Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.055.089
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli
nido kaže...

Pošto jako dugo nisam pravio nikakvu animaciju....odlučio sam iskoristiti onaj model normandy-a....ove velike brodove sam nabrzinu izmodelirao sam da vidim kak bi to sve štimalo.....animacija je zasad neuredna,ali bit će bolje ,nadam se.

link:

Lijepo je vidjeti animaciju za promjenu. {#}

Ja bi tu volio vidjeti malo shake-a:

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:26 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Još par sličica...rendanje ove animacije će potrajati{#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina

Podsjeća na 3DMark Vantage...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Tiger 2 wip .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
18 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Par tekstura koje cu vjerovatno koristiti za arapski projekt.

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Ja se malo igrao :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Jos se borim sa svjetionikom :D tj. sa morem /stjenama /nebom ali i render timeom :P ...

fak

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Tiger 2 wip .

Ljepo... budem ti morao ukrasti ideju :)

dex3108 kaže...

Ja se malo igrao :D

Cool, jos da dodas malo nepravilnosti bilo bih super jer takve kuce nisu bile tako "dobro/ravno gradene" :) 

blenderasi vidimo se na http://blender.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 20:00 (dexman).
16 godina
neaktivan
dexman kaže...
nixXxa kaže...

Tiger 2 wip .

Ljepo... budem ti morao ukrasti ideju :)

Prije par mjeseci sam izmodelirao tigera 1 , pa sa moram i dvojiku imat u kolekciji :P. Možda i sherman dođe na red.

Mali update .. .

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 21:43 (nixXxa).
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Stara drvena kola, teksture su napol zavrsene.

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

radeno po tutorijalu  vue + world machine ako nekog zanima evo linka

fak

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Znam da jesi, dobar model. Hehe gledam sliku i pitam se koja je to strojnica gore :) jer mg100/42 nije 100 posto :) Danas krecem i ja u modeling pa... pitanje: dali ces modelirati varove? ili postoji neki drugi nacin postici taj efekt? Iskreno vidio sam jedan tutorial u blenderu sa obicnim low poly meshom (plane object) koji je autor pomocu sculpt toolsa izmodelirao var.

17 godina
neaktivan
dexman kaže...

Znam da jesi, dobar model. Hehe gledam sliku i pitam se koja je to strojnica gore :) jer mg100/42 nije 100 posto :) Danas krecem i ja u modeling pa... pitanje: dali ces modelirati varove? ili postoji neki drugi nacin postici taj efekt? Iskreno vidio sam jedan tutorial u blenderu sa obicnim low poly meshom (plane object) koji je autor pomocu sculpt toolsa izmodelirao var.

Ono gore je M60-ka, ako se ne varam, jedno 20-25 godina ispred. :D

@Nixxa: Obožavam sve iz WW2 perioda, ako se smije znati, čemu svi ovi modeli? Odlično napreduju.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Testiram malo teksture pa je ovo ispalo :D Displacement mi nesto nece da radi ali ustimacu i to do kraja. Nadam se da cu do ljeta zavrsiti kompletnu scenu malog srednjevjekovnog gradica :D

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 23:18 (dex3108).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Danas sam skoro pa 2 sata radio na ovoj olovci (sa puno prekida) i na kraju mi se Cinema crash-a na neki skroz cudan nacin, znaci, nije ono standardno "Stopped working" nego sve ikone nestanu i samo stoje sivi okvirici. Ali eto ponovo pocnem. Evo napredka nakon pola sata.

Render settings:
GI: Sky sampler; 256 samples

AO: cisto crna-cisto bijela; min opacity 0%- max 100%; range 0cm-100cm; samples 64-256

AA 2x2 to 4x4; mitchel

ps: ko sto vidite, sive tekstura metala nevalja, pomoc nije na odmet.

ta ra ta ra
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 1:04 (dragan225).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
dexman kaže...

Ono gore je M60-ka, ako se ne varam, jedno 20-25 godina ispred. :D

@Nixxa: Obožavam sve iz WW2 perioda, ako se smije znati, čemu svi ovi modeli? Odlično napreduju.

