Evo i ja sam se uključio u natjecanje. Kako nemam previše slobodnog vremena odlučio sam se za jednostavnost.
Slika u većoj rezoluciji (1680x1050) na link-u.
Lijeva strana slike praznija nego desna = super za pozadinu u windowsima, hvala. :)
Evo i ja sam se uključio u natjecanje. Kako nemam previše slobodnog vremena odlučio sam se za jednostavnost.
Slika u većoj rezoluciji (1680x1050) na link-u.
Lijeva strana slike praznija nego desna = super za pozadinu u windowsima, hvala. :)
Prilikom savijanja štapa, puca ti mesh...
Probaj povečat polygone i dodati subdivide :)
moj alarm clock XD...
čemu fotografije u ovoj temi? =)
Malo ti se previše strech-a lopta pa se čini kao balon, probaj malo smanjit to
moj alarm clock XD...
Ništa od moje pobjede,super je ovaj sat,samo kao da ima malo previše noisea i previše refleksije,ali model mi je zakon.
Novi model,samo za TurboSquid,low poly kuća 142 poligona(trisa) i 88 verticesa,usput evo LINK na model na TurboSquidu,ako ko želi kupit.(ovdje samo par slikica)
Možda da si napravio neko manje naselje. jer ovakva kućica se napravi za 5 min, pa ne znam baš koliko ćeš imati kupaca...a i ne vjerujem da će kupit sam jednu kućicu, već ako netko traži nešto onda vjerovatno traži malo više zgrada :)
Odlučio sam se na malo drugačiji izgled...
To sad djeluje kao nesto iz X-Blades!
Zanimljivo :)
Ali me bode u oći planina, njezina tekstura :/
Koja planina, ova odma do kamere?
Koja planina, ova odma do kamere?
Da
Može li se na TurboSquid staviti sketchup model?
evo jednog mog novog rada:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=238311c7a89ac2a43393a6f35ed90eea&prevstart=0
kako pobrojit broj poligona u sketchup-u???
Može li se na TurboSquid staviti sketchup model?
evo jednog mog novog rada:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=238311c7a89ac2a43393a6f35ed90eea&prevstart=0
Na TurboSquid-u smiješ prodavati modele iz Sketchupa,smiješ prodavat teksture(svoje naravno,ne sa cg texturesa ili nekih drugih),svoje tutorijale,svoje plugine,ako imaš svoj program za 3d modeliranje,itd.,ali on je ipak namjenjen za 3d modeliranje,znači da će rijtko netko kupiti teksturu(osim ako nije jako kvalitetna),isto to vrijedi i za tutoriajle,moraju biti kvalitetni i sadržajni i ne preteški,kada sudjelujete na TS-ovom forumu znate dosta toga o TS-u.
Evo još malo slikica, još je WIP ali bliži se kraju. Malo sam bio lijen ovih dana pa zato još nije gotovo...
Još uvijek nisam popravio zavjese, to ću na kraju. Dodati ću vrata i još neke detalje (telka, prekidač na zidu, lajsne, predmeti u sobi...).
ma ovo je prerealno haha..ja mislio ti svoj stan slikao...haha
ma ovo je prerealno haha..ja mislio ti svoj stan slikao...haha
Hvala ali daleko je to od profesionalnog nivoa. Ja sam uvijek kritičan prema sebi onoliko koliko treba biti, ni više ni manje. Za iskusnije ovo je amaterski rad i svako iskusnije oko će za čas primijetiti hrpu stvari koja odaje moje neiskustvo i nedostatak znanja. Radim tek neke 3 godine, što je relativno kratko u ovom svijetu, sve sam do sada naučio sam i sada namjeravam upisati tečaj 3d dizajna gdje ću nadam se steći dobru podlogu za dalje. Čini mi se da je besmisleno forsirati samo-podučavanje i napredovanje ako nemam kvalitetnu podlogu.
Sorry za OT.
http://luckybug.3dhr.net/galerije/591_stari_radovi/4717_harbour/ ovo mi je predobro napravljeno!
pozdrav ekipa...
postoje li kakve knjige prema kojima ste ucili crtat 3D?
ako moze kakva preporuka za knjigu i program ?
htjeo bi crtat ali neznam od kuda poceti...
pozdrav ekipa...
postoje li kakve knjige prema kojima ste ucili crtat 3D?
ako moze kakva preporuka za knjigu i program ?
htjeo bi crtat ali neznam od kuda poceti...
3ds max, maya i cinema 4d su programi sa najvećim mogućnostima, na tebi je da odlučiš sa kojim ćeš početi s tim da je cinema najlakša za naučiti dok su maya i max najzastupljeniji i generalno gledano malo bolji al to je sad neka druga priča.
Što se tiče tutorijala ako se odlučiš za cinemu onda je C4D Cafe odlično mjesto za započeti, ako pak to bude maya ili max onda možeš pogledati post od Zekida koji sadrži dosta stranica sa tutorijalima.
GL