Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.047.600
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj prvi pokusaj..... strojnica M1928 iliti Thompson.....
Kritike vise nego pozeljne..... inace rabim blender 2.49 sa YafaRay.....ali ovo je napravito sa internim blenderovim renderom.
Možda da si stavio drugi materijal metala (da se malo više vide ogrebotine i istrošenost puške ) , ovako mi izgleda malo plastično .... i da promijeniš kut kamere .
evo nove verzije....
http://img191.imageshack.us/i/tommygun.jpg/
hvala na komentaru.....zbilja ovako izgleda nekako realnije.....premda jos nisam zadovoljan sa drvenim dijelovim.....
sto znaci biti ce jos objava
evo nove verzije....
http://img191.imageshack.us/i/tommygun.jpg/
hvala na komentaru.....zbilja ovako izgleda nekako realnije.....premda jos nisam zadovoljan sa drvenim dijelovim.....
sto znaci biti ce jos objava
Puno bolje!
A ti mene shvatio ozbiljno Uglavnom odlilčan model
Pozdrav
Evo par probnih rend slika.
Još nije sve napravljeno i naštelano do kraja, no bude kroz par dana.
Slike veće rezolucije se nalaza na 3dhr forumu u mojoj temi, link.
Evo nešto od mene...
Stari sat kojeg izrađujem, model je kompletno napravljen u programu MoI, a naknadno importan u Mayu. Slijedi izrada UV mapa pa texturiranje i slično.
Nije mi jasno zašto si koristio MOI kad si to mogao i u Mayi napravit,bar Maya ima super NURBS-e,inače dobar model
,samo se potrudi oko renda i textura.
presao sam na max2011 x64. i izgleda da je vrijeme za kupovinu nove maticne sa novim biosom. pricekat cu sredinu predavanja iz kolegija o hardveru i servisiranju racunala pa cu samo proc i graficku i rame prebaciti sa ove maticne na drugu. nema se love, jebiga. a rami su jeftiniji od novog kucista.
PPSh, kuhinja, a ponajviše ležaj su mi zapeli za oko. Dobro ti ide, samo nastavi! Jedina zamjerka ti ide na pravopis na tvojoj stranici -> početnički npr. Ako želiš da te potencijalni klijent ozbiljno shvati, na to moraš pripaziti.
Ako već koristiš besplatni hosting koristi:
Tu imaš oko 100GB prometa na besplatnoj verziji.
ma to je amaterski sve.... ali ajd krenio sam riješavati i to
Ako već koristiš besplatni hosting koristi:
Tu imaš oko 100GB prometa na besplatnoj verziji.
Hvala puno
Evo jedan DVD kojega sam danas poceo radit(skoro sam i zavrsio), jos namjeravam ako uhvatim vremena nazad dodat neke ulaze/izlaze i kablove...
Hahaha SARMA!! A majstore XD
To mi je nadimak pa reko zasto nebi stavio...
mogao bi krenut ponovo u 3d modeliranje.
mislim da ću opet na c4d.
jedno glupo pitanje: kolike su šanse da se dobije posao u nekoj velikoj firmi(npr. dice) ako bi krenuo sad(14god) i učio photoshop i 3d program malo pomalo godinama?
male dorade i preinake. nista veliko. krenulo predavanje pa se veci "zahvati" ostavljaju za iduci tjedan. jos ruke, prikljucci, rotirajuci stapicasti generatori i glava. bude to brzo. jedna ruka mora bit masivnija i veca, druga tanka... kao nekakav abomination. i ond au mudbox dodat detalje (rezove, savove i slicno...)
jedno glupo pitanje: kolike su šanse da se dobije posao u nekoj velikoj firmi(npr. dice) ako bi krenuo sad(14god) i učio photoshop i 3d program malo pomalo godinama?
shvati da kreativni poslovi su slabo placeni a traze od tebe opciju "one man for all". u hrvatskoj si, nije nemoguce, ali ako ne planiras studirati na vancouverovom studiju grafike, animacije i rezije budes se ubio od posla. u suprotnom ako imas love za kanadu, olaksaj si zivot i nakon srednje nek te starci otpeljaju na vancouverovu skolu dizajna i animacije. posao ces dobit vjerojatno vec u nekoj od holivudskih kompanija nakon prve godine kao i vecina njihovih studenata. uz to studij ne mozes upisati ako nemas osnovno znanje photoshopa i 3ds maxa ili maye. jer se samo autdoeskovi i adobovi proizvodi uce.
Pozdrav, znam da je off-topic, al od svih 3D tema, ova mi se čini najaktivnija.
Pa ovako. Može li mi netko preporučiti s čim da počnem? Nemam NIKAKVOG iskustva sa 3D modeliranjem. Može mi netko preporučiti neki program, i objasniti proces? Prvo se modelira, pa renda, a render može biti van programa u kojem se modelira?
Znam da je off topic, sori.
Pozdrav, znam da je off-topic, al od svih 3D tema, ova mi se čini najaktivnija.
Pa ovako. Može li mi netko preporučiti s čim da počnem? Nemam NIKAKVOG iskustva sa 3D modeliranjem. Može mi netko preporučiti neki program, i objasniti proces? Prvo se modelira, pa renda, a render može biti van programa u kojem se modelira?
Znam da je off topic, sori.
blender.
shvati da kreativni poslovi su slabo placeni a traze od tebe opciju "one man for all". u hrvatskoj si, nije nemoguce, ali ako ne planiras studirati na vancouverovom studiju grafike, animacije i rezije budes se ubio od posla. u suprotnom ako imas love za kanadu, olaksaj si zivot i nakon srednje nek te starci otpeljaju na vancouverovu skolu dizajna i animacije. posao ces dobit vjerojatno vec u nekoj od holivudskih kompanija nakon prve godine kao i vecina njihovih studenata. uz to studij ne mozes upisati ako nemas osnovno znanje photoshopa i 3ds maxa ili maye. jer se samo autdoeskovi i adobovi proizvodi uce.
švedska je meni ucrtana za mjesto života. imali tamo šta?
švedska je meni ucrtana za mjesto života. imali tamo šta?
Kolko sam tražio preko googla, nisam u Švedskoj našao ništa baš specijalizirano za 3D. Ima nekoliko grafičkih škola i umjetničkih, a poneke imaju ponešto i 3D-a, ali ništa baš usko specijalizirano za 3D. Ali budem sutra (ako bude online) ili u ponedeljak pitao kolegu iz Švedske.
Ko može platiti te pare -.-
Gledam cijene smještaja nema ispod 300 dolara mjesečno
A koliko još školu treba platiti...
Ja sam razmisljao ici van studirat ovu zadnju godinu faxa (arhitektura). Recimo u nekim zemljama ti treba školarina naravno za fax + preko 30,000$ u tih godinu dana moraš dokazati da imaš radi troškova života. Skup sport sve u svemu.
Ajmo se skupit svi, idemo provalit u banku pa da si platimo školovanje :)