Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.047.865
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Dobro tebi ide, kapa dolje :)
16 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Da mi bar xf očitava koliko sati provodim u cinemi {#}

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Danas igram cod4 sa mp5 i mislim si zašto nebi probao izmodelirat xD , neke djelove sam pokušavao napravit iz jednog komada pa ekstrudat i radit dalje da nemam puno objekata.

Objekte možeš spojit u jedan sa opcijom Connect+Delete ili recimo ako nisi siguran dal ćeš dodavat još neke sitnice ili ne, najbolje je koristiti Null Object (bez njega je nemoguće radit na nekim kompleksnijim scenama), možeš takođe označiti objekte koje želiš grupirati i koristiti kraticu Alt+G.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Još sam dodao materijal .

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Da mi bar xf očitava koliko sati provodim u cinemi {#}

mislim da bi to mogo cak i napravit nekako ^^

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Da li bi netko mogao napraviti neki tecaj u Blender-u?

Za pocetnike?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Za pocetnike?

Imaš tutove na 3dhr-u !

15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Jel pratiš tutoriale ili čitaš knjigu za cinemu.I koliko to puno vremena provodiš u cinemi,btw. dobra puška {#}

http://kristijan3d.webs.com/
17 godina
neaktivan

Evo još malo sličica:

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Slika zbog bugovog uploadera ili rendera nazubljena?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zbog buga
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
nixXxa kaže...

Jel pratiš tutoriale ili čitaš knjigu za cinemu.I koliko to puno vremena provodiš u cinemi,btw. dobra puška {#}

Pa baš i ne pratim tutove ... kad mi nešto dođe da izmodeliram to i pokušavam napravit . Nekako mi je brzo sjela cinema valjda zato što sam prvo radio u wingsu .

15 godina
Mentalist kaže...

Za pocetnike?

Evo jedne savršene besplatne e-knjige za početničko učenje u blenderu i općenito o 3d modeliranju:

http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro#Table_of_Contents

Idi lekciju po lekciju!

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Vi ste ovdje sve bolji i bolji! {#}

Ja sam počeo raditi nekakav bazen, ali možda nastavim cijelu kuću modelirati {#}. Ove zavjese ću maknuti, samo sam oprobavao napraviti neku imitaciju (i to loše {#}, tako da ću oprobati drugu, nadam se uspješniju, metodu). Ove ljestve sam napravio u 3DS-u.

Q9650 @ 3.83GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 850MHz | Gainward GTX480 + XFX 9800GT | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Upgrade za mp5 , prigušivač i red dot sight .

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 12:06 (nixXxa).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Mentalist kaže...

Za pocetnike?

Evo jedne savršene besplatne e-knjige za početničko učenje u blenderu i općenito o 3d modeliranju:

http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro#Table_of_Contents

Idi lekciju po lekciju!

Moja preporuka ti je da odeš na Blender store, kupi jedan od DVD-a i kreneš polako ili još bolje rješenje cgcookie : http://blendercookie.com/ , ovdje imaš od početnih do naprednih tehnika ili cartoonsmart : http://www.cartoonsmart.com/blender_index.php5 , bilo koji modul će te koštat max 200 kn, što je mala cjena s obzirom na kvalitetu i kvantitetu sadržaja.

I'm from Hollywood
17 godina
neaktivan

Isto dobra stranica za naci tutoriale i resurse potrebene je i cgpersia.com (za max, mayu, cinemu, lightwave)

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Počeo sam raditi na modu za Crysis, a vjerovatno u skoroj budućnosti i za Crysis 2. Zaista sam tek počeo pa nemam šta puno za pokazati, danas namjeravam završiti prvi model, Desert Eagle .50 cal, za sada je još WIP;

http://i951.photobucket.com/albums/ad360/Minozaa/de_wip_1.png

http://i951.photobucket.com/albums/ad360/Minozaa/de_wip_2.png

600 polyja so far, nadam se završiti sa 1300-1500 što je ok ako se uzme u obzir da SCAR iz Crysisa ima preko 5000 sa dodacima. Moram na ovom još popraviti neke face-ove pa pokoji tweak tu i tamo i tak to...

U prinicpu za model mi treba jedan dan ali pošto sam ljenčina, ovoliko sam napravio za jedan dan. Materijali su samo primjera radi, na kraju će malo drukčije izgledati u samom engine-u. Nakon što napravim osnovnu kolekciju modela koje mislim koristiti unutar moda počet ću sakupljati ekipu za rad na samom modu, jer nisam baš vičan C-u i LUA-i pa dok izučim da ne gubim vrijeme.

Opširnije u zasebnom topiku u nadam se bližoj budućnosti.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 19:14 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo mali update;

Sutra nadam se bude gotovo. Čitav model ima oko 1200 polyja, materijal je samo primjer, moram još dodat nišan, okvir, popravit greške pa se bacit na bejkanje detalja, normal, specular... A onda još custom animacije XD Bit će posla {#} Dobro je što kada napravim neku osnovu mogu to reciklirati što uvelike ubrzava rad, tako da vjerujem da će budući modeli ići dosta brže.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 0:16 (Minoza).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Model i teksture gotove/bejkane.

Sada se bacam na custom animacije, zvukove, pa config fajl, a onda to sve fino testirati u igri {#}

Jedva čekam da ga vidim u akciji {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 5:32 (Minoza).
Moj PC  
21 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Dragunov wip

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 22:40 (nixXxa).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Super su vam oružija, gg.

14 godina
Vaši 3D modeli

Evo krenuo sam jedan lik napravit...Pa evo kako za sada stojim:

Music is our life-So live oure life
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Vaši 3D modeli

Evo i glave:

Music is our life-So live oure life
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni su tvoji radovi, ako su prvi, vrlo dobri, svaka čast...:)

14 godina
neaktivan

vrlo zgodno, dapače odlično, divim vam se dečki....

17 godina
neaktivan

Evo zapoceo neki novi projekt. Malo veci svemirski brod. Here's what i have so far...

15 godina
Vaši 3D modeli

moze li mi neko dat par tutorijala za modeliranje...htio bih naucit modelirati i zanimljivo je

n00binator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli
FiCoO kaže...

moze li mi neko dat par tutorijala za modeliranje...htio bih naucit modelirati i zanimljivo je

Tu sve imaš !

15 godina
Re: Vaši 3D modeli
nixXxa kaže...
FiCoO kaže...

Tu sve imaš !

oke hvala...a imas li kakvu preporuku s kojim programom je najlakse pocet koji je dosta prilagodljiv pocetnicima{#}

★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice