Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.055.124
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fora mi je render ali mi je malo zbunjujuć u fotografskom smislu, vuće na makro pa nisam siguran jel to otok ili detalj na plaži.
Fora mi je render ali mi je malo zbunjujuć u fotografskom smislu, vuće na makro pa nisam siguran jel to otok ili detalj na plaži.
ustvari je to poplavljena planina, idući put ču probati nešto bolje napraviti da se bolje razumije. Gledao sam samo na mali render preview pa se baš nije vidilo jasno šta će ispast pa sam pogađao. A da idem renderati svako toliko nebi scenu napravio za svoga života na svom ultra brzom računalu.
ustvari je to poplavljena planina, idući put ču probati nešto bolje napraviti da se bolje razumije. Gledao sam samo na mali render preview pa se baš nije vidilo jasno šta će ispast pa sam pogađao. A da idem renderati svako toliko nebi scenu napravio za svoga života na svom ultra brzom računalu.
Ma ok je u principu, shader na vodi me malo zbunio ja mislim, ovaj uzorak na vodi je dosta velik u odnosu na planinu, možda mi se čini doduše jer je mala slika. Ne bi bilo loše nit malo vegetacije piknut gore.
I nakon malo igranja u PS-u.
probaj za refleksijsku površinu i osvjetljenje neki studijski hdri. Nešto ovakvog.
I nakon malo igranja u PS-u.
Malo kičasto IMHO.
Don't get me wrong. Tehnicki je manje više OK, malo je refleksija tj. taj sjaj štagod prejako. Ali sam dizajn je slab po meni. I ovo THE dizajner zvuci malo pretenciozno (al to spada pod glupi tekst :) ). Malo smiri blještavilo i napravi tekst nekako smirenijim.
Ako zanemarimo glupav tekst dobra vjezba samo bi ja to malo primiro.
Ma tekst je bezveze, jer bi trebala biti animacija, taj tekst bi išao s lijeva na desno, i mjenjao se, a ime bi ostalo.
Refleksiju sam stavio ovakvu jer sam vidio na netu tut nekakav za slova. Primjeti da su nekako napuhana, s tim sam se malo igrao.
Obični chrome material je nabačen gore, zato i reflektira toliko.
jel zna netko animirat hodanje u mayi? ako ima nek se javi na pm.. hvala
dva monitor zvučnika, pravljeno na uzoru po Teac dvosistemskim zvučnicima, zadovoljan sam kak je ispalo, drugo je asus logo, krenio sam si pravit wallpaper, zasad je logo napravljen i osnovna scena..ako se nekom sviđa slobodno nek preuzme sliku
veće reze:
Evo nesto od mene nakon duze pauze, ponovo pocinjem, neki low-poly stolic koji imam u sobi.
btw: Napredujem! Od sad cu pokusati koristiti po jednu texturu po objektu, jer sam skontao kako se koristi BodyPaint3D.
edit: Znaci sad je obojeno jarkim bojama, i to cu sad u PS, i tamo po bojama sredjivati bas texture, (npr. crveni dio ce biti textura daske, plavi neko lakirano drvo itd)
edit2: Gotovo, izgleda uredu, iako ima malo delova na kojima nije bas fino presla tekstura preko boje.
Dns sam poceo raditi na Avionu spitfire tako da ce veceras ili sutra biti postan :D
Dns sam poceo raditi na Avionu spitfire tako da ce veceras ili sutra biti postan :D
Res non verba.
??
??
Djelo, a ne riječi.
Pozdrav,
evo i ja sam kontao malo ući u 3D vode, pa imam nekoliko pitanja:
1 : Hoće li moj PC biti dovoljan za 3D modeliranje ?
2 : Koji program mi preporučujete za početak ?
3 : Gdje mogu naći tutoriale, materijale, i opće informacije?
Potrazi svoje odgovore ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx
Pozdrav,
evo i ja sam kontao malo ući u 3D vode, pa imam nekoliko pitanja:
...
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx?page=33&jumpto=2618866&sort=asc&view=flat
edit
Sorry za repost linka... ne znam kako mi je promakao link od captain_soap_McTawish
kučište vulgaris u pravom smislu te riječi...jedno sat vremena poslića...rađeno na mjeru imam tako neko pokidano...pa sam se poigrao malo...nema unutrašnjosti i trebao bih se poigrati malo sa materijalima za bolji rezultat
veća reza: http://i.imgur.com/kKbCh.jpg