Virtual & Photoshop Tuning - Cars
- poruka: 617
- |
- čitano: 201.719
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
fico ocel sta bit od onog tuniga,sorry sto sam dosadan
novi radovi:
mercedes mi je opet mutan
Prijatelju nauči se ti spustiti auto kako treba i promijeniti felge, dalje ništa ne diraj dok to ne savladaš. Bmw ti izgleda kao da je šupalj dplje, da nema dno, to ti je od spuštanja ostalo, isto mu tako fali sjena. Kut felgi ti nevalja jer su obje izvan perspektive auta. Ovo dalje što si radio neću ni komentirati jer je katastrofa, samo ću ti reći okani se naljepnica jer je to seljo tuning
Slušaj savjete....da mi je samo znati koliko samo ovo puta ponovio
BTW da li ti koristiš selekcije?
novi radovi:
mercedes mi je opet mutan
BTW da li ti koristiš selekcije?
da.
Ma samo slušaj savjete drugih i iskusnijih, dovest će te do tog da i ti neš naučiš ;)
Nije to tak teško kak se čini, samo savladat neke osnove na početku, malo se ufurat
i dalje ide samo od sebe ;)
znam, eto, ja mislio da sve znam, sve sam naučio, a ustvari još ne znam ni felge promijenit kak spada xD
EDIT: jel ovo valja kaj?
Tako se počinje Kada spuštaš auto pripazi da zacrniš ostatke podignutog auta dolje kod guma, nadam se da vidiš o čemu pričam, da ne izgleda kao da auto nema pod. I zadnja felga ti je flat, fali joj dubine. Probaj naći neke druge felge. Evo ti link Flickr: Forged Dst's Photostream
Ovdje imaš hrpu felgi i odličnih pozadina na velikim rezolucijama
Koliko vidim ovdje si koristio felgu sa bbsove stranice. Nađi na ovoj stranici koju sam ti dao kut koji odgovara i stavi prenju felgu ispred i zadnju iza zajedno sa gumom
Evo jedan moj "morski". Inače, ovo je moj prvi rad. Komentirajte!
Za prvi rad je ok, probaj selektirati sa Pen Toolom
fico ocel sta bit od slike onog dzipa
Evo jedan moj "morski". Inače, ovo je moj prvi rad. Komentirajte!
Samo si nalijepio morske slike na auto koje su još flat. Idu i preko otvora i svega, uopće ne prate oblik auta...
Možete mi reć koji photoshop koristite,pa možda i ja probam
CS4
Evo moj zadnji rad-ovi. Full brush. Ovo je moja vizija novog BMW M5 u rally i clean verziji
Daj pošalji koji tut po kojima si radio full brush radove, zakon su ti.
Evo moj zadnji rad-ovi. Full brush. Ovo je moja vizija novog BMW M5 u rally i clean verziji
Presavršeno, samo što mi na Clean verziji stražnja felga ne odgovara
Daj pošalji koji tut po kojima si radio full brush radove, zakon su ti.
Nema tutova, gledaš pravi auto i gledaš na kosinama zaobljenim dijelovima kako se šta reflektira i crtaš po nekoj procjeni. Moj brush je još daleko od relnog i dobrog. Samo vježba može nešto napravit
Presavršeno, samo što mi na Clean verziji stražnja felga ne odgovara
Neznam meni izgleda uredu
malo se skoncentriraj na središnji dio felge i vrata pa ces vidit da je ravnina automobila pod malo većim kutom od kuta ravnine felge
malo se skoncentriraj na središnji dio felge i vrata pa ces vidit da je ravnina automobila pod malo većim kutom od kuta ravnine felge
Misliš što je u minusu? Donji dio izbačen? To tako treba da bude
Misliš što je u minusu? Donji dio izbačen? To tako treba da bude
ne to... druga
ugl nema veze, cjepidlacim xD... ako skuzis skuzis ako ne dobro je, rad je odlican, svaka cast na trudu
loši ste, evo vam malo dobrih radova, gledajte i ucite!!!!! ima još
Morao sam ti lupiti TD, samo mi se 2 (slika) sviđa malo na "zelene" vuče (mislim na "zeleni pogon")
Ova treća ti je onako, kao što bi svaki tuner uradio na GT-u...
radovi su uredni, dotjerani i ne pretjerani kao sto vidim na ostalim linkovima-amaterizam, evo jos nekoliko radova
M6 ti je ok.
Polo ti je katastrofa, samo si mu nalijepio donji kraj od v12.
ali ovaj zadnji vw, san snova, mogao bi poslati sliku u vw, da razmisle o konceptu, jer ovo izgleda strašno dobro!!!!