Koji je najbolji program koji ce mi uvijek biti u pozadini i spremati SS-ove, pa da ja poslije radim sta hocu s njima?
Screenshot program
- poruka: 14
- |
- čitano: 6.807
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.gadwin.com/printscreen/
Nije najbolji, ali dugo vremena nalazi se u stalnoj rubrici BUG dvd-a pa vjerojatno to nešto znači ;)
besplatni: PicPick
Moj AV prepoznao je ovaj program kao MALWARE !?
Nakon bacanja u karantenu i traženja restarta kompa totalni KRAH kompa. Uđe u sistem i smrzava sve nakon podizanja. Ni u Safe Mode nisam mogao riješiti problem, pa čak ni Restore point. Sva sreća da sam imao Ghosta
Niti Gadwin niti Fast mi ne prave SS u igri Gothic.Nemam pojma zašto,a svaki ima svoj gumb za SS,a i u igri nisu zauzeti ti gumbi pa mi nije jasno...
mene savršeno zadovoljava običan print screen i onda paste u fotošop
Mene zadovoljavaju cure.
Meni jednostavno neće.Kad je običan desktop ili net,napravi SS,ali u igri nikako neće.Pokušavao sam i u postavkama vidjeti ima li nekaj za podesit,ali nema niš.Možda je negdje dalje problem,neznam...
Niti Gadwin niti Fast mi ne prave SS u igri Gothic.Nemam pojma zašto,a svaki ima svoj gumb za SS,a i u igri nisu zauzeti ti gumbi pa mi nije jasno...
zato što niti ne mogu snimati u igrama. oni su samo za win sučelje. a za igre imaš fraps, xfire itd itd
Mene zadovoljavaju cure.
haha, dobar, dobar...
Mogao si dati link sa CNET-a, a ne ove stranice pune virusa.