Imao sam krizu 3d modeliranja jer sam se zaposlio , kad sam bio doma nije mi bio problem nešto modelirati jer sam imao vremena i inspiracije . Uglavnom volim nadopuniti koleciju sa nečim novim . Jedno vrijeme sam se osječao totalno izopčen iz 3d-a ... tražio sam blueprinte i nikako da počnem modelirati . Modele radim iz hobija i ništa drugo . Dobro ste primjetili za strojnicu :P . Neznam dali se sječate mojeg prvog "modela"(šesterokuta) u wingsu 3D.

varovi

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 2:52 (nixXxa).
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Malo bolja tekstura, ali mi se ne da napraviti onaj zadnji dio u HyperNURBS-ima nikako.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Vaši 3D modeli

Textura,sculptane u zbrushu 3.5mil poly-a onda ispecene na plane i u udk.Texture su za malu scenu koju pravim.

http://forum.unity3d.com/attachment.php?attachmentid=34007&d=1335719234

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 19:15 (ivanzu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala!! Sto se tice krize 3D hehe mislim da to dode svakome... sesterokut :) iskreno ukljucio sam se u temu 3d modeli negdje na "polovini stranica teme"  no sve je to dio procesa ucenja (ako si mislio na pocetke ili si mislio na varove hehehe).

16 godina
neaktivan
dexman kaže...

Hvala!! Sto se tice krize 3D hehe mislim da to dode svakome... sesterokut :) iskreno ukljucio sam se u temu 3d modeli negdje na "polovini stranica teme"  no sve je to dio procesa ucenja (ako si mislio na pocetke ili si mislio na varove hehehe).

Moji prvi modeli otprilike dvije godine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 20:39 (nixXxa).
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

anfibia (pol auto pol brod)znam da nije nesta al 15 minuta rada, razmislajm kak da sjedala napravim

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 10:18 (Luka Ivanković).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo jos malo.

Sad su HyperNURBS-i nestali, morao sam jer mi se nikako nije dalo pravit onaj zadnji dio u nurbs-ima. A nisam htjeo da koristim BOLE.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Najpoznatija puntarica na svitu xD. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Sjenica za arapsku mapu. Sad treba teksture radit, vec mi lagano zlo od tekstura :D

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Sjenica za arapsku mapu. Sad treba teksture radit, vec mi lagano zlo od tekstura :D

Znam kako ti je xD

btw ako je neko raspolozen za teksturu koze nek se javi treba mi tekstura za ovo iz slike xD

Ovo su 2 ista samo je u NURBS-ima promjenjeno sa n-gon na ono drugo zaboravio sam sta pise...

13 godina
protjeran

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dragan225 kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Znam kako ti je xD

btw ako je neko raspolozen za teksturu koze nek se javi treba mi tekstura za ovo iz slike xD

Ovo su 2 ista samo je u NURBS-ima promjenjeno sa n-gon na ono drugo zaboravio sam sta pise...

Kod ovakvih objekata uz dobru teksturu & materijal, važno je da površina bude izmodelirana na način da djeluje kao koža. To ti je recimo lagano napraviti u zBrushu, čas posla, a izgleda neusporedivo bolje. Kada pogledaš u stvarnosti kožne fotelje i kauče itd. možeš uočiti da imaju hrpu manjih nabora i nepravilnosti, a upravo to onda pomaže da model izgleda uvjerljvo. Ista stvar je sa plahtama, madracima, ručnicima itd...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 19:03 (Minoza).
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

To bi mozda mogao i sa displacement modifier-om i mapom napraviti, ako ima dovoljno poligona. I onda napraviti normal mapu iz toga.

0 0 hvala 0
17 godina
Tyberius_Prime kaže...

To bi mozda mogao i sa displacement modifier-om i mapom napraviti, ako ima dovoljno poligona. I onda napraviti normal mapu iz toga.

Poligona? koliko čitam, to su nurbsi, nisu definirani poligonina nego krivuljama:)

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dragan225 kaže...
Tyberius_Prime kaže...

Znam kako ti je xD

Kod ovakvih objekata uz dobru teksturu & materijal, važno je da površina bude izmodelirana na način da djeluje kao koža. To ti je recimo lagano napraviti u zBrushu, čas posla, a izgleda neusporedivo bolje. Kada pogledaš u stvarnosti kožne fotelje i kauče itd. možeš uočiti da imaju hrpu manjih nabora i nepravilnosti, a upravo to onda pomaže da model izgleda uvjerljvo. Ista stvar je sa plahtama, madracima, ručnicima itd...

zBrush sam probao nekih pola sata prije nekih pola godine i odustao. Mozda se vratim opet ali evo sta sam za sad dobio sa jos malo knife-a

Ali mozda pokusam sa zBrush-om. Ako ti tako kazes onda ti vjerujem :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice