogledaj keyboard shortcuts u CAD-u, da se nije nesto izmjenilo (čisto sumnjam)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fala lokarda...

14 godina
neaktivan
Wheel na mišu

Ako si instalirao Logitech-ov software za miš, onda u njemu provjeri opcije. Obično se problem javlja i kod middle button opcijom u autocad-u i drugim sl. softwareima. Ako ništa ne uspiješ, deinstaliraj taj software ako ga imaš. Moralo bi raditi.

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam taj software, tamo je za middle button namještena opcija middle button, kao sam vidio na jednom forumu, i ne radi. Ustvari, ne radi ništa što namjestim na middle button, osim zoom in ili out. U cad-u je opcija mbuttonpan 1, inače ako je 0, ne radi.

13 godina
neaktivan
Wheel na mišu

Probaj spojiti ako imaš neki drugi miš, ako s njim radi, znat ćeš da je li do miša ili je nešta drugo u pitanju...

*edit* probaj i deinstall Logiteh software-a, ali sa nekim uninstallerom tipa RevoUninstaller ili neki treći...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 8:53 (skoosha).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice