Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.052.079
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo, hvala, ma znao sam da će netko spomenuti alienware, dizajn mi se vuče na papiru već par godina tako da nisam pokupio alienware-ov dizajn iako sam vidio taj pc u bag-u pa rekoh: vidi bezobraznika što me kopiraju a ja ni za burek, ajd da i ja probam kao i jabučari da im omlatim pare na sudu... :) što se renda tiče, s(ketchup) exporta samo u collada file-u, za više moraš na pro inačicu ili...? Kerkythe-u je jedan kolega spomenuo za rend, jel to ok ili..? Kako god, ni netrebam ga rendat jer imam pristup cnc-u na jobu tako da ide u realizaciju :)
Skini si http://www.suplugins.com/registered-user.php, mislim da imas i free verziju ;)
Nekakvo testiranje po enginu.
Koji je engine?
mb_fak_team: skinit ću pa javim, Minoza: neću ništa izvlačit iz (s)ketchup-a, u cad direkt sve raditi, overhaul: sve su mjere kako moraju biti, a na gornjoj strani se vidi prorez na mreži, tamo će ići okomito (već napravljeno u prijašnjem custom-u) postavljen dvd "slot in" uređaj (vidi slike) još neznam što ću sa open/close gumbom, ili ga preuredit senzorski ili iz winsa otvarati, pc mora biti clean look, na tu mrežu dodam još par usb-a, mic i audio i puna kapa.
OMG!Zasto ovaj forum ima takvu losu kvalitetu slika da ni ime nemogu procitat sa slike.
Stepenice za izlaz u slucaju opasnosti.
Hmm...a kako doći na njih? :D
Stepenice za izlaz u slucaju opasnosti.
Hmm...a kako doći na njih? :D
Popravio sam to neda mi se stavljat opet slika :)
Par test rendera za kupatilo koje radim :D
Sve je modelovano u SketcUp-u renderovano Vray-em. Moram se malo vise pozabaviti podesavanjem rendera :D
dex a vray podržava taj sketchup-ov collada file ili si ga morao convertat?
Sve je renderovano direktno iz sketchup-a bez ikakvog konvertovanja :D
Usput malo sam pojacao osvjetljenje i napravio jednu day verziju. Jos je ovo u testnoj fai a i ja pomalo ucim Vray XD
Dobar render prva mi se nekako vise svida.
Evo moja dva renda interijera...
Ima još posla ali ja za sad zadovoljan....
Kombinacija archicad-a i 3d max-a...
zašto na prvoj slici stol nije postavljen, a gosti su već na vratima?
Evo animacije koja je išla uz prezentaciju. Kasnije sam napravio još jednu, bez nekih greškica i sa malo boljim prolaskom kroz model, al je nisam uploadao na yt zato jer je poprilično teška (malo više od gigu). Na kraju nisam renderirao jer mi nije trebalo za projekt, al možda jednog dana provučem neku scenu... Sad trenutno radim jednu malo konkretniju građevinu koju ću malo detaljnije i opširnije razraditi.
Pozdrav, evo ja sam novi ovdje i općenito u grafici. Nisam našao neku temu tipa help pa bih vas ovdje zamolio za pomoć. Naime, ako netko ima vremena malo da pogleda, zamolio bih vas za pomoć oko objašnjenja koda 1K - Mandelbrot : http://www.humus.name/index.php?page=3D&ID=85
Bio bih vam veoma zahvalan :)
Pozdrav, evo ja sam novi ovdje i općenito u grafici. Nisam našao neku temu tipa help pa bih vas ovdje zamolio za pomoć. Naime, ako netko ima vremena malo da pogleda, zamolio bih vas za pomoć oko objašnjenja koda 1K - Mandelbrot : http://www.humus.name/index.php?page=3D&ID=85
Bio bih vam veoma zahvalan :)
Virnuo sam ali koliko vidim tu se radi o kodu, dakle, najbolje bi bilo pitati u nekoj temi di se okupljaju programeri...
Evo dvije krepane ribe.
Ovo je još WIP; moram složit još interijer ove razmrcvarene ribe i poštelat materijale do kraja...
Je to zlatni šaran :)
Evo dvije krepane ribe.
Ovo je još WIP; moram složit još interijer ove razmrcvarene ribe i poštelat materijale do kraja...
Dobra,dobra koliko ima kila?
Evo dvije krepane ribe.
Dobra,dobra koliko ima kila?
Ma, barem 30 kila! Prava mrcina! 5h sam ga vadio iz potoka!!
P.S. Evo i mali update; dorada interijera :)
Puf nisam znao da ovaj podforum postao samo za profesore matematike, crtanja i ostalih švrljana.