E sad to izgleda već kao tekučina :) e sad, bilo bi fora da napraviš pjenu onako malo. Tipa, napraviš par mjehirića u drugom layeru, daš im transparenciju i narihtaš boju.. i onda sa particles-ima pobacaš po površini ili manualno.. I podloga, stol.. možda da je malo textura veće rezolucije..
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.625
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radim update stare animacije sa ljudskom anatomijom, pa evo par frame-ova iz novih animacija.
I podsjetnik na staru: http://dd3d.hr/human-anatomy/?lang=en
Dobro izgleda, sad malo baci diffuse i dobar si. Al ima tu još puno posla ako si planirao to za nešto upotrijebiti.
Kao netko tko radi sa zubima svaki dan, napravio si fantastičan posao, svaka čast.
Da, :) meni osobno izgleda kao umanjeni model, kao oni autići i igračke kad smo bili mali. Možda kut širine kamere je zaslužan za to.. ali super je svjedno.
impresivno :) osobno mislim da bi bilo bolje bez da se kamera trese
m95 degman fali nesto djelova na kupoli al to mi se nije dalo
Ma, taj kamera shake je bio više eksperiment :) Maknut ću ga za finalnu verziju...
Haha.. pa ti si expert za Photoshop, a ne za 3d programe onda :D
Samo fali da se pive "orose" onako. Inače super, izgleda dosta profesionalno.
Da, pokušavao sam u Cinemi da budu mokre ili "orose".. Ali nemam još tako dobre vještine u njemu... Prošle godine sam nešto slično isprobavao u 3Ds max + Photoshop.. nije mi išlo baš... Sad sa Cinema je druga priča... Dok gledam ostale radove na zBursh forumu, ja sam još 0 hehe. Makar to svi nekak kombiniraju zBursh -> 3ds Max + vRay -> Photoshop...
A da.. trebao bih neku texturu napraviti za to orošeno i onda naljepiti sa transparencijom i dodati možda normalmap iste texture na staklo..
Onaj posao za prešu otišao u ruke druge firme, kad nisi slao ponudu, sorry!
Ma jbg; nismo se poslje čuli, pa sam zaboravio opće na to.... A generalno sam i pretrpan tolko da ne bi ni stigao to riješit.
Radimo nešto za faks, pa da se malo pohvalim. xD
Auto je sa neta.
Izmjenjive baterije za EL automobile?
Bingo. ;)