Meni kad stavim cube u hypernurbs one tockice budu na kocki a ne na tom krugu sto nakraju taj hypernurbs napravi, evo slike
Mora ti biti selektana kocka kod hypernurbsa , i dodaj još segmenata .
.. mogli bi se prebaciti ovdje , jer samo spamamo .
Meni kad stavim cube u hypernurbs one tockice budu na kocki a ne na tom krugu sto nakraju taj hypernurbs napravi, evo slike
Mora ti biti selektana kocka kod hypernurbsa , i dodaj još segmenata .
.. mogli bi se prebaciti ovdje , jer samo spamamo .
Je li se moze u sketchup pro ubaciti kao slika obicna nekoga zida i onda na to nacrtat npr ogradu kapiju i tako. Modelirat kapiju na toj slici
Je li se moze u sketchup pro ubaciti kao slika obicna nekoga zida i onda na to nacrtat npr ogradu kapiju i tako. Modelirat kapiju na toj slici
Da
Odes na file/import i desnom donjem kutu oznaci "use as image". Onda odaberi sliku s kompa koju god hoces i stavis u velicini kojoj hoces u Sketch. Dalje, kak modelirati, valjda znas.
Ajde neka netko kaže kako mogu ubacit sketchup model u kerkytheu :/ ne može mi ga pronaći nikako
Ovde su ti oznaceni shortcutevi za Kerkythea, samo prvo skines to i stavis isto ko i onaj plugin za "fur" u folder. Ova prva ikona je za uvesti model.
kako se zove taj plugin?
I btw,odakle ti sketchup pro?kupio ili?
Taj plugin se zove Kerkythea exporter. Je, kupil sam (pro) na TPB-u.
Kad to stisnem,izbaci mi save as,i kad to stisnem,na desktopu mi se pojavi xml.document i šta sad trebam?kad taj xml ubacimu modele,ne pojavljuje mi se u modelima...
Kad kaj stisnes? Kaj ti uopce hoces? Da bi otvoril neki model samo u Kerky bez Sketcha, trebas imati KZX i XML datoteke, te texture u jednom folderu. To dobijes tak da kad model izvezes iz Sketcha, u Kerky ides pod "file/save scene" i to ti je to. Lakse ti je u samom Sketchu manevrirati s modelom i texturirati ga, nego u Kerky.
Kad kaj stisnes? Kaj ti uopce hoces? Da bi otvoril neki model samo u Kerky bez Sketcha, trebas imati KZX i XML datoteke, te texture u jednom folderu. To dobijes tak da kad model izvezes iz Sketcha, u Kerky ides pod "file/save scene" i to ti je to. Lakse ti je u samom Sketchu manevrirati s modelom i texturirati ga, nego u Kerky.
Ja želim model rendati u kerkythei
Ovaj prošli(slika gore) mi je brat ubacio,neznam kako....
Ovo pritisnes i exportira ti model direktno iz Sketcha u Kekry. Prije toga odaberes u koji folder da ti spremi one 2 datoteke i texture ako posle mislis otvarati model samo u Kerky bez Sketcha.
Evo kak, da sad ne idem snimati.
yebemti i sketchup i kerkytheu...kad to sve napravim,uđem u kerkytheu i neželi mi pronaći nijedan file...samo vidim foldere i kad uđem u jedan od njih u kojem je model-prazno
Uspio sam hvala ti
Ajd u ovu temu da ne spamamo.
Evo je još trebam doraditi :) s obzirom da mi je 13,mislim da sam dobar posao napravio za razliku od onih ''gamera'' :)
Možda jedan bazenčić desno od automobila, pust je prostor. Dizajn je dobar.
Evo je još trebam doraditi :) s obzirom da mi je 13,mislim da sam dobar posao napravio za razliku od onih ''gamera'' :)
Možda jedan bazenčić desno od automobila, pust je prostor. Dizajn je dobar.
Inače kuća je realna i uzeo sam nacrt od starog i precrtao u milimetar točno :) Bazen mogu ugurat al mislim da je tijesno i na nerednom mjestu...Ovakav prilaz još nije napravljen i neznam kako će se to izgradit :)
Da, sad vidim da nema prilaza do tog mjesta.
Nove sličice,ovaj put-soba :)
čovječe ti to štancaš na dnevnoj bazi, jel si toliki profić ili je u tom programu nešto jednostavnije radit,nego u ostalim 3d alatima.
jel to slika zrnasta,puna noisa zbog bug formata slika,ili se to tako dobije u tom programu?
Nažalost,zbog Bug-a je....inače slike su zrnaste zbog velike reze...Ne,nisam profić xD da,lakše je radit u sketchupu pa prebacit u kerkytheu..Ja sam od toga svega napravio stol,sobu, i monitore,vrata...Ostalo(tipkalica i zvučnici+kućište) su iz warehousea