Renderman-standalone

poruka: 3
|
čitano: 3.652
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Renderman-standalone

POZ  

Znate li mozda moze li se Renderman koristiti kao standalone program za arhitektonsko renderiranje u koji se mogu importati 3D objekti iz Archicad-a 17.

Ili pak postoji neki plugin za Archicad 17.  

HVALA

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Renderman-standalone

Generalno pravilo ti je kada god koristis CAD rjesenja -> importiraj ih u BIN programe, te renderiraj (jer oni to podrzavaju puno bolje i lakse nego CAD - sustavi), kao sto je REVIT -> pa iz njega renderiaraj (jer oni su to kroz godine rjesili -> vrlo dobro -> "iz osobnog iskustva")

Ako te bas zanim renderiranje visoke kvalitete, ..... onda ti je moj savjet da potrazis na internetu tvrtke koje se bave s tim ... jer tesko da ces naci nekoga tko ima dovoljno jaku konfiguraciju da ti to napravi. 

2008 -> mi je prijatelj koji se bavio sa takvim i slicinim poslovima govorio da ima neka stranica na kojoj uplatis neki novac i on ti vrati rend slike/video u real time-u (znaci koliko traje slika/video on iz renderira), i to nije bio veliki novac .... nisam trazio ali danas 7 godina poslije trebalo bi biti neko lakse i jeftinije rjesenje 

silents_)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2015 12:54 (silents_)).
10 godina
neaktivan
Re: Renderman-standalone

OK

Hvala na odgovoru.

Ma znam za to to su render farme ima ih more jedno cak i besplatnih sa opcijom donacije :)

Pa Archicad je bim od 16. edicije :)

Ma sto se tice renderiranja htio bi se sam pozabaviti sa tim bez render farmi trenutno nemam tako zahtijevne stvari za renderirati,

a i planiram probati Renderman znam da ga kao rendera podrzava Maja itd...  ali nez  moze li se koristiti  kao samostalni render bez upotrebe dodatnih software-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice